Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autosave

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ételfüggőség egyre gyakoribb már a világban és szinte biztos, hogy mindenkinek van valamilyen egyéb függősége, ami lehet zavaró és egészségtelen, de alig észrevehető, jelentéktelen vagy a szervezettünkre nem káros függőségek is. Legtöbben a drog okozta függőséget…..
Párizsban egy nap semmire sem elég, gondolhatnánk meggondolatlanul. Legfeljebb arra, hogy átrohanjunk rajta. Pláne, ha januárt mutat az a fránya falinaptár. Instant útiterv következik 12 órás világvárosnézéshez. One day is good for nothing in Paris. Especially in January. Well, I…..
Karl Stefanovic kissé szokatlan módját választotta, hogy kiálljon a megkülönböztetés ellen.Az ausztrál műsorvezető nemrég bevallotta, hogy egy évig ugyanazt a kamu Burberry zakót viselte a Today című műsorban nap, mint nap és ez bizony senkinek sem szúrt szemet."Akciójával"…..
Autosave 2014.11.18 13:35:14
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok 2014-ben. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év válogatását is. Természetesen minden lánytól kértünk…..
Autosave 2014.11.13 08:57:40
Összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb tévhiteket, amiket nap mint nap próbálok írtani az emberek fejéből. Sajnos amíg inkompetens újságíró lányok két rúzs teszt között az edzésről is írhatnak, addig elég nehéz dolgom lesz. Próbálok szembemenni a Cosmo vonallal, bízom…..
Autosave 2014.10.10 20:25:35
@Widia:
Először nézd át ezt a rövid, felületes összefoglalót.
sotepedia.hu/aok/targyak/biokemia_molekularis_es_sejtbiologia/eloadasok/szenhidrat_anyagcsere

"a 4-es pontról pedig annyit, hogy a posztolónak teljesen igaza van. Nincs zsírégető edzés: cukorégető viszont van, és ezek tipikusan a kissúlyos-nagyszériás edzések. Akkor sem a zsír ég el, hanem a cukrot használja fel az izmokból a test, és ha túlmegy a határon, akkor magát az izmot."
- Ez teljes hülyeség. pld. hosszú éhezésnél fog beindulni a glükózképzés közvetlenül az izomból, majd amikor már szinte semmi nem maradt, a zsírból ketontestek képződnek az agy és az alap életfunkciók fenntartásához. Edzés alatt soha nem fog az izomból/aminosavból glükóz képződni. A szervezet nem fog maga ellen dolgozni...

"A zsírégetésnek van egy nagyon sarkalatos pontja, az alacsony inzulinszint. Ez egyrészt egyéni alkati dolog is lehet, másrészt pedig táplálkozási. Ha az inzulinszint nem alacsony, akkor nincs zsírból fogyás még kalóriadeficit esetén sem."
- De. Magas inzulinszint mellett is lehet fogyni, ld. II.tip. diabetes egyik tünete. Erre a fejezetre küldj valami referenciát, kérlek.

Tréner:
"És akkor ott a widia által említett inzlulin, ami miatt egészen icipici lesz a zsírégetés aránya (edzés közben) nagy eséllyel akkor is, ha valaki mondjuk a ketózis állapotában van már..."
- Miből is képződnek a ketonok? Zsírból. Hogyan lehet ez? Úgy, hogy megfelelő idejű és intenzitású edzés alatt zsírt bont le a szervezet. Saját magadat cáfolod, de ez biztosan nem zavar. Vedd elő újra azokat a könyveket.
Autosave 2014.10.10 21:23:02
@kun andras:
Vagy az amfetamin, ami legális depresszió ellenes szer volt pár évtizeddel ezelőtt.
Autosave 2014.10.11 00:38:41
@Parmezanidész:
Nem vagyok 'doktorúr', és én a SZOTE-n végeztem.
Miután már korábban részletesen foglalkoztunk a magyar kormány kulcsfiguráival (Hoffman Rózsától Matolcsy Györgyig, Navracsicstól Orbánig), úgy illik, hogy most kitérjünk a plebejus kormányzás legnagyobb villájú plebejusának, az újonnan kinevezett külgazdasági és…..
Autosave 2014.10.10 10:10:42
K report Legyőzött a hegy 2014.09.28 20:38:11
Valahányszor Szlovákiában, a Magas-Tátra felé vezetett utunk és a távolban megláttuk a Kriván jellegzetes formáját megjegyeztük, hogy egyszer az életben ezt a hegyet mindenképp szeretnénk megmászni. Teltek múltak az évek és az ábrándozást végre a cselekvés követte, hisz…..
Autosave 2014.09.29 15:00:18
A telefonját mindenki úgy szabja testre, ahogy jólesik Neki. Élő háttérképek, speciális home-ok, félrevezetően átnevezett mappák és ki tudja még, hogy mik lehetnek egy-egy agyoncustomizált telefonon. Van viszont valami, ami minden ismerősünk / munkatársunk számára egyértelmű…..
Autosave 2013.03.20 22:29:09
@bioLarzen:

Szintén kb. 100%-ban néma, rezgő üzemmód.
Senkit nem basztat, én meg észreveszem.

