Regisztráció Blogot indítok
Adatok
space

83 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszóval mindenkinek, akit valamilyen érdek fűz ahhoz, hogy ne a süllyesztőben, valahol a százhúszonvalahányadik helyen tanyázzon a keresőkben, hanem lehetőleg minél előbb, ahol meg is találják a számára fontos és releváns szavakra. A keresőoptimalizálás ezért egy olyan…..
Ki ne hallott volna a ma oly dívatos kifejezésről, a keresőoptimalizálásról. Bizony, a marketingen, azon belül a keresőmarketingen belül ez számít most tőlünk nyugatra a vezető online marketing szegmensnek, többek között a látogatóra vetített megtérülési ráta miatt. A…..
hr keresőoptimalizálás 2009.10.12 14:58:56
Kétségtelen tény, hogy a vásárlási szokások megváltozása egyre inkább a webes eladásokat részesítik előnyben, így sima, hagyományos üzletekbe már csak nézelődni járunk, maga a vásárlás már az on-line térben történik. Sejthető volt, hogy a keresőmotorok elterjedése és…..
Ki gondolja még, hogy a plasztikai sebészet nem lehet a diéta, vagy a testépítés egyik alternatívája? Mert véleményem szerint, igen is, lehet. Már olyan magas szintű beavatkozások léteznek, amelyek teljesen élethűen modellezik a test, az izomzat vonalait, helyettesítve így a…..
Az egyik szegmens az interneten legnagyobb hatásfokkal értékesíthető cikkeken belül a táplálékkiegészítők és az étrend kiegészítők. Nehéz összehasonlítani a portékájukat állandó akcióban kínáló kereskedők ajánlatait, mivel gyártó és gyártó között igen nagyfokú…..
Újra egy pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb, hála egy kedves és tökéletes hozzáállású, kiváló szakemberekből álló vállalkozásnak, az ausz-nak. Mivel sikerült legyártatnom a legjobb árakon a nyílászáróimat, és, mint tudjuk a nyílászáró egy ár érzékeny terület,…..
szolárium webtárhely 2009.08.19 10:31:01
Minap akartam tárhelyet változtatni a weblapomnak, mert legnagyobb jóindulattal sem tudtam azt mondani, hogy a jelenlegi szolgáltatómmal meg vagyok elégedve. Igaz, hogy nem én vagyok a legnagyobb felhasználójuk és nem nekem van a legnagyobb tárhelyem náluk, de a support annyira gyenge,…..
Kevés olyan trehány munkát láttam lakásokban tett terepszemléim során, mint az egyes konyhákban. Sokan hirdetik úgy magukat, mintha az egyedi bútorgyártás nagykövetei lennének, és sajnos csak akkor győződünk meg az ellenkezőjéről, amikor már a saját bőrünkön tapasztaljuk. A…..
hr Miért jó a cafeteria? 2009.08.18 16:15:22
Végre találtam egy olyan site-ot, ahol a cafeteria rendszer minden alkotórésze és a rá vonatkozó jogszabályok tételesen le vannak írva. Így hoozá juthatunk mindazokhoz az információkhoz, ami alapján eldönthetjük, hogy munkavállalóinkat bevonjuk-e a cafeteria rendszebe és mennyit…..
munka Vagyonvédelem 2009.08.17 16:42:58
evés olyan szakma van, amit olyan gyorsan el lehetne sajátítani, mint a vagyonvédelem. Gyakorlatilag bárki egy pár hónapos gyorstalpaló után megkaphatja a bizonyítványát és elmehet bármelyik nagy, vagyonvédelemmel foglalkozó céghez dolgozni. Az olyan cégek a szakmán belül,…..
A fürdőszobában egy jacuzzi olyan, mint a nappaliban egy szép kandalló. A kettő persze egymás ellentéte, hiszen az egyik a tűz és a másik a víz, de nekem mégis, valahogy egy és ugyanaz. Ha belépek egy szépen kialakított, meleg fürdőszobába, ahol be van építve egy gyönyörű…..
Nem rég Svájcba repített az élet és kicsit más szemmel vettem górcső alá az országot, mint egy átlagos turista. Dolgoztam itthon a turisztika egy teljesen új ágában, még hozzá a fogászati turizmus területén. Kíváncsian kérdezgettem svájci ismerőseimet, hogy hogy állnának…..
Naponta mennek tönkre a vállalkozások, köztük sok utazással foglalkozó is. A válság nem kímél senkit, sajnos azok a vállakozások kimondottan érzik ezt, amelyek a luxus kategóriába, vagy az elkerülhető költségek kategóriájába tartozó tevékenységet folytatnak. Az…..
