Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwasder

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A balkonkertészkedés egyre nagyobb divat, amin nincs mit csodálkozni, hisz a városba szorult embernek a lakásbelsőn kívül ez az egyetlen rendelkezésre álló terep a növénygondozáshoz, tavasztól őszig pedig a legpraktikusabb is, mert ilyenkor csak a balkon tud némi…..
Nem elég, hogy az őszödi beszéd kikerüléséről Kósa 24 órán belül mást mond a Kossuth rádiónak mint az ATV-nek, bízva abban, hogy nincs átfedés a két célközönség között (ráfaragott, mert van), még egy holnap megjelenő nagyinterjúban is - hát, nem tudom szebben mondani -…..
Azt gondolná az ember, hogy a Fidesz legalább az adók kivetésében precíz, ha már ilyen sokat gyakorolják. De nem. 2011 novemberében kezdődött Vecsés költségvetésének kálváriája, akkor, amikor többen még azt hihették, hogy az Orbán-kormány az adócsökkentés kormánya lesz,…..
Marxot átírva: ami tragédiának indult, az végül a mi esetünkben is bohózatba fúl? A Fidesz országos rablóhadjárata, amiről nem régen még komikus módon azt terjesztették, hogy valamilyen kifürkészhetetlen módon a közjót szolgálja (bullshit, Mom), egyetlen felszabadító…..
Mindenki nagyon vigyázzon az egészségére és ha csak lehet a lehető legkevesebb időt töltse  a magyar egészségügy intézményeiben mert ott csak leépülni lehet. Lelkileg biztos. Tisztelt Olvasó !    Engedjék meg hogy én is megosszam önökkel egy közeli ismerősöm…..
qwasder 2014.01.16 16:59:19
Turulland a maga pőre valójában. Ide vezet a hatalom minden áron való megtartására való törekvés. A társadalom való igényei el vannak nyomva (iskola, egészségügy, stb) és ál igények kielégítése történeik, mint a foci, stb.

Az emberek a lábukkal szavaznak. Először a szakemberek, akiknek a helyére a posztban leírt "nővér"-hez hasonlóakat alkalmaznak. Gondolom a hűsége viszont megkérdőjelezhetetlen a szavazófülkében. Ha nem, akkor meg elég sötét ahhoz, hogy el se menjen szavazni.

Ez az állapot lassan majd a műtőasztal mellett is megjelenik, ha még nem jelent meg. Ez az igazi tétje a dolgoknak. Az alkotmány eltüntetése is csak az x. lépés volt. Először a politikai elit korrumpáltsága és szakmai színvonala odáig vezetett, hogy a pénzügyek rendbetétele, a szerkezet átalakítása elmaradt. Most már nem jog az egészség az állampolgárnak. Akkor kellett volna sokaknak az utcán lenni. Most lehet élvezni a következményét a strucc viselkedésnek. Persze az érintettség okán mindig megszólal valaki. De kérdezem, mi lesz azután, hogy leírja? Mert ilyet írt már a diák, a tanár a földtulajdonos, a trafikos, a....

És mikor segítenek majd az emberek (szakmák) egymásnak? Ez is egy olyan színtér, amely egyedül nem fogja megnyerni a harcát senkivel szemben sem, viszont bőven van tovább rontani a színvonalat.... Mindenki el kéne kicsit gondolkodjon.

Ja és a szavazás nem elég, ha valakinek ez jutna eszébe. Nem 4 évenként kellene állampolgárnak lenni, hanem folyamatosan....
qwasder 2014.01.16 18:35:30
@kheiron: Örülök, hogy nekem válaszoltál, de mint te is látod nem tőlem idéztél.
qwasder 2014.01.16 19:10:37
@kheiron: Örülök, hogy megismerhetlek itt, mint önjelölt nívópálcát. Sajnos számomra nem minőség.

Az meg a főnökeit minősíti, ha az ilyen ember kell munkaerőnek. Az oka valószínű nem a munkája. Nos, ha ezt véded, ajánlom legyél a betege.
Szerencsétlen szánalmas Budai Gyula nem is gondolta, hasonló kvalitású kiflis szőke párttársával egyetemben mekkora szállóige kialakulását segítette, amikor Oszkó Péter Wizz Aires pályfutásán értetlenkedett. Szerény űrtartalmú elméjéig max annyi jutott el, hogy őt ugyan a…..
qwasder 2014.01.13 10:40:55
@schmittpál: Azért mert voltál egy járaton, ami tele volt az átlag LF még nem megy nagyon fel...
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
 A „matolcsyzmus” és a „gazdasági szabadságharc”, a különadók, hatósági árképzés, az államosítások, piacátrendezés és az ezekért vállalt konfliktusok mögött nem valamiféle "kommunista" tempó öröksége áll. Míg az elmúlt két évtizedben a helyi…..
Na, még a végén kiderül, hogy nem csak csupa tutyimutyi, humortalan fapofájú semmittevő politikus trónol az Országházban, hanem van ott egy-két bohóckodó, kikacsingatva mosolygó bajkeverő is a honatyák között! A fenti nyilatkozat került ugyanis iktatásra október 14-én a magyar…..
Színtiszta Száz stadiont, ezret! 2013.10.12 09:11:00
Minden valamirevaló diktatúrának meg van a kedvenc sportja. Nem kell vörösdiplomás pszichológusnak lenni ahhoz, hogy a mikéntet és miértet meglássuk a felszín mögött: meg kell mutatni, hogy Ő is csak ember. A rettenthetetlen szabadság harcos, a nép lánglelkű vezére,…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
Lassan Töhötömnek is itt kéne lennie, de üres a beton Ferihegyen. A'lmos vezért, a Sólyom Airways első vén madárját még augusztus közepén idehozták, hadd skubizza a 22 éves vasat a sok népnemzeti repülőbuznyák. Két napra jött volna, de 5 óra lett belőle, az ünnepség…..
qwasder 2013.09.27 08:10:44
@svega: Gyorsan be lehetne tenni oda két hajtóművet, ha akarnának. Egyelőre az látszik, nem akarnak. Valószínűleg nem teljesültek tételek. Vagy csak ez volt kifizetve, hogy lefessenek gépeket és ott álljanak.

