Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milédi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
látens iszákos Tudatosan 2012.11.19 20:18:01
Úgy látszik, a vinométer nem csak nekem jutott az eszembe: a MyDrinkaware nevű weboldalon egyszerűen nyilvántarthatjuk, miből mennyit ittunk. Ha vannak céljaink - főleg felső határokra gondolok itt - az ivással kapcsolatban, a weboldal azokra is emlékeztet. A bevitt alkoholmennyiséget…..
Van egy kis falu Tolna megyében, Pakstól úgy 15 km-re, a neve Györköny, vagy ahogy a helyiek mondják, Jerking. Mi elsősorban azért emlékezünk meg róla, mert itt található Magyarország egyik legnagyobb összefüggő pincefaluja. Egy kedves barátom a minap…..
látens iszákos Skizofránya 2011.03.31 21:31:00
Amolyan minimalista, kifejtés nélküli spontán online berúgós posztot terveztem már hosszú ideje mára, és íme, eljött a pillanat. Egy másik énem mindig egy csomó piát vesz valamelyik madaras vagy madártalan áruházban, nekem meg az emberiséggel szembeni kötelességem, hogy…..
milédi 2011.03.31 23:02:57
@hillaby: nyálas dzsélós engem is meglepett. egy sör után egész tűrhető.
nem akarom letörni a latinos és egyéb lendületű DJ Randomot, de ha az este során egy kis lassabb is belefér, küldöm ezt a számot szeretettel (nem mindenkinek) aki szereti, hahaha
www.youtube.com/watch?v=stqTlOXJDDM
milédi 2011.03.31 23:30:38
@hillaby: :-) további jó zenehallgatást! és veszélyes hulladék eltávolítást! Ez a másik Caetano is nagyon ott van!
Az előző posztban az italozás speciális női aspektusaiból villantottunk fel párat, megmaradva a nagy általánosságok szintjén. Személyes érintettségünk hiányában - eddigi szerzőink hímneműek - ennél többre nem vállalkozhattunk, de reméltük,…..
milédi 2011.02.09 20:36:41
@hillaby: ha már alakulóban a Nickneves Látens Iszákosok Szövetsége, mondjuk legyen Nilátisz, szívesen válaszolok :-)
Kb. három éve alakult ki, hogy hétköznap is ittam, de az csak egy sör volt, vagy pár pohár bor, és nem minden nap, egy éve kezdtem figyelni és rájönni, hogy lassan minden este iszom, és van hogy elfogy egy üveg bor, úgyhogy féléve 2-3-4 egymást követő napon nem iszom. Amikor igen, akkor sincs bebaszás (mert ugye egy üvegtől én nem szoktam berúgni, de azért nem mindig iszom ám egy üveggel, van hogy marad másnapra belőle).
5 naposra gyúrok mostanában, de mindig közbejön valami: hétvége, névnap, szülinap vagy csakúgy :-)
Elvonási tünetek szerencsére nincsenek. Lehet hogy 5 nap után jelentkeznének? :-) Annyi van, hogy nehezebben alszom el, meg néha felébredek, de hamar visszaalszom. Bulizni is van hogy kocsival megyek, és jól érzem magam. Úgyhogy ez a része nem aggaszt. Inkább a mennyiség lassú növekedése gondolkodtatott el, mert valszeg sokan így kezdik, csak nem tudják idejében megfogni.
milédi 2011.02.09 22:04:09
@hillaby: De, pont ezért nem is aggódom olyan nagyon, mert nemsokára úgyis lesz másfél-két év amikor egyáltalán nem ihatok, utána meg már nem nagyon lesz időm esténként borozgatni, úgy fogok beesni az ágyba mint a huzat...:-) Persze ki tudja, lehet hogy én nem tejfakasztó, hanem tejapadás borozgatást fogok csapni (persze remélhetően minél hosszabb szoptatás után)
milédi 2011.02.10 00:28:00
@éjjeli_alkesz: húú nagyon izgi és tanulságos volt olvasni a sok hozzászólást! Köszönet mindenkinek!
@hillaby: jobbulást!
Gondoljon bárki bármit, pökjetek le, öntsetek rám édes spumantét, vagy szavaljon nekem verset maga Ildikó, én biz' nézem a Való Világot. Saját ismeretségi körömben ezzel ugyan egyedül vagyok, hiába próbáltam meg társalgási témává tenni,  hogy…..
milédi 2011.01.19 23:43:24
@éjjeli_alkesz: ha elzárják a piacsapot, akkor jön az önismeret, önvizsgálat, ha nincs neki, megszívta.

Ne agassztjon...annyi aggasztani való van, pont ez legyen az...? :-)
milédi 2011.01.20 00:10:02
@éjjeli_alkesz: ott a pont :-)
milédi 2011.01.25 22:23:12
@éjjeli_alkesz: elkezdődött az óvoda, eddig sem ugye azért néztük mer, de így már tényleg színvonal alatti. Tényleg utoljára az oviból emlékszem ilyen típusú klikkesedésre, pedig akkor még haza lehetett menni szerető családba/vagy nem, kinek hova, de nézői szempontból, ez uncsi, és annyira gyerekes, és ez a Laci is hogy ezt komolyan gondolja...nem mintha többet néztem volna ki belőle, de az ilyen összezártságban úgy tűnik kibújik a szög a zsákból.
16:27. Itt az év utolsó napja, és látens iszákosként nem engedhettem meg, hogy blogunk poszt nélkül maradjon e jeles ünnepen. Szilveszter - hiába tagadnánk - mindig is az iszonyatos berúgásokról, hányásokról, részegen hóban fetrengésekről szólt. Ilyenkor iszik…..
milédi 2011.01.19 23:40:40
@kukibéb: igen, talán ez az egyetlen csajos az ivásban, hogy órákig elkezdenénk csajos dolgokról beszélni....:-)
Nekem a magas sarkús kurjongatás kimaradt, ebből a szempontból más vagyok, jókedv: félóra és 1,5 óra időtartam, tánc: ha jó a zene (az összes barátom kivan milyen hülye zenékre vagyok képes táncolni, és ritkán megyünk olyan helyre ahol nekem tetsző zene van, tehát ez kilőve), jókedv után: álmosság, hazamenés, mély alvás, vagy ha épp sikerül valakivel a nagy hangzavar közben meghallani egymást: világmegváltó beszélgetések "mélyfilozófiai" tartalommal, esetleg egy-két megvilágító csernusos beszólás (ilyenkor mindig azt gondolom hogy húú de okos vagyok), aztán ha a beszélgetőpartner is ilyen húú de okos: egy-két könnycsepp az aktuális probléma oltárán és ezútán mély-édes alvás otthon. (taxiban felszabadult, felnőtt, jófej beszélgetés - ezt persze mindig én gondolom így, taxis kolléga nyilván halálra unja ezeket az eszmecseréket, de legalább el tudom navigálni hazafele, és nem hányom szét a kocsiját):-)
Na kijött belőlem a monológ, amúgy ettől függetlenül, ha tényleg lenne grúz vacsora, tuti megértenénk egymást és 100 posztnyira való ötlet foganna meg. Másnapra nem tudom mi maradna belőle...:-)