Vajon mi érdekelheti legjobban a hazánkba látogató európai és tengerentúli turistákat? Mivel részben idegenforgalommal foglalkozom, csináltam pár, általam kiválogatott csoportban egy kis közvéleménykutatást, vaghy inkább felmérést. A turisták túlnyomó része a nete szervezi le…..
A minél szigorúbb előírások, minél szigorúbb munkavédelmi eszközöket kívánnak meg a munkaadóktól. A mostanság oly divatos túrkálók azért még gyönyörűen megélnek hazánkban. A magyar munkásember szívesen hordja a mások által levetett, agyon hordott és mosott, kopott…..
munka Bioethanol Kandalló 2009.08.12 13:15:36
A legújabb divat szerint, már nem csak gagyi mű kandallókat, vagy méreg drága klasszikus építésű kandallókat tudunk nappalink díszeként magunkénak tudni, ugyanis megérkeztek a környezetbarát és ultramodern, letisztult és minden stílushoz idomuló bioethanol kandallók, a…..
Mekkora szerepe lehet vajon a megfelelő iroda kiválasztásának egy induló vállalkozás életében? Azt látjuk és ezáltal azt is hisszük, hogy Budapest dúskál a jobbnál jobb ajánlatokba, hiszen az elmúlt 10 évben nem látunk mást, mint gombamód szaporodó irodaépületeket, amelyek…..
utazások parfüm és illat 2009.08.11 16:05:57
Nekem nagyon fontos az új ízek, az új látnivalók és az új illatok felfedezése. Újra és újra hajt a vágy, hogy útra keljek és tapasztaljak. Párizs és Róma volt nekem az, amely városok mindhárom kívánságomat maradéktalanul teljesítették. Párizsban az illat hagyomány. Itt az…..
munka tapéta és parketta csere 2009.08.11 15:54:36
A házfelújítás manapság a szerencsejátékkal vetekszik, már-már több, mint hazardírozás. Speciálisan akkor, ha nem akarunk vagyonokat kifizetni, meg kell elégednünk a korlátozott garanciával, a szavatosságot még hírből sem ismerő szakemberekkel. Ilyenkor érvényesül az olcsó…..
munka rendszergazda 2009.08.11 15:38:01
Egy kicsit túlmisztifikáltnak tartom az egész IT szektort. Az a benyomásom, hogy az összes informatikus, aki egy kicsit is képzettnek hiszi magát, a guru szerepében tetszeleg, a viselkedése cinikus és lenéző lesz mindazokkal, akik nem szakmabeliek. AZ ennél durvább kiadás az, amikor…..
szolárium keresőoptimalizálás 2009.08.10 16:04:29
Mind nagyobb teret hódít magának, és már-már a legdivatosabb marketing fogalmak egyike a keresőmarketing, azon belül is a keresőoptimalizálás. Azzal együtt, hogy igen felkapott fogalom, vagy inkább most már szakma lett a keresőoptimalizálás, az informatikán belül az egyik…..
utazások utazás és hitel 2009.08.10 15:39:47
Azok a régi szép idők, amikor még mindenki észnélkül vette fel a jobbnál jobb hiteleket, költötte azt teljesen felesleges, vagy luxus kiadásokra, mint pl. plazma tv, vagy utazás. Hajaj, de szép is volt az. A magyar ember pontosan jó célpontja és eszköze volt a bank szektornak…..
munka tűzvédelem 2009.08.10 13:55:06
Minden vállalkozás az üzlethelyiség, raktár, vagy műhely kialakításánál megkűzd a helyi hatóságokkal, engedélyeztetési procedúrával, a nem ritkán bürokrata, mindent túllihegő rendszerrel. Így van ez a tűzvédelem esetén is, amikor olyan elvárásoknak kell megfelelni, amelyek…..
szolárium Plasztikai Sebész 2009.08.10 13:33:31
Nem titok, hogy közvetve bár, de én is kapcsolatba kerültem a plasztikai sebészettel és annak legújabb vívmányaival. Nem egy ex és jelenlegi barátnőm is átment már szépészeti beavatkozásokon és ennek én élvezem legjobban a gyümölcsét. Már el sem tudom képzelni, hogy milyen…..
Az otthonunk az, ami végül is kihat mindenre. Kihat a közérzetünkre, a hangulatunkra, az alvásunkra, arra, hogy milyen körülmények között és milyen szinten neveljük gyermekeinket, stb. Ezért egyáltalán nem elhanyagolhat, hogy mennyi pénzt, időt és energiát fektetünk az otthon…..