Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OrangeOrder

113 bejegyzést írt és 799 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OrangeOrder Én megmondtam 2014.04.12 14:00:28
Büszke vagyok és boldog. Büszke, mert szinte első és egyedüli fideszesként már 2010 végén elegem lett az ellenzék, főleg a baloldal sirámaiból, és útjára indítottam kedves kis blogomat. Előre megmondtam mindent.  Megmondtam, hogy Viktor marad, megmondtam, hogy Pali bácsi…..
OrangeOrder 2017.10.28 21:46:26
@Verka5: hehehe

:DDDD

Viszlát jövőre!

@hoplita: <3

@pezsmapatkánykenguru: khhhhhhh

@dr. félázsiai bóvli: el... kórházakra költötték!
Polgárda Vélemény: Miért fáj? 2014.04.17 21:20:38
A választások óta eltelt néhány nap tapasztalata késztetett morfondírozásra arról, hogy a fogyatkozó balliberális ellenzék vagdalkozása, mocskolódása, vádaskodása - tömören szólva: fidesz-gyűlölete mögött milyen okok, milyen érzések húzódhatnak meg? Miért fáj nekik, a tolerancia és a demokrácia…..
OrangeOrder 2014.04.19 22:46:51
Csodálatos, igen! És valahogy mindig ugyanoda lyukadunk ki ebben a kis Isikava-diagramban. :)

orangeorder.blog.hu/2012/12/20/miert_gyulol_minket_ennyire_a_baloldal

Azért fáj nekik, mert gyökértelen senkik, ráadásul most már kevesen is vannak + gyengék. Fizikálisan is edzetlenek.
Akik kedvelik az állhatatosságot, azoknak jó hír, hogy a magyar miniszterelnök nemcsak a saját, hanem a mások tévedései mellett is kitart. „ Ha egy országban az államadósság a bruttó hazai össztermék (GDP) 90 százalékát meghaladja, onnan "önerőből visszajönni" szinte alig…..
Nyár van, strandolunk, hűsölünk, szódázgatunk, sörözgetünk. Simogatjuk barátnőnket, a kutyus lihegve hűsöl, a gyerekek játszanak a jégkockával, néha úszkálunk egyet. Az Index függetlencivil bloggerei viszont blogolnak, nem fizetett kommentelői orbánoznak, tajtékzanak.…..
Kezdjük mindjárt a közepén: te a Magyar Narancsnak adott interjúban azt mondod, volt egy „srác a Jobbik sajtóosztályáról", aki „azzal vigasztalt", hogy a dédapja cigányprímás volt, de ezt „csak neked mondta el". Ez a srác én voltam. És persze nem te volnál, ha nem hazudnál…..
Bár Áder János megvétózta, a parlamenti véghajrában 2013. június 26-án az országgyűlés szinte változtatás nélkül fogadta el a lex Margitszigetet. Ennek értelmében a Fővárosi Önkormányzat lesz a meghatározott feladat- és hatáskörökben eljárni jogosult hatóság, és a…..
Bye Alex a következő terjedelmesebb posztot osztotta meg Facebookon: Netán én írtam SMS-t Matolcsy Györgynek, hogy küldjön már nekem valami elismerést, mert lassan két hónapja hazajöttem, és hivatalosan senki nem mondta odaföntről, hogy 'jaaa, amúgy tökjól szerepeltél töki."…..
Amióta kétharmad a kétharmad és NER a NER, azóta bukkan föl néha valakinek a neve, mint aki “fideszes, de azért jóravaló, még a fidesszel is hajlandó szembemenni”. Az egyik ilyen jelölt Pokorni Zoltán, aki évtizede gondosan ápolja szimpatikus imidzsét, így volt mire épülnie a…..
Történelmi nap ez. Ma délután Budapesten lezajlott az első nem politikai jellegű zavargás. (Az ultrák harmadik félidős szabadfoglalkozásait ne soroljuk ide!) Mind létszámát, mind idejét tekintve mini-lázadás volt ez, de, hát minden kicsiben indul. Ez volt az első, de ha így megy…..
OrangeOrder 2013.06.25 17:41:13
@rexter: Van netbankom, igazad van: megnéztem a múlt havi forgalmat, 1400 forint tényleg elment mindenféle banki költségre. Sőt: a betétek után is keveset kapok, mert a köcsög kormány csökkenti az alapkamatot. Amúgy tavaly meg előtte is vonogattak a banknál szépen, nem kellett őket félteni soha.

