Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsazsa1989

125 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Napok óta szeretnék elmesélni Nektek valamit, de olyan fáradt voltam :D Nem volt rá erőm. Talán tudjátok páran, hogy egy rádióban dolgozom műsorvezetőként. Ez sajnos csak a legnagyobbaknál igazán kifizetődő, mi, regionális vagy helyi rádióban dolgozók igazi szerelmi hivatásként, de általában…..
Pocakos lány Bókoljon neked a... 2016.11.29 19:52:06
    Van az a mondás, hogy a mai lányok annyira nincsenek hozzászokva az udvariassághoz, hogy egy egyszerű köszönést is bóknak, sőt kezdeményezésnek vesznek. Mit gondoltok erről?     A mai lányokat a duci lányokra változtatnám, illetve picit a folytatásban magam ellen fogok kampányolni. A…..
    Ha Ti is duci kislányként kezdtétek a nagylányos vásárlások szenvedéseit, akkor biztosan ismerős a szituáció, amit elmesélek.   Én sosem voltam vékony, már gyerekkoromban is nehézséget jelentett a ruhavásárlás. Derékban kellett a nagyobb méret, de hosszúságban egy félembernyit kellett…..
Pocakos lány Fotózáson jártam 2016.11.16 15:36:51
  Pár napja meséltem Nektek, hogy egy régi vágyam teljesült, elmentem egy fotózásra. Nem voltam valami magabiztos, ez enyhe kifejezés, de azt hiszem a végeredményen talán nem látszik. Azért mutatok Nektek egy kis szeletet a képekből, hogy merjetek Ti is vállalkozni, mert semmi okunk takargatni azt…..
Pocakos lány A méret a lényeg? 2016.11.15 15:50:03
    A napokban sokat gondolkoztam valamin. Megkeresett egy ismerősöm egy témával, amiről szeretné, ha megkérdeznélek Titeket, és ahogy az első bejegyzésemben is írtam, legyünk egymás tanácsadói. Érdekel a véleményetek :)   Most kivételesen nem a „hogyan fogadna el engem egy férfi, ha ilyen duci…..
  Pár hete fotózáson jártam. Nem ez MÉG nem a világhírnév felé vezető út első állomása, csak a saját kis önbizalmam doppingolása. Nagyon vártam, és a napokban kézhez is veszem a végeredményt, de maga a készítés folyamata mégsem volt annyira zökkenőmentes mint vártam.   Van több fotós kollégám is,…..
Pocakos lány Félig teli... 2016.11.08 16:12:28
    Egy ideje gondolkozom azon, hogy újra elkezdek írni. Korábban volt már próbálkozásom, egy elég népszerű blog gazdája voltam, de akarva akaratlanul beletettem saját magam egy olyan skatulyába, aminek én nem mindig tudtam megfelelni.   Egy duci bloggertől azt várjuk, hogy mindig pozitív…..
Ha lenne kádam akkor most ott elmélkednék. E helyett marad a laptop fénye, és a férjem ütemes ám mégis megnyugtató horkolása a háttérben. Azon morfondírozom lányok, hogy fel tudnám-e adni az…..
A tolerancia napjainkban elcsépelt szó lett. Sikké vált szidni bárkit aki kicsit más is mint az átlag. Jó kérdés azonban ebben a gondolatmenetben hogy ki is az átlag? Lehet, hogy annyira jól megy már nekünk ez a „csak titokban vagyunk akik vagyunk” téma, hogy el is felejtettük…..
Mint a Bob Burger Falodájában. Mennyire stílszerű a hasonlat a falodával… No de nem falovagolok a témán. :) Köszönet a www.divany.hu - nak, és Nektek, akiknek igénye van rám, és a kis életem történéseire. Persze az elmúlt időszakban sem unatkoztam. A mérlegem kezdetnek a…..
Sosem voltak komoly önértékelési problémáim. Persze rossz napok voltak, meg utálom a testem napok, de összességében mindig büszke voltam arra, hogy elfogadtam, és ami fontosabb, elfogadtattam magam másokkal.     Sokan tudjátok, hogy a médiában dolgozom, és ez kicsiben is…..
Először is, mint minden nagy döntésnél, el kell határozni magunkat. Ha ez megtörtént, akkor meg kell vele barátozni. Amikor ezen is túl vagyunk, akkor el kell hinnünk. Végül pedig, ki kell mondani. Amikor nem érzel szúró érzést a gyomrodban, és a lelkedben, akkor készen állsz.…..
Nem tagadom, félve kezdtem bele az XXL szerelem című film megnézésébe. Mostanában herótom van az olyan nőkből, akik személyi kultuszt faragnak a plusz kilókból, és önmaguk igazolásaképp verik a nyálukat arra hogy minden szépség belülről fakad, és a hurkácskák a pocakjukon…..
El akartam menni most is, mint eddig számtalanszor a Norbi láz mellett, de nem hagyhatom szó nélkül a napokban történteket.   Azon gondolkozom, hogy vajon létezhet-e olyan szituáció, amiben én képes lennék így megbántani embereket. Nem olyan nagy ez a duci blogger társadalom…..
