Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokafogtacsuka

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na persze annyira nem bréking, mert pár napja már kidobta ezt a járatpótlós térképet a BKK, de gyakorlatilag senki nem vette észre, hogy már az új logók vannak rajta. Úgy látszik el akarták kerülni az őszi nagy vihar megismétlődését és szépen csendben vezették be. Wollner…..
Kedden a cigányok ellen elkövetett sorozatgyilkosságról szóló perben kihirdetett ítélet határozottan elítélte az elkövetők rasszista motivációját. Ezt üdvözöltük és hatékonyabb állami fellépést sürgettünk a hasonló motivációjú bűncselekmények ellen. Azonban a kiszabott büntetést, a feltételes…..
rokafogtacsuka 2013.08.08 22:52:25
@Bambano: Én nem értem, miért kéne valakinek az oldalára állni mindig. Ez pont ugyanaz a baromság, amit pártunk és kormányunk követett el nem is oly rég. Ld. „a bíróság a bankok oldalára állt”. Nem lehet például az igazság oldalára állni egyszer kivételesen? Vagy az emberségére? Vagy a tovényességére? Vagy az ésszeszerűségére? A mostani sötét alakok például kapjanak szigorú és példás büntetést, de az emberséggel összeegyeztethetőt? Mi ezzel az állásponttal a baj? Tényleg nem értem.
Agyhalott, alulképzett, balfasz, barom, baromarcú, bugris, bunkó, buta, butuska, debil, dilettáns, hülyegyerek, idióta, írni nem tudó, kritikán aluli, kókler, kultúrbarbár, nyelvüket nem tudó, ostoba, otromba, paraszt, primitív, prosztó, seggfej, szánalmas, tahó, tróger, tudatlan…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
rokafogtacsuka 2012.12.14 09:17:12
@belanski: Nem találom a Tamarát. Béna vagyok vagy levettétek? Lehet újrakérni? Bárhol máshol megszerezni? Köszi.
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Három hír apropóján szeretnék elmélkedni arról, hogy a vallások mennyire nem tisztelik az emberi alapjogokat. A három hír az iszlámról és a katolicizmusról szól, tehát a két legnagyobb hatalmú vallásról a világon. Nyilván lehet olyan vallás, ahol hasonló példát nehéz volna…..
rokafogtacsuka 2012.06.27 00:09:59
@Brendel Mátyás:
Szerinted katolikus királyok hány katolikust öltek meg? Csak kérdezem. Vagy az az állítás, hogy ők sem használták a vallást a hatalmuk megszilárdításához?
rokafogtacsuka 2012.06.27 21:32:55
@Brendel Mátyás:

2012.06.27. 01:08:24
Mert ezzel implicit mégis azt állítod, hogy ők hülyék, hogy még ezt a szerinted trivialitást sem látják át.

2012.06.27. 01:28:15
Egyfelől nem hiszem, hogy a döntetlen nyerő lenne. Másfelől ezer meg egy dolgot lehet állítani, amit az ateisták is hisznek, a dolog legtermészetesebb értelmében. Vagy a te pozitivista hozzáállásod szerint is. A kérdés, hogy az emberi természet része és szükséges része, vagy egyszerűen a praktikumé. Ez nem világos.