Ellenben ennyi még belefér abba a plusz 70-100 nettóba, amit havonta az egykulcsossal nyerek, nem beszélve a 180-on törlesztett hitelemről. Még a 27%-os áfával meg a drágább tojással együtt is.

@Dzsentrisvihák: Ez a bérkommentelés nevetséges vád, én meggyőződéses vagyok, ingyen is kiválóan elszórakozom.

Az idegenforgalmi adó se mai találmány, ráadásul az önkormányzatok vetik ki. Lehet, hogy Tiszavasvárin pont nincs ilyen, nem tudom. Amúgy nem értek vele egyet, de talán még belefér a keretbe az a 400 forint/fő?
"Hol van a Hallgatói Hálózat, amikor jön az árvíz?" - ömlött a fröcsögés fideszes bértrollnokokból és rajongóikból az árvíz első napjaiban. Mi nem értünk rá válaszolni, mert a gátakon voltunk. Most viszont itt olvashatjátok több kishal élményeit a homokzsákok…..
1000 leütés Akkor vágjunk bele! 2013.06.24 11:31:08
Mivel ez az egész a jelenlegi formájában úgy reménytelen, ahogy van, a politika kínálati gazdasága megfertőzi és tönkreteszi a magyar társadalom immunrendszerének maradékát, nő az apátia és a "kisebbik rossz" választására való pszichés ráhangolódás, kezdeményezek egy…..
Bár kicsit sokáig tartott és voltak döccenők az ide vezető úton, a hétvégén mégis elindult az egyeztetés a Magyar Szocialista Párt és az Együtt 2014 - PM (bármi is legyen végül a nevük) között. Mivel legutóbb Bajnai Gordon látogatott el a Jókai utcába, ezúttal a…..
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
Jobbegyenes A hazaárulás napja 2013.06.21 14:50:28
A felháborodás és a fogcsikorgások között elmorzsolt káromkodások ideje lejárt. Most a feldolgozás, az elmélyedés és ami a legfontosabb: az útkeresés időszaka következik. Consummatum est. Bevégeztetett. Sokan sok helyen összeszedték már, mi a baj a mostani törvénnyel. Mi is…..
OrangeOrder 2013.06.21 23:39:08
@Pop40: figyeltem, de nincs semmi jelentősége. A Fideszt jelenleg nem lehet leváltani, de persze jövőre majd sokkal-sokkal okosabbak leszünk.

Az összes esztergomit, manyuposat (én is az vagyok), diákot, tanárt az ellenzékhez csapni dőreség.

Meg ha mégis, nekem akkor se lesz sokkal rosszabb, szerencsére jól keresek és a versenyszférában dolgozom. Be vagyok biztosítva elég sok oldalról, Gyurcsány, Bajnai alatt se éltem rosszul. Ez van, szar lehet, ha valaki kormányoktól próbál meg függeni.
OrangeOrder 2013.06.22 00:05:04
@Pop40: Hát akkor nincs más hátra, mint hogy összeálljon Vona, Mesterházy, Schiffer, Bajnai, Schmuck, Árok, Szabó Tímea meg a többi, és egységfrontban megbuktassa Viktorékat. Tuti menni fog, főleg az esztergomi 99% tükrében!

