Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TS RS

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Gábor nem elég, hogy letolt egy teljes költözést, ennek kapcsán még jól meg is járta a honlapján hiperszuper kalkulátort üzemeltető, de azt nettó árakkal kozmetikázó cég miatt. A Kevin Movers az un. kreatív tájékoztatás minimum nem elegáns fogását alkalmazta: szépen kiírta, hogy "A…..
Igen sok van Nagy Gábor Tamás rovásán, de nem azért mert olcsóér" osztogatja a lakásokat, vagy két autót vásároltat magának az önkormányzattal. Már annyira elszemtelenedett, hogy ismét rálépett Ráhelék kisujjára. ..
Az 1241-42-es mongol pusztítás szörnyű pillanatképét őrizte meg számunkra egy 2005-ben Cegléd mellett talált, felgyújtott középkori ház. A Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának régészei a 4-es számú főút ceglédi szakaszát kutatták az adott év áprilisától novemberig. A…..
TS RS 2017.09.02 22:59:44
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
Nahát-nahát! :) 7 év után is! Kalap emel!

Érdekes lehetőség a durvuló és egyre inkább arccal-névvel vállalt (ld. Facebook) kommentelés visszaállítása, a korábban mintha létező, "minimális tisztelet adás a többieknek" irányába. A történelem tanítása szerint ez egy egyre brutálisabbá váló kommentfolyam végén, annak eredményeként bekövetkező kataklizma után várható.
Szóval az emberi természetet ismerve, sok jóra ne számítsunk.
Egyelőre.
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
Tegnap este a Frizbiben jelentették be, hogy az ATV egy újabb egykori TV2-s arcot igazolt le Bochkor Gábor személyében (jó, az ő esetében nem a TV2, ami először beugrik az embernek, de a Hajdú-Sváby-Kárász-Gaál-Trvtko-Demcsák-Bombera sorba beleillik szépen), aki szeptembertől heti egy alkalommal egy…..
Az ember úgy képzeli, hogy a fiúk nagyjából 70, a felnőtt férfiak 60 százaléka komoly áldozatokra lenne képes azért, hogy övé lehessen Luke Skywalker fénykardja...
NemGogol Az örök áruló 2017.05.13 19:16:44
Na? Péter bátyám? „Nincs jó véleményem erről az egoizmusra, az egyénre épülő európai struktúráról, erről a balliberális modellről, mert szennyezi a levegőt, és tönkretesz mindent, nem csak ebben a kérdésben” – mondta el Boross Péter. Boross Péter olyan, mint egy gonosz, kellemetlen, utálatos, idős…..
Tegnap indult el a Házasság első látásra című új reality, ami négy olyan párról szól, akik az oltár előtt látták meg egymást először, és igyekeznek utána megismerkedni, esetleg megszeretni egymást. A szemfüles kommentelők szerint a műsor full kamu, hiszen: 17. § (1) A házasságkötési szándék…..
Már alig fél év, mire megvehetjük az elővételes jegyünket a premier előtti előtti vetítésre, úgyhogy nem késlekedhetünk azzal, hogy időben megkezdjük a felkészülést. Hiszen fontos, hogy még időben birtokában legyünk az összes információnak, amely a legújabb Star Wars…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Kedvenc miniszterelnökünk beszédet tartott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Most hagyjuk is, hogy megint mekkora hülyeségeket mondott, amikor a szovjet és magyar kommunisták bűneire emlékezve is a Nyugatot kezdte el ostorozni, koncentráljunk csak a mögötte lévő feliratra:  Hol sírjaik…..
TS RS 2017.02.26 20:58:57
@n_dy: orbán "nagy formátumú" politikus?? "akivel a világban számolnak"??? Ember!!! Bazmeg, ébredj már föl!!! Hazánk egy 10 milliós országocska! Tudod, mennyi olyan VÁROS!!! van a világon, ahol többen élnek??!! A világnak jórészt gőze sincs hol van Magyarország!! Arról meg hogy ki orbán, aki tud a világban legföljebb (sic!) úgy tartja számon, hogy ha laposodik egy nívós politikusokból álló beszélgetés, akkor felhozzák a szánalmas, törpe, mitugrász, diktátornak is kevés miniszterelnökünket, és elmesélik valamelyik jó kis sztoriját, a kertje végébe épített stadionnal, a hozzá épített kisvonattal, és ha még valaki nem röhögte könnyesre magát, akkor elmesélik, hogy a korábbi strómanja simán gecinek nevezte, miután a gázszerelőjét kezdte el tömni pénzzel!! Hát, kb. ilyen nagy formátumú és ennyire számolnak a mi kis törpe miniszterelnökünkkel. Kár, hogy a világon kívül, egyedül mi nem tudunk röhögni ezen!!
