Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geeeza

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
geeeza 2013.05.18 10:46:08
1566 szeptember elején Szigetvár ostroma közben, 72 éves korában, valószínűleg köszvényben vagy agyvérzésben elhunyt Nagy Szulejmán, az Oszmán Birodalom szultánja. Belső szerveit az oszmán krónikások szerint valahol a szigetvári sátrában vagy annak közelében temették el,…..
geeeza 2012.07.12 20:58:31
@Rive: egy korábbi képfeltöltéshez: szép ez, csak hát a két út mennyivel pontosabb kiindulópont, mint a vár azon oldala, amely nem változott az ostrom óta? (keleti fal). ha ehhez viszonyítunk, és nem ragaszkodunk a templomhoz, ahol ráadásul nem volt semmi az ásatások alapján, pontosabban tudunk elindulni. nem beszélve arról, hoyg pontosan az általam javasolt helyre kerül a türbe
Ilyenkor boldog új évet szokás kívánni. Tehát kívánom is. Egyébként is rendkívüli módon elegem van az előzőből, mármint évből, sok jót nem hozott, igaz, én sem segítettem neki túl sokat. Na de annyira keveset sem, hogy így rámpirítson! És valójában ebben az évben még…..
Ezt legyetek kedvesek hallgatni, míg olvastok (ha olvastok): http://www.youtube.com/watch?v=C6s9uDUqQsg Gyönyörű, napsütéses, havas időben mentem le a zálogházba, hogy (ismét) beadjam anyám mind a három megmaradt ékszerét. Legutóbb bőgtem, mert köztük volt az az arany…..
Ma csoda történt: találtam egy, azaz egy darab újságírói állást a neten. Pár éve még undorodva zártam volna be az oldalt, hiszen ótvar bulvárról volt szó. A hirdetés szerint előnyt jelent a felsőfokú végzettség (anélkül mégis hogyan?!), az 1-3 éves szakmai tapasztalat…..
Csöppet sem tűnik ám kilátástalannak az ügy, úgyhogy felkarolom. Ez esetünkben a saját álláskeresésem.Esélyeim kiemelkedően jók. Közelebb vagyok az ötvenhez, mint a negyvenhez, van egy raklap gyerekem, ráadásul a depresszió és a pánikbetegség is belejátszik az imidzsembe.…..
Na most ha mind a hét rajongóm azt várja, értkezni fogok az "elnémult" címlapokról és fészbuk portrékról, csalódni fog. Mert például Rumliról szeretnék értekezni, a kutyánkról. Rumli ugyanolyan komplett elmebeteg, mint a múltkori szerelő, vagy a szűk család…..
Tisztelt Hirdető! A www.munkatkeresekdebaromira.hu portálon megjelent álláshirdetésre jelentkezem. A szakmai önéletrajzomat, a szükséges papírok másolatait három példányban postázom, ahogyan a friss erkölcsi bizonyítványomat is, a digitalizált változatokat (pdf-formátumban)…..
Teljesen átlagos, középkorú, sokgyerekes, egyedülálló anyuka vagyok. Vagyok egyébként sokminden más is, de ezek a paraméterek azért eléggé behatárolják a mozgásteremet. Pár évvel ezelőtt írtam egy könyvet A nagy Ő címmel, aztán rögtön utána bele is haltam a saját…..