Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levente49

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég blogunknak egy Gilera CBA moped volt a főszereplője, a tulajának viszont egy Honda Super Cubja is van, úgyhogy nem bírtam ki, hogy ki ne próbáljam. A Super Cub nem moped, vagyis a blog érdeklődési körébe nem feltétlenül tartozik bele, de ugye a balneológus sem…..
Magyarország Alaptörvénye a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolataként definiálja, a család pedig házasságon vagy szülő-gyermek viszonyon alapul a jogszabály szerint. A Polgári Törvénykönyv is hasonlóan rendelkezik, így hátrányosan megkülönbözteti azokat a családokat, akik ettől a modelltől…..
A Náncsi néni vendéglőjébe már nagyon régóta el akartam menni. Hallottam róluk ezt is azt is: jók voltak, de elromlott, azóta megint jobb lett, satöbbi. Amikor még azt sem tudtuk mi az, hogy Michelin csillag, a Náncsi néni már rendelkezett egy Bib Gourmand minősítéssel a híresen…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
levente49 2011.11.04 15:10:54
@Silent Bob:

Pontosan azért kell körülnéznie, mert nem minden autós úgy gondolkodik, mint Te vagy én, azaz úgy megközelíteni, hogy meg tudd adni az elsőbbséget. Lásd kétsávos útnál, egyik autós megáll, a másik meg elcsapja a gyalogost, mert az azt hiszi, amaz is meg fog állni, hiszen neki elsőbbsége van. De ez tényleg nem ennek a blognak témája.
levente49 2011.11.04 16:21:29
@Püspök utcai gombaszedő:

Ezt mire írtad? Semmi hasonlóról nem írtam. Már itt sem figyelsz? Mit csinálsz akkor az úton?
levente49 2011.11.04 16:32:38
@Püspök utcai gombaszedő: Ez való igaz!
Mindennapi szmötyi Hungarománia 2011.08.30 10:25:00
Szeretem Magyarországot. Imádom Erdélyt. Nosztalgiával gondolok a régi nagy Magyarországra. A románokat nem szeretem különösképpen. Azt javaslom, hogy egyesítsük Magyarországot Romániával. Ha megnézzük a Trianon óta eltelt időszakot, azt láthatjuk, hogy igazából…..
HamPLÓ Légiautópálya Bajánál 2011.08.27 14:35:00
A múltkor szó volt arról, hogy Baja szárnyashajóval "közelebb" van, mint vonattal. Utasszállító repülőgéppel vélhetően még közelebb lenne, csak az a baj, hogy nincs lehajtó a légi útvonalról :) Igaz, a képen látható kondenzcsíkok létrehozói vélhetően úgyse…..
levente49 2011.08.28 18:53:22
Hamster!

Ajánlom figyelmedbe a
www.flightradar24.com honlapot, ahol élő képet kapsz a térségben látható gépekről (vagy a világ bármely részén haladókról), uticéljukról, sebességükről és a repülési magasságról (vagy a világ bármely részén haladókról)!
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
autózz! Majd adunk betétlapot 2011.05.19 07:59:00
A posztban szereplő helyszín nincs messze tőlem, így én is gyakran megfordulok errefelé. Az egész bevásárlóközpont fokozott figyelmet igényel közlekedési szempontból. Már a Szentlőrinci úti becsatlakozás is el van szúrva, itt gyakran van baleset, az én autómat is törte már…..
levente49 2011.05.21 20:23:32
@...::: Flúgos Kamionos :::...:

Igen, végül is igazad van, egy kicsit túl reagáltam a dolgot. De tény, hogy rengeteg ilyen dolog van körülöttünk és néha "kiakad" a mutató.