Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adampis

12 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a médiába két témával lehet igazán bekerülni. Mellplasztika vagy zsidózás. Mellplasztika terén objektív és szubjektív okokból egyaránt versenyhátrányból indulunk, így legföllebb zsidózni tudhatunk. Azt fogjuk hát tenni.   A zsidózásnak – és mindenféle…..
adampis 2009.11.07 11:46:58
 Csörgő Attila az a világhírű képzőművész, akinek itthon szinte senki nem ismeri a nevét. A dolog érthetetlen, mert Csörgő nem elfeledve, egy padlásszobában gyártja találmányait. A művészről a kétszáz ember tud, aki érdeklődik a képzőművészet táblaképfestészet…..
8ker Erzsi+Józsi 2009.10.15 12:54:00
Folytatásos teleregény következik. Van egyszer egy kezdeményezés, ami így néz ki, öröm és boldogság, végre valaki tenni is akar a helyzet megváltoztatására: Aztán jött egy másik levél is, a Budapest Korzóé, amely szervezet kitűzött célja a város élhetővé tétele, kvázi…..
Úgy döntöttem, hogy egészségesebb életet fogok élni. Gondolkodtam, hogy mit kéne ehhez tennem, és a következőkre jutottam:1. Kevesebb cigaretta. Ha azt mondanám, hogy leszokom, az most úgyis hazugság lenne, nem álltatom magam. De csökkenteni kéne picit.2. Több folyadék. Néha…..
adampis 2009.08.18 15:16:54
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
Múlt héten volt szülinapom, és apukámtól kaptam egy nagyon komoly ajándékot. dobok is róla pár képet.Egy Favorit márkájú, csehszlovák gyártmányú, renovált országúti kerékpár. Mint látjuk eredeti alkatrészekkel, a váltó, a könnyített fékkarok, és azok gumija is a…..
adampis 2009.05.14 19:15:21
@annapanni: polir, és sok türelem. meg szétszerelte, megtisztította, lefestette, átadta.
Holnap színházban megbeszélhetjük, hogy tényleg szeretnél-e pimpesítést :D
A megszokások rabja vagyok. Erről már a múltkor írtam, vagyis arról, hogy rosszul érintenek a változások, de most megint rájöttem. Mert kellett volna ma mennem valahová, ami fontos volt. De keddenként szoktam menni, és most kivételesen hétfőt beszéltünk meg, persze totál…..
Ha már önhibámon kívül nem sikerült kijutnom a CM-re, legalább virtuálisan végigtekertem az útvonalat, mi több, végig kameráztam is: sikerült többé-kevésbé folyamatosan rögzíteni az utv.hu dugófigyelő kameráinak képét délután 3 és fél 6 között, és ezekből…..
szexmesék vannak olyan bulik 2009.03.13 00:02:00
amikor egyszerűen úgy alakul, h helyzet elé állítanak. ma este vt egy kis szint összeröffenés, itt vt K. is, tavaly kavarogtunk pár hónapig. ittunk, beszélgettünk, aztán egyre bensőségesebb lett a távolság közöttünk, míg végül nála kötöttünk ki, kicsit gitározott nekem,…..
Amit New Yorkban kerestem, azt meglepetésemre Londonban találtam meg. A biciklis futárkodás őshazájában, a városi biciklizés divatteremtő fővárosában ugyanis rengeteg, de nem annyira menő biciklist láttam. Londonról viszont kiderült, hogy csendben szofisztikált és magas szintű…..
 “Megtanultam, hogy a hősök olyan emberek, akik azt tették, ami szükséges volt, szembenézve a következményekkel. Hogy a türelem rengeteg gyakorlást igényel. Hogy vannak emberek, akik szeretnek bennünket, de egyszerűen nem tudják, hogyan mutassák ki. Hogy olykor az, akire…..
Vetési Varjú Csapongás 2009.01.15 13:12:55
    “Kétféle beszélgetés van.    Aki a magáét mondja: egyedül van. Olyan világban él, ahol senkinek sincs köze hozzá.  Ennél pontosabban nem lehet elmondani azt a helyzetet, amelyben élünk, s amit úgy is nevezhetünk: a szeretetlenség világa.…..
nuts Zdob si Zdub 2009.01.09 14:06:00
Egy kis koncertajánló ma estére, ahová szintén nem megyek. Szokás szerint. Pedig ugrabugra lesz! Amúgy A38 2500Ft és ezt írják: „A moldáv energiabomba, Kelet-Európa Red Hot Chilli Peppers-e ismét a Hajón a remek Folk Errorral és DJ Tone-C-val…..
Most akadtam egy kis zenei csemegére, már régen történt a dolog, de a lányok még mindig szépek és számok még mindig jók. Kedvenc díváim gyermekkorom kedvenc zenekarának a Tankcsapdának a számait éneklik az MTV Icon gálán. Harcsa Veronika hangjába beleborzong az ember, neki…..
gesundheit 2009, kezdődjön jól 2009.01.02 04:38:00
  A jómúltkor teljesen véletlenül találkoztam Istennel. Baromira el voltam foglalva a saját ügyes-bajos dolgaimmal, ingerültebb is voltam a kelleténél, mondtam neki, hogy most erre nagyon nincs időm, adja meg a telefonszámát, aztán ha úgy alakul hívom. Fel is írta egy papírra a…..
Tavaly a sziget elsőnap, már nem emlékszem melyik zenekar hatásra, de elhatároztam, csak olyan koncertre megyek, amiben van minimum három rezes. Így sikerült felfedezni a számomra kimondhatatlan nevű Les Touffes Kretiennes nevű francia zenekart a Wan2-ban.   Elképesztő izzasztó…..
nuts Lóverseny 2009.01.01 16:16:01
Szép szilveszteri szokás, már néhány éve bekapcsolódtam én is. Öregek fiatalok, szép lányok szőrmebundás idős hölgyek, külföldiek, újpestiek kimennek a lovira egy utolsót fogadni az évben, hidegben állni, állatokat nézni amint szaladnak.   Nagyon szép állat a ló. Az…..
nuts Készülődés az újra(év) 2008.12.31 12:16:26
Bulielőkészület egy személyre: Hozzávalók: sajt (akármilyen mennyiségben), 1db főtt esetleg kemény tojás, multivitaminlé, vaj, kenyér.   Kezdjük az előkészületeket a multivitaminnal, a multivitamin az egyik legkönnyeben kinyerhető vitaminforrás, ahogy a neve is mutatja…..
nuts A tér hőse 2008.12.30 19:19:00
Régi terv, kb. ötödik blog. vajon írom-e? Akarom rég, de nincs rá érkezés/érés. Majd most, vagyis jövőre. Már nincs messze. Egy nap. Mi lesz itt? Lányok blogját olvastam, vagyis egy lányét, kommenteltem sokat. Gondoltam írok is. Kibaszott internet, kicsit szarabb mint a TV de…..
adampis 2008.12.31 11:24:11
@NancyJones:
Mindenképp el kell indulni, aztán még az is lehet, hogy összefutunk (:

Végül kalandos(6-os villamos) körülmények között odakeveredtem Borira. Elképesztő jó az a csaj! De a közönsége tényleg olyan mint egy plöttyedt pöcs. Hiába táncolt úgy a lány a színpadon mint egy őrült díva, az emberek csak bologattak. És persze velük együtt én is...
adampis 2008.12.31 11:46:59
@NancyJones: tánc, ugrabugra, csók, érzelmek, akármi...
itt áltak az emberek és néztek ki a fejükből, simán lehettek volna otthon is a Tv elött :)

Persze tök jó volt a koncert, de én klubhangulatot akarok!
Elég durva jelenetek zajlottak le az olimpiai láng meggyújtásakor. A hivatalos közvetítésben azonnal elkezdtek mutatni a napsütötte tükörre, majd amikor látták, hogy a botrány nem lohad elindítottak egy Olimpia spotot. A médiában sehol nem lehet látni komolyabb beszámolót az…..
Valami hihetetlen ami a Magyar labdarúgásban folyik. Lehet, hogy ez egész társadalom levetülése, de talán itt talán van mit tenni. Magyarország kicsiben:Kisteleki István kijelenti, hogy Ő nem akar MLSZ elnök lenni. Majd MLSZ élére kerül egy sajátos sportszerűtlen manőverrel.…..
Keményen megsértettük külföldön élő honfitársainkat azon a bizonyos dec. 5-én. Bölöni nem volt hajlandó magyarul megszólalni, az emberek csalódottak voltak. Az itteni nagy/vadmagyarok és komcsik nagy közös baszkodásán a kintiek szoptak. Nagyon sajnálatra méltó, főleg, ha ez…..
Én mindig azt mondtam Chuck Norris a jövő. Ha mindannyian olyanok lennénk mint Ő, akkor nem lennének többé háborúk, mindenki szeretne mindenkit, és minden szombaton egy új gyönyörű cowgirlt furikáznánk a biciklicsomagtartónkon. Ilyen lenne egy ideális világ. Melyben földünk…..
gesundheit MÁV megmentése 2008.01.09 01:03:00
Egyre többet lehet hallani és érzékelni MÁV kínlódásáról. Hogy a pillanatnyi hibákat áthidalják gyorsreagálású hadtesteteket szerveztek, amik minden pillanatban készen áll a problémák orvoslására.A hadtestek legfőbb fegyvere a figyelemelterelés. A kritikus eset észlelésekor…..