Ha egy szakmai ellenérv elhangzott, akkor a jobberbarmok meg azonnal ráugrottak bárkire és mocskolták. Most nem tudom hol és mi körül ugrálnak (belga), bizonyítandó mélységes f....águkat.
Melyik az a légitársaság, amelynek a terméke máris címlapon van a ma indult Tescos akciós újságon???A Sólyom-gépek nem tudnak elindulni szeptemberben sem, lehet hogy idén nem is fognak repülni.A Sólyom partnercége, a Sales One Kft. a tuti telitalálat: - az egyik tulajdondos,…..
qwasder 2013.09.27 08:00:44
@digiteye: Vigyázz, megtámadnak a hívők. Szegény turulos szójmocka repülni akarod, de nem látod, hogy az idegenszívű balhivatal galád összeesküvése van a háttérben?
A hiteleket törlesztők, vagy hitelért folyamodók számára örömteli, hogy a Magyar Nemzeti Bank nem torpant meg, továbbra is lendületesen vágja az irányadó rátát, amely a szeptember 24-i csökkentés után 3,6 százalékon áll. Bár meglepetés nem volt, ezt várta a piac is, mégis…..
qwasder 2013.09.25 23:26:36
@lost hope: Például az EU földalapú támogatásai forintban többet érnek majd. Ki kapja ezeket? Akik lenyúlták a földeket. Beváltja és többet vásárol ugyanabból. No nem az import dolgokra gondolok. Pl a rezsicsökkentett villanyból, gázból, stb
Egyszer volt, hol nem volt, avvót, hogy az magyarok házába makacskodott az ajtó, bezony igen makacskodott, nem engedte bé a kerált, de nem így mennek ám a dógok a Mária országába! I. Fülkefor nem hiába fodbalozik oly serényen, erősebb ő az öszves magyarnál, büdös oláhoknál…..
qwasder 2013.09.17 12:15:19
Kövér Lászlónak félremagyarázták a szavait. Ő kifejezetten az ellenzék jogköreit szerette volna kiszélesíteni azzal, hogy bővebb rendeletalkotási jogköröket adna a kormánynak. Aki ezt magától nem látja be, az hülyeséget párosít rosszindulattal. Szórakoztató, hogy a rezsim…..
qwasder 2013.09.12 14:20:12
@panelburzsuj: Szerintem ő benne van. Nem üzenget. Eljár a szája. Ha megfigyeled valaki mindig mond valamit, azt elteszik évekre, míg felejt a zemberek hada, aztán visszaengedik. Ilyen volt a 25-évig leszünk, ha egyszer nyerünk esete.

Ezt az egészet ők tervezték anno, de a marha kikotyogta. Hol is van most az az ember? A jelenlegi dolog pedig, már a következmény. Elindultak az úton, hát nincs megállás.
qwasder 2013.09.12 14:30:23
@ez a Kígyó éve: Közülük valók. Ezt nem csak akkor lehetett látni, hanem most is.
Módszeresen gyűjtik be Orbánék a deviza-szavazókat   Módszeresen gyűjti be jövő évi szavazóit a kormánypárt. Orbán Viktor regimentjének felelősség-áthárítása a bankokra, az újabb és újabb mentőakciók megszellőztetése mind-mind teljesen tudatos és szándékolt…..
Július elején leveleztünk a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatallal az év elején 1 millió 263 ezer 940 forintért kialakított különbejáratú WC-ről, illetve ahogy a jegyző asszony nevezte, "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó-…..
qwasder 2013.09.12 11:16:18
Milyen érzés fiúk, hogy rajtatok - s miattatok egész Magyarországon - röhög a fél világ? Mert elértétek a célotokat kétségtelenül s benne lesztek tán még a CNN World News-ban is. A rossz hírem ezzel kapcsolatban mindössze annyi, hogy nem rettegett seregként, hanem elhízott…..
Megkezdődött a Fidesz belső ellenségkeresése, eddig 5 áldozat van - elegánsabban fogalmazva: Orbán Viktor öt fideszes választókerületi elnököt fosztott meg pozíciójától rossz teljesítményük miatt. "(...) a kormánypárt értékeli a teljesítményeket, és…..
qwasder 2013.09.06 11:22:35
@♔bаtyu♔: A vezírnél nem verseny van. Összetéveszted a demokratikus pártokkal. A vezér választ, majd utána ítél és végrehajt.
qwasder 2013.09.06 13:47:06
@♔bаtyu♔: Marhára nem érdekel az MSZP. Nem arról volt szó a cikkben.

Amúgy @gipsz.jakab: megírta a tutit.

A+
Orbán Viktor tusványosi szabadegyetemen elmondott beszédét nyilván sokan és sokféle megközelítésből fogják elemezni. Engedtessék meg, hogy mi egyetlen gondolatot ragadjunk ki belőle, nevezetesen ezt (HVG): Orbán fontosnak nevezte, hogy végre vannak "nemzeti tőkések". Itt…..