Majdnem meghaltam. Ez nem olyan, ’jahj mindjárt belehalok, ha nem kapom meg azt a cipőt’ típusú meghalás lett volna. Igazi. Végleges. És nagyon félelmetes. Autóbalesetünk volt. Már majdnem hazaértünk, amikor egy 200 kilós szarvas úgy döntött leugrik egy 3 méteres földfalról,…..
 Történt egy csudás téli napon, hogy megfáztam. Ebben ugye semmi extra nincs, hideg van, aki meg csupasz seggel alszik hát ne csodálkozzon. Húztam, halasztottam a dolgot, de ma muszáj elmennem doktor bácsihoz, mert kisza kisza kiszakad a tüdőm. Ebben sincs semmi izgalmas. Nade. Ugye…..
Zsazsa1989 2013.06.22 10:28:59
@Padlásszoba: Kedves Padlásszoba! Először is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és lejjebb tekertél az aktuális bejegyzésemről, egy másikra. Az pedig, hogy még klaviatúrát is ragadtál, hogy elmondd a véleményed külön örömmel tölt el. Sosem tagadtam az én önértékelési gondjaim, a bejegyzéseim kb. fele erről szól, és igazán magas szintű a látó, nem csak olvasó készséged, ha ez átjött neked. Mindenkinek joga van úgy feldolgozni a napi nehézségeket, ahogy ez neki megfelelő. Az én mankóm a blog, ami elsősorban magamnak készült, aztán a barátaimnak megtetszett és elkezdték megosztani. Igazán hálás vagyok a véleményedért, nem törtél meg, átgondoltam amiket írtál. A harsány stílussal lehet hogy csak védekezem, de nekem bevált. További szép napot, és jó olvasgatást, egy számodra megfelelőbb stílusú fórumon. Zsuzsi

Ui: A kommentek moderálása puszta "véletlen". sosem foglalkoztam azzal, hogy hogyan jutnak el ezek az oldalamra. De köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem! :)
Kihasználva a meglepetésszerű olvasószámot megkíméllek titeket, és ma nem a hüvelygombáról, vagy épp a menstruáció szakaszainak kielemzéséről írok Nektek.   Az önértékelési probléma élő dolog. Mindenki küzd vele. Aki azt mondja nem, az így leplezi még maga előtt…..
Kedveseim!   Én megértek mindent. És bevallom, kissé visszatetszőnek hathat gyöngyöző homlokkal egy szál szarban ülve oktatni a népet a nyári, hova tovább, a jó idei öltözködés rejtelmeiről. Azt is aláírom, hogy követek el hibákat. Például az „indokolatlanul rövid…..
Velem mindenki beszélgetni akar… Egy kies világban, ahol csak pár hímnemű lézeng körülöttem, és az emberiség kihalásának veszélye mindenkit orbitális szexcsatákba kényszerít, és hiányzik a verbális kommunikáció, valószínűleg örülnék egy ilyen lehetőségnek, de most……..
Amikor a blogom megszületett az volt a cél hogy a magam stílusában segìtsek màsoknak abban, hogy könnyebb legyen elviselni a mindennapok megràzkòdtatàsait. Hasznàltam ezekhez történeteket az életemből, meséltem arcpirìtò, tùlontúl intim, sőt olykor bicskanyitogatò sztorikat is.…..
Én nem vagyok el túl szégyenlős típus. Bizonyos helyzetekben sem a cickót takargatom, inkább a hasamat. A szeretők jönnek mennek az ember lányának életében, és lehet valaki akármilyen rossz is azokban a percekben, másodpercekben (bizony!),  egy minimális előjátékot azért…..
Eltelt egy hónap, ideje számot vetnem nektek hol járok! :)   A kissé melankolikus, és egyben felháborítóan mámorító tény, hogy van munkám :) Melankolikus, mert a szerelmes városban, nagyon sok fiatal társammal egyetemben nem kellettem semmiféle munkára, legyen szó a…..
Dagi vagyok! Vállalod? Megjöttem 2013.03.22 08:53:17
A változást sosem könnyű feldolgozni. Főleg akkor nem, ha élből utálod azt. Szépen belesüppedve élsz a kis világodba, jársz a megszokott helyeidre, stírölöd minden héten ugyanazokat a jóképű pasikat, akik még egyszer sem emelték rád a szemüket. Találkozgatsz a barátaiddal,…..
Mindig a régi nóta. A ritmus mellett van benne egy nagy adag düh, gőg, féltékenység, irigység, és kivagyiság. Jó kis zene. Igazi sláger. Egy ideje már toplistás. Úgy kezdődik, hogy volt egy pasim… Nem meglepő a kezdés. Mindig így kezdődik. Tudniillik mindig mindennek a hím az…..
Mindig foglalkoztatott egy dolog. Aktív párkeresőként, aztán aktív barátnőként, és szeretőként is sokat gondolkoztam a rám, bármilyen téren is ható emberekről. Ha mondjuk látok egy srácot a buszon, és összeakad a tekintetünk, vajon ő is arra gondol, hogy szimpatikus vagyok,…..