Orbán bukását már olyan sokszor megállapították és megjósolták, hogy most már tuti igaznak kell lennie :)
OrangeOrder 2013.06.22 09:48:47
@Pop40: Oké, de mi lesz utána? MSZP? Együtt 2014, Jobbik? Esetleg te, és még pár tiszta múltú kommentelő? Mert utóbbiból hatalmas tömegek hevernek itt kihasználatlanul :(

@kolbászoszsömle: Miért fontos? Mert fideszrajongó vagyok, ráadásul anyagilag is jól jártam velük, leginkább az egykulcsos adónak köszönhetően. Az eddigi kormányok csak elvettek, ők valamit visszaadtak.

ON: a földtörvény is nagyon jó, ahogy van, a külföldiek kb. ki vannak zárva - aki meg mégis meg akar felelni a kritériumoknak, hadd jöjjön. A betelepülő, szorgalmas nemzetrészekkel mi is csak gazdagodtunk eddig.
„Az utcai demonstrációk, a belpolitikai események látványosan igazolják, hogy Magyarország működő demokrácia” – kissé elcsodálkoztam volna egy efféle fideszes nyilatkozaton a 2006. október 23-ai események másnapján. A hasonlat kézenfekvő, a Kettős Mérce és a 444…..
OrangeOrder 2013.06.21 07:47:49
@Mr. Waszabi: Nincs mese, Orbán most már tényleg megint megbukott sokadszorra 2010 óta, ráadásul cinikusan hazudott meg kokettált a szélsőjobbal. Waszabi meg a többi demokrata is megmondta.

Innen egyenes út vezet most már ahhoz, hogy az MSZP-DK-Jobbik-E14-PM fényes győzelmet arasson jövőre, és végre bukjon már megint az Orbán.
Mert lehetett tisztelettel is viselkedni - ahogy Horn Gyula tette 1998-ban az Orbán Viktorral folytatott, nyilvános vitában. A 2006-os Gyurcsány-féle stílussal teljesen összevethetetlen. Ekkor még működött a párbeszéd. Nyugodjon békében. ..
Nyilvánosságra hozta a KSH a 2013. I. negyedévi GDP-adatokat. A számokat látva sajnos bebizonyosodott korábbi feltételezésünk: nincs valós növekedési fordulat annak ellenére sem, hogy Magyarország 2013 első negyedévében kikerült a recesszióból. A friss adatok megegyeznek az egy…..
OrangeOrder 2013.06.10 16:38:11
@Szevasztok: meg is lehet nézni, hova jutottak mára a szamizdatosok, és hova Orbánék.

@nandras01: @blah: @komment2010: Amúgy tanulságos, hogy a személyeskedés, kötözködés részetekről nagyon megy, de annak még nem látom a megoldását, hogy jövőre ebből hogy lesz kormánybuktatás. Pedig itt aztán a szocióliberális réteg bedobott mindent: EU-t, USA-t, internetet, hazugságokat, facebookot, bóvlizást - utolsó reményetek az árvíz volt, de az is csak a Fideszt erősítette.

Szegény ellenzéknek tényleg nem maradt más, csak a HVG meg az Amerikai Népszava.

Szar lehet, na.
OrangeOrder 2013.06.10 16:55:29
@Szevasztok: Röhögjetek csak, mindenki másért fog röhögni. Ti ezek szerint rajtam, én meg jövőre majd az ellenzéken. Pár sört tuti legurítok Miniszterelnök Úr egészségére :)

Bár ahogy elnézem, a Ténytár hamarosan entellektüel-lázadást fog szítani, hiszen csakis Bajnai és az MSZP az egyetlen hiteles, szakmai formáció + persze Ángyán és Mellár.
OrangeOrder 2013.06.10 16:59:12
@roli101: Nem fog.

Fegyveres forradalom? Kik, kik ellen? És akkor ki kerül hatalomra? Tuti nem egy diktátor, nem? :D Hiszen a történelem során a győztes forradalmakat NEM ám diktatúrák követték :D

Ilyen az MSZP-s. Ha nem tud győzni, nekiállna már lövöldözni, ahogy 56-ban is tette. Szervezitek már a munkásőrséget is?

