Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jhn

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elveszített egy mandátumot és sorozatban a harmadik országgyűlési körzetet a Fidesz. Első egyéni mandátumát nyerte a Jobbik. Régi káderrel kaptak ki a szocialisták. A tapolcai eredmény különösebben váratlan nem volt (a Fidesz várható vereségéről itt írtunk), a kormányzást…..
jhn 2015.04.13 19:34:10
@BiG74: Nem vagyok biztos hogy a jobbiktol valo felelmunkben automatikusan a korupt fideszre kene szavazni.
NetVax Mickey egér beszól 2015.04.11 08:14:28
Évente csak 5-10 nap táppénzre vagy jogosult és csak éves munkaviszony után kapsz fizetett szabadságot. 1943-ban a Walt Disney Productions személyzeti osztálya alkalmazotti kézikönyvet adott munkavállalói kezébe, hogy baráti kapcsolatot alakítson ki a cég dolgozóival. Nézegetjük…..
Orbán Viktornak mostanában sűrű a diplomáciai programja: Merkel, Szerbia, Putyin, Lengyelország után tegnap a török kormányfő volt a vendég; az utóbbi időben a keleti nyitás kicsit befuccsolt, úgyhogy valami szép mondást azért ki kellett találni annak ellenére, hogy…..
jhn 2015.02.26 08:19:38
@fay rodisz:

Gratulalok Fay Rodisz

Ez a legtalalobb bejegyzes amit az elmult 10 evben Orbanrol es rendszererol irtak az interneten.
A KARD Meglesz a szociknak a 15%? 2014.03.08 12:08:40
A választási törvény alapján a pártszövetségeknek a bejutási küszöb 15%, legalábbis három vagy több párt együttes indulása esetén. Az elmúlt héten publikált közvéleménykutatási mérések 20% környékére jelezték a baloldali összefogást, ami gyakorlatilag még kevesebb,…..
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
Aszongya ez a Toró T. Tibor, hogy Tőkés László a Hedonista Párt, akarom mondani a fideszkeresztények párjának EP listáján induljon. Mer'hogy az RMDSZ nem kér se belőle, se a Fidesz kirendelt fiókpárt Erdélyi Magyar Néppárt egyik politikusából sem, így meg fizetés nélküli…..
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
Sok év után hazatérve megdöbbentő látni a kétségbeesett országot, ahol az emberek magukba zárkóztak, és ahol a reménytelenség riasztó mértékben taszítja az alkoholhoz az embereket. A mai történet főszereplője közel nyolc év után látogatott haza és sokkolta, amit…..
jhn 2014.02.01 20:08:19
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:

Erdekes ma sdemokratikusabb orszagokban megis felelosegre vonnak miniszterket es miniszterelnokoket is es nem fogjak a geopolitikai es jelenlegi gazdasagi helyzetre
jhn 2014.02.01 20:08:33
@HaHáromLábonGyábokorsz:
nme kell ausztraliaig menni. 8 eve jottem el. hollandiaban talatam munkahelyet .ugyan azert a munkaert amit otthon csinaltam itt most tizszereset keresem
A paksi bővítés kapcsán az egyik legfontosabb kérdés, hogy miért is van, illetve volt szükség ilyen gyors döntésre, és miért kellett kihagyni (akár a népszavazás révén, akár a szakértői véleményekben vagy mély elemzésekben megnyilvánuló) nyilvánosságot egy ekkora…..
A polmarketing vegykonyhája nem a lényegről szól, így ez a poszt sem. Nem arról szól tehát, hogy érdemes e nekünk egy import- és hiteligényes nukleáris technológiát beszerezni, emelkedő nukleáris és zuhanó megújuló energia árak mellett (nem érdemes). A legyőzhetetlen Fidesz…..
jhn 2014.01.25 08:07:45
@Nash vs. Keynes:
Ez igaz .En Hollandiaban elek ,Ez a tema itt is elokerult Es mar itt is a kornyezetvedok is elfogadjak hogy a nap es szeleromuvek nem a zold energia es semmikeppen nem az olcso energia alternativai
jhn 2014.01.25 08:13:03
@Nash vs. Keynes: A tankolas mar megoldott az elektromos autok szamara Pl Amsterdam Minden utcaban van mar ilyen parkolohely ahol toltheted az autot
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
"Mindabban, amit Kelet-Európában a nacionalizmus csinált, van valami végzetszerű, s a megindult folyamat nem szűnhet meg, amíg e terület olyan eszmét nem vajúdik ki, amely a nemzeti eszmét a birodalmi gondolattal összhangba nem hozza." (Németh László, Kisebbségben) Gondolom, persze…..
Egy főleg amorális hatalomtechnikusokból, gengszterekből, egoista kizsákmányolókból, dilettánsokból, gerinctelen nyaloncokból, kisebb részt pszichopatákból, küldetéstudatos nímandokból és karrierista yuppiekból álló banda megszállta az országot, mert megszállhatta: ennek…..