2012.06.27. 01:34:20
Az érv az volt, hogy Sztálin nem használhatta az ateizmust hatalma megszoritására, hiszen -- mint láttuk -- rengeteg ateistát is megöl(etet)t. De ez a katolikus királyok általad sem tagadott példája szerint teljesen hibás érvelés. Általánosságban igaz, hogy a cikkben is és a hozzászólásaidban is a az érvelések és álláspontod megkérdőjelezhetetlensége a bosszantó, miközben egymás után annyire triviálisan hibásak, amennyire triviálisan igaznak állítod be őket... mármint az érvelések, az álláspontodról nem nyilatkozok ilyen határozottan.
rokafogtacsuka 2012.06.27 21:33:59
@rokafogtacsuka:
s/megszorítására/megszilárdítására/
ténytár.blog Schmitt: Doktor NO 2012.04.01 08:24:00
Nem nagyon volt olyan (z)ember péntek este Magyarországon, aki a köztársasági elnök exkluzív interjújának hírére nem fogadott volna nagy összegben arra, hogy Schmitt Pál bejelenti lemondását. Mi az államfő körüli eseményeket értékelő legutóbbi írásunkban (a tényfeltáró…..
rokafogtacsuka 2012.04.01 22:50:59
hogyvolt Éden hotel 2x03 2012.03.08 07:50:00
A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma…..
rokafogtacsuka 2012.03.10 20:28:01
@rokafogtacsuka: Na, most aztán elolvastam az összes okosságot fentebb, és gratulálok magamnak.
Az előző barátnője, aki a világ másik felén él, és elvileg már szakítottak. Legalábbis ezt mondta, mikor legutóbb rákérdeztem.Az (ex?)barátnő visszavág Kis szoba, kora reggeli napfény, szétdobált ruhák, egyértelműen előző esti oltári szex után széttúrt ágy.…..
Kumin szerint Miért pont az ÁFA? 2011.09.19 14:56:00
A népszerű amerikai szótár, a Marriam-Webster 2010-be az év szavának választotta a „megszorítást” (austerity). Ez azért alakult így, mert tavaly erre a szóra kerestek rá a legtöbben, ahogy – szól a hivatalos indoklás – egyre többen érdeklődtek a globális…..
Lázár János tegnap bejelentette: nemcsak a lakáshitelt, de a kocsmai cehhet is vissza lehet fizetni 180 Ft/korsó rögzített árfolyamon. A bankok és a presszók képviselői tegnap este egyeztető megbeszélésre gyűltek össze, hogy megtárgyalják, hogyan lépjenek fel Lázár János…..
hogyvolt Aranypart - 1x10 2011.09.07 06:31:00
A tegnapi adás legnagyobb rejtélye az volt, hogy vajh hová tűnt BeckyStevens vibrátorkirálynő, illetve az, milyen maszatolás folyt a takaró alatt Korvettádám és Csonti között, aminek meredt péló és sajgó here lett az eredménye. 95D és Csonti kezdi a műszakot reggel, szemben a…..
rokafogtacsuka 2011.09.07 15:33:06
@sixx: Hűha, ezzel vajon mit akarsz mondani? (mmint a mimózás állítással)
A magyar metálrajongók már biztosan felfedezték, hogy a svéd Hammerfall a most megjelent Infected lemezén Send Me a Sign címmel feldolgozta a Pokolgép 1991-es Hol van a szó dalát. A Lángoló Gitároknak viszont a fülébe jutott, hogy az angol nyelvű verzió mellett van magyar is, amit…..
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
  Talán észrevették már: nekünk is vannak celebjeink. Onnan lehet felismerni őket, hogy lázasan pakoljuk őket véleményszemlénkbe, hiszen azt szeretnénk, ha az Üzenet nem rekedne meg a mi szintünkön. Olyan közszereplőkről van szó, akik megszólalásaikkal különösen…..
Ez már a szakításnak is a leggázabb része, még nem mondtátok ki de mindketten tudjátok, hogy már vége de még szenvedtek mert az jó. Kerettörténet: L: 24 - F 30 - 3 évet együtt éltek, már egy hónapja külön... Azt hiszem ez már a szakításnak is a leggázabb része,…..
rokafogtacsuka 2011.03.03 00:18:46
@alfonZINA: baSZd meg, bazzeg!
B-oldal Pat Metheny gitárja 2011.01.22 07:40:00
Már a "házistúdiója" is kiverte nálam a biztosítékot, és ha az nem volt elég, most itt van Pat Metheny 42 húros eszköze, amit történetesen gitározásra használ. A túlzás-skálán nálam 10/8-as...