Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsamboki

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV műsorvezetője döbbenten áll Paudits Béla kirohanása előtt. A színész káromkodott a ma reggeli Mokkában, de leginkább Hajdút szidta. Liptai meglepően jól bírta az élő kirohanást. Tényfeltárás és videóelőzmények a Velveten...
comment:com Szántóverseny, '72 2006.11.10 16:49:00
Guberáló rovatunk mai gyöngyszemében nem az a szép, hogy hetvenkettőben a KISZ Központi Bizottsága rendezett szántóversenyt, pedig már ez is könnycseppet csal az ember szemébe. Röhögni inkább azon lehet, hogy az MTV félórás riportfilmben számolt be az eseményről, és szereztek…..
A Színes Bulvár Lap szerint két millióan látták csütörtök este Antal Imre visszatérését, és az RTL Klub már újabb részeket rendelt meg a Szeszélyesből. A kétmillió az az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint csak 1881 401, de az igaz, hogy a kiemelkedő nézettség miatt a…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
zsamboki 2006.10.18 04:50:16
Vannak felesleges dolgok az életben, Porsche motor a Trabantban, bojt a fasz végén és tegnap este óta a magyar Rém rendes, amit a fogadkozások és az amerikai éceszgéberek jelenléte ellenére is szar lett. Nem kicsit sárga és nem kicsit savanyú a végtermék, akár még böszmeségnek…..
comment:com Mire jó a fogkefe? 2006.10.18 00:47:00
Inkább Kiricsi kolléga asztala a sajótermékek ostorozása, de néha az ember kezébe kerül valami, aminek láttán nem bírja ki, hogy ne szóljon be. Pénteken landolt az ágyam mellett a Joy nevű izé, amit asszem divatlapnak vagy akár nőmagazinnak is lehetne definiálni, de én leginkább…..