Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reese

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     ..
Reese 2011.04.24 00:05:24
A majmok bolygója remake augusztusban kerül a mozikban, a főszereplőt James Franco játssza. A színész egy tudóst formál meg, aki génekkel kísérletezik és egy majmot olyan intelligenssé tesz, hogy az fellázad az emberek ellen. Rupert Wyatt rendezésében még Freida Pinto és Brian Cox…..
Filmdroid Warrior előzetes 2011.04.08 03:54:00
Megérkezett a Warror film első előzetese. A drámában Tom Hardy egy volt bokszolót alakít, aki visszatér otthonába, ahol apja felkészíti a következő kevert harcművészetek (MMA) meccsre. A szorítóban nem lesz könnyű dolga, mivel testvére is versenyez és vele is meg kell küzdenie.…..
Bryan Cranston, a Totál szívás (Breaking Bad) sorozat sztárja lesz az Emlékmás remake gonosza. A főhőst Colin Farrell fogja eljátszani, aki szépen ki is gyúrja magát a szerep kedvéért. Len Wiseman, a Die Hard 4 és az Underworld rendezője készíti a filmet, amely Philip K. Dick műve…..
Alexandre Dumas regénye, A három testőr (The Three Musketeers) rengetegszer megihlette a filmeseket, talán az egyik legismertebb az 1973-ban készült verzió Michael Yorkkal a főszerepben. A 90-es években két szórakoztató mű is készült, az egyikben Chris O'Donell formálta meg az ifjú…..
Végre valami videóanyag annak bizonyítására, hogy az alkotók nem csak ülnek és vakarják a fejüket, hogy miképp kellene összerakni a produkciót. Az Entertainment Tonight hozta le az alább látható másodperceket, amiben megtalálhatóak a tv spotba betett jelenetek, de azért bőven…..
Reese 2011.03.23 14:21:27
Philip K. Dick elismert sci-fi író volt, akinek művei jelentősen megváltoztatták a műfajt. A cyberpunk stílus előfutáraként tekintenek rá. Több regényt és novellát tett le az asztalra, amelyek nem kerülték el a filmesek figyelmét. Akadt olyan produkció, amely klasszikussá vált,…..
Filmdroid Conan az Empire-ben 2011.03.05 13:55:44
Az Empire magazin leközölt néhány képet a Conan feldolgozásból, amelyek beszkennelve a netre is felkerültek. A barbárt Jason Momoa formálja meg, az első négy fotón őt vehetjük szemügyre. Kemény? Jó lesz Arnold Schwarzenegger helyett?..
A Paramount listáján három lehetséges név szerepelt a G.I. Joe 2 megrendezésével kapcsolatban. Jaume Collet-Serra hamarosan kiesett a rostán, így Jon Chu és F. Gary Grey maradt. Megszületett a döntés, ami felettébb érdekes. A folytatást Chu vezényelheti le, annak ellenére, hogy…..
Nicolas Cage karrierje a 80-as években vette kezdetét, a 90-es években vált igazán sztárrá. Az ezredforduló után azonban mindent megtett annak érdekében, hogy hírnevét földbe döngölje. Egy dolgot sikeresen elért: az ezerarcú helyett inkább az ezerhajú színész elnevezést…..
Reese 2011.02.25 13:02:32
Wolfgang Petersen német rendezőt jó régen beszippantotta Hollywood, aki a 90-es évek egyik legamerikaibb filmjét szállította le, Az elnök különgépe (Air Force One) hatalmas siker lett. A Trója (Troy) Amerikában nem teljesített valami szépen, de a nemzetközi fronton megállta a…..
Reese 2011.02.23 21:57:19
Néhány napja került ki a netre a Dead Island számítógépes játék előzetese és elég hamar nagy szenzációvá vált. Rengetegen látták a trailert, így a készítők nagy reményeket fűzhetnek hozzá, hogy termékük szépen fog fogyni. A zombihentelős játék nem kerülte el Sean…..
Úgy egy hete röppent fel a hír, miszerint elképzelhető, hogy Shane Black fogja rendezni a Vasember 3-at, bár a Marvel listáján még más nevek is szerepelnek. Ma a Deadline azt írta, hogy a Marvel döntött,  most már biztos, hogy Black vezényelheti le Vasember harmadik mozis kalandját,…..
