Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perdet

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Haknisztárok 2011.01.20 08:00:00
Közjogi méltóságaink haknijának szele járja be Európát. Orbán tegnapi szereplésénél csak az lett volna kínosabb, ha egy citerából próbált volna dárenbéz ritmusokat előcsalni, a zsenijét bizonygatva mondjuk a fogával. SkiccPali ezzel szemben kivirult, és igazán elemében…..
Mi van akkor, ha egy utca egyik vége még egy fejlesztésekben élen járó budapesti kerülethez, a másik meg egy agglomerációs nagyközséghez tartozik, amelyik az adott területtel egyáltalán nem foglalkozik? A lakók a közvilágítást kiépítették önerőből, az utakat már…..
perdet 2011.01.19 00:32:42
@garganico: Bocs, az előzőt irtam neked,csak lemaradtál az elejéről.
perdet 2011.01.19 00:54:31
@garganico: Sztem elég rosszfelé kapirgálsz, tényleg nem okoskodni akarok, de nem lenne egyszerübb, ha érdekeltté tennétek a falusi pogimestert mondjuk az utatokban csöveitekben, ahelyett, hogy nyomoztok az elszivárgott zsé után? annak ugyse lesz gazdája, nem szokott...
Még mindig jobb, mint porban sárban berregő fekáliaszivattyú mellett éldegélni.
Ha meg a tököd már tele van, miért nem próbálod eladni? Annyi hülye van, aki képes megvenni, ha kellőképpen ki van domboritva, h milyen király hely.
A Vincent blog szépen összeszedte a tegnapi európai lapszemléből a Magyarországgal foglalkozó címlapokat, a lista jó hosszú, és nehéz ráhúzni, hogy a "azociálliberálisok megint támadják Orbánt", mivel még a konzerzervatív lapok (pl. Times) is ugyanazt mondják: ez a…..
perdet 2010.12.23 23:15:27
@Bergeroth:
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/orban-politikai-epeomles-jellegu-a-mediatorveny-biralata-336845
Ez az idióta már kezdi az ellentámadást, ez a majom azt hiszi itthoni pályán játszik és majd az utcán megoldja. Barom nyilatkozataival és csapkolódásával még több kárt okoz, "leepeömlősöz" néhány kormányt, mi lesz, ha ők is bepöccennek, hogy egy senkiházi kis dzsipó istennek hiszi magát.
perdet 2010.12.23 23:17:01
@Táskás Tóni: Esetleg Orbán Győző ex mszmp párttitkár elvtárs, vagy fia, a Liberális Internacionálé volt elnökhelyettese:)
perdet 2010.12.23 23:31:03
@Táskás Tóni: :)))) Hátha szalacsiannamari észreveszi, hogy a csapatát és a királyát akarja mészárolni az ürge és nyakonvágja 25 milla büntivel, ráadásul a vezér ráküldi a nemrégiben kialakitott leibstandarte Orbánviktor terrorelháritó különitményt is.