Utálom az elbaszott trallalázást pld. egy megbeszélés, evés, dugás közben...
Régen szórakoztam már ilyen jól egy alapvetően nehézkes témáról olvasva, de Krisztián írása nem csak informatív, hanem igazán vicces is, úgyhogy melegen ajánlom. Nem csak a Németországba költözőknek, hanem mindenki másnak is, mert az alapelv (az ügyintézés útvesztői)…..
Az sajnos nem ritka, hogy üzletek, bevásárlóközpontok előtt elég szűkre jelölik ki a parkolóhelyeket, az autók többségén ott díszeleg egy-két ajtórányitás nyoma. Ezt az elkövetőjük rendszerint elsunnyogja vagy simán nem is érdekli. A. viszont pont látta, amint az ő autója…..
Autosave 2012.12.04 21:28:17
@HGM: tök mindegy, hogy orral, vagy tolatva állnak melléd úgy, hogy nem tudsz beszállni, nemdebár?
Nem világos a gondolatmeneted.
Egykori gyártelepi tömblakás, valahol a város szélén. Foszladozó kötélre kötött kutya ugatása köszönt. A főpolgármesterhez jöttünk. Az udvaron szeméthalom és tűzrakások nyomai. Koszos ruhájú, de mosolygós kisfiú játszik a kutyával. Bottal böködi, az pedig nyüszítve…..
A tegnapi Voice végén úgy álltam fel a tévé elől, hogy nem fogok róla írni semmit, mert minek, nagyjából minden pont úgy történt, ahogy eddig, Malek kényszeresen heherészett, Mező Miska üvöltözött, Somló néha bealudt és elfelejtett hozzászólni a látottakhoz, Caramel meg…..
Titokban biciklis számlálót helyezett el a BKK az Andrássy úton. A szerkezetet hírverés nélkül helyezték üzembe még július elején, viszont remek honlapot készítettek neki, így mikor a Kerékpárosklub révén hírt kaptunk róla, már negyedévnyi adatot böngészhettünk. Az…..
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A morgás joga Mutasd a dobozod! 2012.04.26 10:41:00
    Vajon kit szolgál a rendőrség, az állampolgár vagy a költségvetést? Ha rendőrségünkről van szó, mindent elhiszünk, és annak az ellenkezőjét is. Azonnal, fenntartás nélkül. A legabszurdabb pletykákról is bebizonyosodhat, az valójában nem rosszindulatú híresztelés,…..
Autosave 2012.04.26 18:15:31
@HgGina:

A 50/2009. (IX. 30.) KHEM rendelet szerinti "polividonum jodatum hatóanyag tartalmú sebfertőtlenítő oldatot" (Betadine) bizony lehet akár sebbe locsolni slaggal is.
Ez nem az ősrégi jódtinktúra...

(Persze, jódallergiásoknak nem igazán javallott, de egy eszméletlen betegnél ki az a b..., aki sebet keneget a légzés/keringés figyelése helyett.)
Chickenfoot – III (eOne Music) Tinikoromban azzal (is) szórakoztam, hogy egy kockás füzetbe hetente összeírtam azokat a szupergroupokat, amiket akkor éppen a legszívesebben meghallgattam volna, így került egy zenekarba Steve Vai, Joe Satriani, Nikki Sixx, Dave Lombardo és Bruce…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Autosave 2011.05.01 01:11:39
@rotok:
Először tanulj meg írni, helyesen, magyarul...
Nehéz, mert a könyvön nincs pedál és ráadásul idő+ész kell hozzá.
A CBS feleslegesen aggódik az imidzse miatt, a Hollywood Reporter felmérése szerint ugyanis minél több kokót szív fel Charlie Sheen a pornós ribancok seggéről, annál nagyobb népszerűségnek örvend - legalábbis a fiatal férfiak körében. A Két pasi meg egy kicsi főszereplője most…..
Autosave 2011.02.10 21:27:33
Blez nem nagyon spórolt a karakterekkel, úgyhogy nem is olyan nagy baj, hogy így az általános munkaidő vége környékén tettem ki a levelét, legalább miattam nem termeltek kevesebb GDP-t. A történet egy megkérdőjelezhető rendőri döntésről szól, amivel még a saját kollégája…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
Autosave 2010.12.25 13:15:11
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Autosave 2010.12.08 11:49:38