Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nógrády

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss banán a szobákban, amerikai filmek a moziban, örömlányok és a vízig vezető piros szőnyeg. Ilyen volt az élet a titkos üdülőkben annak idején.  ..
A Kádár-kor egyenlőbb elvtársai a Horty-korszak arisztokratáit majmolták: íme a szocialista Magyarország elitjének luxus életvitele...
nógrády 2019.01.15 18:31:40
„Soha egyetlen kódfejtésnek nem lett ilyen súlyos következménye” – jelentette ki az I. világháború legnagyobb botrányát kavaró Zimmermann-táviratról David Kahn történész. Arthur Zimmermann német külügyminiszter Mexikót az USA megtámadására buzdító üzenetét a brit…..
nógrády 2018.11.09 14:11:38
Megkérdeztem a Facebook-követőimtől és kedvenc csoportjaim tagjaitól, hogy mi volt életük legrosszabb, (rendszerszintű problémából fakadó) munkahelyi élményük alkalmazottként. Kértem, hogy írják le kommentben. Az első kommentelő azt írta, hogy a munkáltatók figyelik az alkalmazottaik…..
Óvnak minket az eurótól a szabadpiaci héják. Nem várt helyről kapott méltatást az orbáni unortodox gazdaságpolitika: a libertárius és szabadpiaci ideológiát népszerűsítő, nemzetközi Free Market Road Show budapesti konferenciáján méltatták a magyar egykulcsos jövedelemadót,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Címzett!   2011 szeptembere óta dolgozom eladóként, illetve…..
      Tisztelt Munkahelyi Terror! A következő történetet szeretném megosztani önökkel,és a kedves olvasókkal: Egy vállalkozónál dolgozom áruszállítóként,de itt ez a megnevezés nem igazán helytálló,mert sok minden mást is kell csináljak,a vezetés a legkevesebb része a…..
nógrády 2014.03.17 17:39:16
@movhu:
Ki kell várni az elévülés három éves idejét, közvetlenül előtte kell a munkaügyi pert indítani!
A táppénz orvosi dokumentumait le kellett volna fénymásolni, a munkaidőt igazoló papírokkal együtt! Sajnos az utóbbi időben a munkaügyi per is nehéz, érdemes ügyvédet, hozzáértő családtag segítségét igénybe venni! A mukaügyi felügyelet ellenőrzése is jó bizonyíték!
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
 Kell-e ennél ékesebb bizonyíték a sosem volt mélységű szociális válságra? Most jött csak el igazán Pelczné Gáll Ildikó ideje: Berecz János felesége, Sáfár Anikó nem engedhet meg magának semmi luxust, csak a legszükségesebbekre költ. 38 ezer forintos nyugdíjából nem…..