Reese 2011.02.18 14:12:42
A Halcyon számára nem volt megváltás a Terminátor negyedik része, a bukta után le is húzta a rolót. Ezt követően kérdésessé vált a franchise sorsa, ugyanis a jogokat mindenki legnagyobb meglepetésére egy befektető társaság kaparintotta meg. Néhány hollywoodi stúdió fel is…..
Filmdroid Super 8 tévéreklám 2011.02.07 10:52:57
1979-ben fog játszódni a Super 8 és hat fiatalt követhetünk, akik Super 8-as kamerát használnak, hogy leforgassák zombifilmjüket. Egy éjszaka éppen vasúti síneknél rögzítenek felvételeket, amikor egy mozdony egy teherautóval ütközik. Ezt követően valami kiemelkedik a roncsok…..
Reese 2011.02.07 11:57:16
Michael Bay is elismeri, hogy a második Transformers nem sikerült éppen a legjobban. A rendező elmondta, hogy a forgatókönyvírók sztrájkja betett nekik, kész sem volt a szkript, mikor hozzáláttak a forgatáshoz. Olyan érzése volt, mintha a vágószobában kellene összeraknia a…..
Filmdroid Amerika Kapitány tv spot 2011.02.07 10:05:16
A Szuperkupa alatt a filmrajongók többsége az Amerika Kapitány tv spotot várta leginkább és meg is kapták. Joe Johnston próbált megnyugtatni mindenkit, hogy a képregényfilmmel minden rendben lesz, nem kell attól félni, hogy olyan középszerű, mint a Farkasember. Itt volt ideje az…..
Reese 2011.02.07 11:51:54
A Super Bowl alatt, vasárnap a stúdió bemutatja az első Amerika Kapitány előzetest és ha minden igaz, holnap egy poszterrel is előrukkolnak. Az Empire magazin a rajongóknak kedvezett azzal, hogy leközölt néhány képet, Tommy Lee Jones is látható az egyiken, a színész Chester…..
Filmdroid Lesz Con Air 2? 2011.01.25 11:13:24
Simon West jelenleg a The Mechanic akciófilmjét reklámozza, a CraveOnline egy interjúban megkérdezte, hogy van-e esetleg némi esély arra, hogy elkészüljön a Con Air - A fegyencjárat folytatása. "Nagyon szeretném megcsinálni a második részt" - mondta West - "Örülnék…..
Filmdroid A Való Világ 4-ről 2011.01.24 14:11:00
A Való Világ kétszeresen is jó a csatornának. Egyrészt jó fél évig nem kell más programon gondolkodnia, az egy órás összefoglaló és az azt megelőző kidumáló show ráadásul sokakat ültet a tévé képernyője elé. A Való világ a „senki se nézi, de mégis mindenki…..
A minap Ivan Reitman azt mondta, hogy Arnold Schwarzenegger nem tér vissza Hollywoodba, hanem inkább a politika karrierjére koncentrál. A TheArnoldFans oldal azonban úgy tudja, hogy az egykori akciósztár azon gondolkodik, hogy az asztalán lévő három forgatókönyv közül melyiket…..
Mikor Arnold Scwharzenegger átadta Kalifornia kormányzójának bársonyszékét Jerry Brownnak, mindenki úgy hitte, hogy vissza fog térni Hollywoodba. Az Entertainment Weekly készített egy interjút Ivan Reitmannal, aki két alkalommal is dolgozhatott Schwarzeneggerrel. A rendező segített…..
Reese 2011.01.15 15:43:26
A Fox stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy az Alien előzményfilm címe Prometheus lesz és 2012 március 9-én mutatják be. E szerint sikerült mindent megbeszélnie a fejeseknek és Ridley Scottnak, elsimították a problémákat és a forgatás is hamarosan kezdetét veheti. Kiderült az…..
Ismét az a helyzet, mint a Rabbi a vadnyugatonnál. Adott két remek színész (a plakátról leolvasható, kik is ők), ráadásul egymás ellen harcolnak, plusz Michael Douglas, mint producer - és mégis, nem értem, hogy lehet kiadni ilyet, ebben a formában... Film kezdődik. Cage karaktere, Castor Troy (ez a…..