Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norb5

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Megmosolyogtató 2011.02.27 20:25:00
A Jobbik alelnöke utólagos nyilatkozatai szerint kicsit pikánsnak és megmosolyogtatónak tartotta, hogy egy olyan emlékművet koszorúztak meg, amelyet a karcagi zsidók elpusztításának emlékére (is) emeltek.Nem tudom, az eset ilyen humoros-e a haláltáborokban meggyilkolt 446 karcagi…..
Norb5 2011.03.01 12:37:55
Tisztelt bcs222!

2 pontban fogok válaszolni:

1.)

Ezt írtad:

"A különbség nem az, hogy Biszku kijelentései ne lennének hasonlóan gyalázatosak. A különbság az, hogy a társadalmi jelentőségük NULLA. Ugye nem akarod halálosan komolyan azt mondani, hogy bármi ok van attól tartani, hogy Biszku kijelentései feltüzelik a munkásokat, hogy kulákokat koncoljanak fel? Ugyanez vonatkozik a Gulág-tagadásra. Tudsz nekem akárcsak egyetlen naponta frissülő Gulág-tagadó weboldalt mondani? Hallottál már Gulág-tagadó gyűlésről az elmúlt évekből? Olvastál nyomtatásban Gulág-tagadó újságot? Ismersz Gulág-tagadó vicceket?"

Jó, akkor mondjuk, hogy a GULAg-tagadás és '56 ellenforradalomnak minősítése, a megtorlások igazolása, stb. TALÁN nem veszélyes a társadalomra, hiszen ezt akartad mondani.

DE - akkor ezen logika alapján a HOLOKAUSZT tagadása SEM veszélyes a társadalomra.

2.)

Igazad van, a GULAGOK létezését nem tagadja az isten kiválasztott népének (gy.k. a zsidók) a kezében lévő média. Ők csak AGYONHALLGATJÁK!!!

Olvass német, angol, osztrák, stb. ballib lapokat. Ott rendszeresen megy a kommunista diktatúrák (egy-két NYILVÁNVALÓ kivétellel, lásd Vörös Khmerek bűnei, a néhai "Mauerschützenek" DDR, stb.) rémtetteinek az ELBAGATELLIZÁLÁSA!!! Ők így tagadják ezeket a rémségeket.

A gyilkosságoknál rosszul fogalmaztam: Néhány héten ölnek meg 3-4 öregembert a romák.

Most megvan a sikerélményed? Gratulálok, okos fiú vagy, majd veszek neked egy csokit...

Végezetül: Nem emlékszem, hogy a romagyilkosságokat belekevertem volna a hozzászólásomba, ezért erre felesleges volt reagálnod, nyitott kapukat döngetsz, vagy nem értetted meg rendesen azt, amit írtam...

Egyébként nem gondolom, hogy egy roma gyerek megölése megmagyarázható, de PALESZTIN gyerekek halála, ill. magyar öregasszonyok halála sem...

A válaszod nem érdekel, mert munkahelyről írok, ezért nincs időm minden írásodra reagálni és ha írsz választ, arra sem fogok reagálni semmit. (Okos enged...)

Részemről a vita lezárva, te még rugózhatsz a témán egy kicsit, a te életedből megy el erre az idő...

Egy jó tipp. Szép az idő, süt a nap, ne azzal töltsd az idődet, hogy vadidegenekkel vitázol hatodrangú fórumokban...

Üdv.

N