Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trapphenci

10 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már tudjátok mit és miért akarjátok! Most jön a legnehezebb feladat, megtalálni az igazit! Hogy ki az igazi, az a nő vagy férfi, aki párosotokhoz tud csatlakozni, össze tud veletek kapcsolódni, akit mindketten kívántok és aki szintén vonzódik hozzátok. Valljuk be, ezt még egy klasszikus női-férfi…..
Mert szabálynak lennie kell! tudni kell, hogy meddig mehet el a másik, hogy én mit engedek és mit várunk a hármas kapcsolódástól! Persze, hogy a legjobb, ha mindent szabad és free love van, de teljesen rendben van egy ilyen kérés is: Szájjal csinálhatod, de nem szeretném, ha belé…..
Élesen él az a közhely, hogy a legtöbb édes hármas a férfi kedvéért valósul meg, utána romokat hagyva a kapcsolatban, mert a nő valójában nem is vágyott rá, csak meg akart felelni. Akárhány párt kérdeztem eddig erről, senki nem mondta ezt:  Azért akarok hármast rendezni a hálószobánkban, hogy…..
Persze, hogy édes, hiszen a leggyakoribb szexuális fantázia, tekintsük akár a nőket vagy a férfiakat. A hármas egy képesség. Különlegessége abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e mindhárman kapcsolódni és átélni a testi, lelki örömöket. Ezt akarom nektek megmutatni.KÖZÖS VÁGYAK A kihívás már jóval…..
Ti is elgondolkodtatok, hogy mi lehet a puncs.hu-n, ha azzal hirdeti magát óriásplakáton, hogy egy csinos fiatal lány azt mondja: Én csak menő pasikkal randizom! A másik verzióban pedig egy másik lány: Köszönöm, Sugar Daddy! Nos igen, mindez pont azt jelenti, amire gondolsz: itt…..
  Milyen okokból lép egy férfi kizárólag szexuális kapcsolatba egy nővel? A kérdés triviális, mégis több válasz létezhet rá. A férfi nem akar párkapcsolatot, mert annak fenntartásához szükséges idővel, energiával és pénzzel nem rendelkezik. Elfoglalt, napi 12-14 órát…..
trapphenci 2015.11.30 20:06:44
@Lili Párbeszélő: Nem igaz. Vannak éveken át tartó csak szexről szóló felnőtt kapcsolatok. Több is, párhuzamosan is akár Nagyon okféle nő és férfi van, így kapcsolat is.
“Hogyhogy nem akarsz gyereket? Majd megváltozik ez!” A társadalom jelentős része el se tudja képzelni, hogy mások önszántukból döntenek úgy, hogy nem kérnek a gyereknevelésből. Zita és Péter is ilyen pár, feltettünk nekik pár olyan kérdést, amit mindenki meg akar, de senki sem meri megkérdezni…..
trapphenci 2015.04.02 22:10:22
@zobod: azért, mert szaporodni kb. mindenki képes, de tudatos felelős döntést hozni nagyon-nagyon kevesen
(Azért, mert valaki életének egy időszakában piálgatott - mert mondjuk heti négyszer bulizott - és ekkor FELELŐSEN nem vállalt gyereket, attól miért alkoholista? Sötét, ostoba, elítélő szar hozzáállásotok van az emberekhez, feleslegesen sokat bántjátok egymást, valójában miattatok nem akarunk gyereket.)
Mikor már igazán érezzük, hogy jön a tavasz, nem bírunk magunkkal tovább és mennénk ki a szabadba, napsütésre és friss levegőre vágyunk, meg arra, hogy ismét közelebb lehessünk a természethez. Itt van néhány nagyon jó ötlet, mit lehet kezdeni egy terasszal, hogy több kedvünk…..
A meghirdetett játékunkra sok érdekes találat érkezett. Összeállítottunk egy kis válogatást nektek a legjobb ingatlanokból. Fontos megjegyezni, hogy a vadászat novemberi köre még javában tart. Az értékes nyereményekért cserébe továbbra is várjuk az érdekes, meseszép, vagy…..
Közösségi bicikliszerelő műhely nyilt Pesten. Vannak szerszámok, segítők és közösségi tér is, ahol lehet dumálgatni a többi kerékpárossal, akiknek eddig még csak véletlen akadt a kezébe a csavarhúzó. Az ötlet egyenesen Franciaországból érkezett Újlipótvárosba: évi 3…..
trapphenci 2013.06.18 20:39:27
"A minap láttam egy űrhajóst az Oktogonon... Fogadásból vagy esetleg gerillamarketing? Mindenesetre felszállt a villamosra :) A kép sajnos nem túl jó minőségű, de egy ilyen titokzatos dolgot nem is illik tűélesen megörökíteni." - írta Koller Tamás. A fene se tudja, de…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Ahogy azt már sokan, sok helyen elmondták, egy méltatlan ember távozott a közéletből, ezen nincs Schmitt tovább ragozni:)A legfontosabbról viszont nem esett szó, hogy mi is az „Álamfő” lemondásának a valódi üzenete?Az, hogy van remény. Van remény, mert ha sokan akarjuk, akkor…..
trapphenci 2012.04.02 22:05:54
Egy milla blog Az igazi ellenzéki 2012.03.16 17:15:00
Március 15-e nem éppen a hagyományos ünnepről szólt, hanem sokkal inkább a kormány és ellenzék viszonyáról. Arról a kibékíthetetlen ideológiai ellentétről, amely az ország két, nagyjából egyforma nagyságú felét jellemzi. A kormány támogatói szerint jó irányban haladunk,…..
Gas azzal, hogy egyre több mindent mutatott meg az életéből, a lány is igyekezett lépést tartani. Sorra összehozta a barátaival, bár sokat dolgoztak mindketten, igyekeztek tartalmasan eltölteni a szabadidejüket, olyan emberekkel, akiket szeretnek, így hát azon felül, hogy minden…..
Ezen az utolsó nyári hétvégén, Perci a rossz időre tekintettel, valamint az agyát elborító kielégíthetetlennek tűnő kíváncsiságának eleget téve, egész nap és éjjel a számítógép előtt ült és markolta az egeret: böngészte a facebookot és Gas postjait, mi érdekli ezt a…..
A facebook kiegészíti a valóságot. Sőt, időnként megelőzi azt, ahogy most is. A lány pillanatok alatt átlátta a helyzetet, mégis automatikusan (ész)érveket keresett, könnyebb volt azt hinni, hogy unokaöccs, a haver kölke, mint, hogy tabu a férfi. Számtalan kapcsolata volt,…..
Párás, kellemesen hűvös volt az augusztusi éjszaka, az emberáradat a kordonok között hömpölygött a városba közlekedő vonat megállójához. A hajnali tömeg kedélyállapota, már közel sem volt olyan magasan, mint a korábbi órák hangulat-hullámainak a tajtékjai: a legtöbben…..
Budapest egyik legfrankóbb kulturális színtere a MÜPA oldalában elhelyezett Ludwig Múzeum. A múzeum szót azért sem szeretem használni, mert dohos, poros, avíttas tárgyak villannak fel a képzeletemben, a LuMúval kapcsolatban viszont fel sem merülhet ilyesmi. Még akkor sem, ha…..