Álmodozzatok a Galamuson, ott többségben vagytok.
A vízállást átvevő mérnökök, katasztrófavédelmi szakemberek és univerzális zsenik legnagyszerűbb miniszterelnöke, a miniszterelnökök legtehetségesebb vízállást átvevő mérnöke, katasztrófavédelmi szakembere, és univerzális zsenije, békeidőkben egyszerűen csak…..
Mindannyian tudjuk, hogy a hazai balliberális oldal mennyire imádja mostanában a A tanút meg a Brian életét idézgetni úton-útfélen, ezt valahogyan persze folyton az Orbán-kormány és a jobboldal ellen értelmezve. Kádárizmus, mit adott nekünk az MSZP, a Fekete Lovag mindig győz, mi…..
A Guinness rekordok könyve tele van értelmetlen és idióta rekordokkal, amelyeket többek között azért sem fog megdönteni senki, mert épeszű embernek nem jut eszébe például bazi hosszúra növeszteni a körmét, vagy féllábon ugrálva elszavalni Shakespeare összes szonettjét, arra…..
OrangeOrder 2013.06.01 15:31:05
@nincs_itt: Gratulálok, nekem csak ennyi jutott, bár versenyszférában dolgozom.

Egy havi 500+ bruttóra ki lehet számolni, ha nem hiszed.
OrangeOrder 2013.06.01 15:40:31
@nincs_itt: gratulálok, a távollét árát fizetik meg neked. De szerintem neked jobb is ott, nekünk is :)
OrangeOrder 2013.06.01 20:43:42
@xvxvxv: Szép, ez az MSZP-SZDSZ-LMP-PM-E14-es vitakultúra? Gratulálok neked is.

Neked van kedvenc jelölted a jövő évi választásokra? Nekem van: Orbán Viktor és a Fidesz. Érzelmileg is kötődöm hozzájuk, ráadásul még anyagilag is jobban járok.
A háború gyötörte Budapest első békés hónapjaiban járunk. A rádió már naponta játsza Karády Katalin eredeti oroszból rakétasebességgel magyarított új dalát, a Katyusát; a Vilmos császár útján pedig sorra cserélik az utcatáblákat az egykori krakéler huszártiszt, majd…..
OrangeOrder 2013.06.01 13:41:08
@oswald lee harvey: Na már csak ez hiányzott, szerintem mindennap kéne legalább egy holokauszt-emléknap + egy kis önostorozás, amiért ilyen szar egy nemzet vagyunk mi, semmi hálaérzés nem tölti szívünk.

A képekre visszatérve: amikor ilyennek látja Budapestet az MSZP-SZDSZ-es különítmény, akkor kicsit mindig megmelegszik a kis szívük, különös bizsergés járja át testüket - utoljára akkor érezhették magukat boldognak.
A budapesti tömegközlekedés árszabása katasztrófa. Vegyünk egy olyan élhető várost, mint Bécs és rögtön kapunk néhány érvet ahhoz, hogy miért is. A napokban adták hírül az osztrák bulvárlapok, hogy a fővárosban már 533 ezer éves bérletest tartanak nyilván és év…..
Mint tudjuk, az igazi szakértelem csakis a baloldalon található, illetve fellelhető a jobboldalon is elvétve (Mellár, Ángyán, Chikán) - de utóbbiak mostanára már véglegesen elfordultak a Fidesztől. Szerencsére azért a honi sajtószabadság két lábbal történő tiprása közben…..
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
OrangeOrder 2013.05.28 21:47:50
@KopaszMercis: Kurvára igazságtalan, hogy egy ekkora lángelme, egy ilyen reneszánsz ember, mint te, ilyen blogokra fanyalodik kommentelőként :( Nem becsüljük meg az értékeinket eléggé :(((