TS RS 2017.02.26 22:07:09
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Persze! Benny Hill és Csikatilo is közismert, ebben nincs is vita! :)) De hogy orbán "nagy formátumú" politikus? lenne, akivel "számolnak a világban"?! :)) Az azért minimum barokkos túlzás valakiről, aki "sosem hazudik", és nem egy liberális párt vezetőjéből pördítette át a köpönyegét egy nevében nemzeti-keresztény-konzervatív párt vezetőjévé, miközben elég tisztán hallatszik, hogyan röhög fuldokolva a magyar nép vezethető butaságától, ahogy a csilingelő krajcárokat számolja... Szóval nekem inkább tűnik egy profi szélhámosnak, mint egy "nagy formátumú" politikusnak...
Sajnos!
Mert egyébként el kell ismerni, hogy a tehetség meg volt benne hozzá!
Csak hát ugye, inkább a pénzt választotta... :(
TS RS 2017.02.26 22:26:10
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: :))) Hát tényleg illusztris társaságot soroltál fel!! :)) Basszus, kezdem érteni, hogy az utóbbi pár száz évben, hogyan sikerült ilyen "eredményesen" kiválasztanunk, hogy melyik oldalra álljunk világégés idején! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Célunk nem lehet más, mint hogy hamarosan Luxemburg méretűek legyünk!! Így már értem orbán jelszavát, miszerint "merjünk kicsik lenni!" A végén talán a Margit-szigetet megtartjuk!! :/
A vidéki sajtó szakértője volnék, ismereteimet több parlamenti párt igényelte. A szocialisták fölkérését fogadtam el; a tizenöt tagú elnökségből négyen érezték annak szükségét, hogy áttekintsék a fővároson túli nyilvánosság fórumait. Közülük Demeter Márta kért segítséget a további felkészüléshez. A…..
TS RS 2017.02.03 01:33:26
@gizmo2666: Ugyan! Azt az utat édesanyád is végig járta! És nézd, mi lett belőle?! Te...
Reklámfogás Az IKEA labirintus 2016.09.08 07:25:00
Nemrég írtam egy posztot a Gruen-transzferről, vagyis arról a jelenségről, hogy a bevásárlóközpontok úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban érezzük magunkat, így minél több időt töltsünk el bennük, és ezáltal (remélhetőleg) minél több pénzt költsünk el az…..
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
TS RS 2016.08.07 01:27:55
@Szúnyog: Tényleg csak érdekel, hogy ezekért a 'hozzászólásokért' karakterekre fizet a Párt, vagy darabszámra?
TS RS 2016.08.07 01:38:03
@cyril_blake: Tudom, ugyanaz vagy másik nick-en. ;)
Biztos nehéz gyermekkorod volt a seggnyalásos megjegyzésed alapján. Ha akarsz mesélj róla nyugodtan. Mi szeretünk! Nekünk elmondhatod, miért vagy ennyire feszült! :)))
És a partjánt nem úgy értem, ahogy általában szokták, hogy van a ház, aztán egy sétány, aztán a bringaút, aztán egy sertéstelep, majd mindezek után egy szabad strand, hanem úgy, hogy a Lelának konkrétan saját partja lesz és hogy a part meg a ház között nem lesz semmi, csak egy remek…..
A New York Times szerzője nagyon pontosan leírja, miért ugrik ki ez a kép a hasonlóan tragikus fotók hosszú sorából. Rengeteg képet láttam már halott gyerekekről, az elmúlt hetekben is több tucatot, de számomra is ez volt az a kép (nem pont ez, hanem amlyiken arccal lefelé fekszik…..
Szegénység Ki a szegény? 2015.04.24 06:25:53
Olvasónk dolgozik, van hol laknia, nem éhezik, de a létfenntartáson kívül nem tud másra költeni. Ő most szegénynek számít, vagy sem?   Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !!   Az alábbi témákban…..
Ha családi házban tervezzük az életünket, a gyermekeink nevelését fontos, hogy mennyibe fog kerülni az otthonteremtés. Örökös kérdés, hogy vegyünk, vagy építsünk? Ezt a kérdést mindenki maga dönti el, mi csak a számolásban segítenénk. A telek árát sok minden…..
Javában zajlik a rali világbajnokság harmadik futama, a Mexikó Rali, melynek második napján - szerencsére - ritka nagy baleset képei és videói özönlötték el a ralis lapokat, portálokat és a közösségi oldalakat is.  Nem véletlenül, hiszen nem mindennapos esemény, ha…..
Politikai rabok építették fel orosz távol-kelet egyik leggazdagabb városát, amely alatt akár 250 évig is éghet a berobbant szén. A szellemvárosban ma már csak egy idős férfi él a két kutyájával. A szén bosszúja (Fotó: Sergeydolya.livejournal.com)..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
TS RS 2013.08.27 10:18:36
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..