Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophia Soldier

36 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide utaznak a magyarok idén nyáron! A januári utazásfoglalások alapján Görögországban fog nyaralni a legtöbb magyar 2015 nyarán. Egyiptomtól már nem félünk, sőt itt költjük el a legtöbb pénzt. Horvátország a családosok kedvence. Jó hír, hogy olcsóbban nyaralunk idén. A…..
Pozitivitás Vízautomata 2015.03.01 22:51:07
Vízautomata Vízautomata, víztusztító használatával nemcsak megkímélhetjük magunkat a palackos víz vásárlásával járó kényelmetlenségektől, hanem jelentős anyagi megtakarítást érhetünk el. Magas hatékonysággal fertőtleníti az ivóvizet, ezért ajánljuk irodákba,…..
Pozitivitás 2015.01.19 14:44:17
2,5%-os Növekedési Hitel ..
Kezdetben voltak a fiókgombok. Szépen sokasodtak a típusok. Színek, anyagok, formák mentén kerestük (és keressük) a legkülönlegesebbeket és a legszebbeket. Igen ám, de egyszer csak azt vettük észre, hogy a csúnya barna kartondobozoktól nem férünk már el, és közben a…..
Aki ismer engem, tudja, hogy bolondulok Jamie Oliverért. Persze, Gordon Ramsey konyhaművészetét sem vetem meg, szóval, ezek az angolok csak tudnak valamit. Fanatikus vagyok, tényleg, Jamie-t illetően. Ahogyan telik az idő, egyre jobban szeretem őt. Pár évvel ezelőtt is szerettem, de a…..
Pozitivitás A gyógyulás útján 2014.04.12 22:35:00
Életünk során rengeteg fájdalmat, aggodalmat és félelmet hurcolunk magunkkal, amelyek ha hosszútávon állandósulnak, nem csak lelki, de testi panaszokat is okoznak. Napjaink leggyakoribb és legrettegettebb betegsége a rák nem más, mint egy olyan rendellenesség, amely hosszasan…..
Elengedni valamit vagy valakit talán az egyik legnehezebb dolog az életben, mert gyarló emberi természetünk hozzászokott ahhoz, hogy birtokolunk dolgokat és embereket. Gazdag voltál és szegénnyé váltál? Nagyon szerettél valakit, de az elhagyott? El kell hogy keserítselek, mindenért…..
Pozitivitás Páratlan páros 2014.03.25 21:56:00
Az utolsó bejegyzésem óta eltelt némi idő, noha én azt hiszem nem változtam. Egy kicsit mégis. El tudtam fogadni az egyedüllétet, és nem csak arról van szó, hogy elfogadtam, de tökéletesen érzem magam a bőrömben. Hosszú-hosszú évekig - azt hiszem - társfüggőségben…..
Kedves Olvasóim! Újult erővel kezdem az új évet, és folytatom a blogírást is. Túl vagyok  H1N1-en, és nem volt közel sem olyan vészes, ahogy lefestették. Gyakorlatilag 3 napig voltam gyenge, egy nap volt lázam, és ennyi. Persze a végtagfájdalom az őrületbe kergetett, és jópár…..
Pozitivitás Kapcsolataink útjai 2014.02.27 23:26:00
Azt mondják, korunk társadalma a 'nincsek' társadalma: nincs lehetőség, következésképp nincsenek célok, vágyak. Az emberek nem mernek, és nem is tudnak tervezni, önmagukért sem tudnak felelősséget vállalni, nemhogy egy családért. Ezért félnek a jövőtől, és bezárják magukat…..
Hogy hogyan? Először is a helyes hozzáállás megtalálásával. Hidd el, nekem sem volt könnyű, neked sem lesz az. Fontos megtanulnod néhány alapvető dolgot. A candida csakis akkor győzedelmeskedhet feletted, ha a szervezeted gyenge. Lerágott csont, de tényleg antibiotikumos kúrák…..
Itt az igazi nyár, tombol a strandszezon, de sokan ki sem mernek merészkedni a strandra, természetesen alakjuk miatt. Ekkor őrült fogyókúrába kezdenek, aminek a vége mindig a hízás. Néha több, mint a leadott kilók.Úgy hiszem, hogy a túlsúlyos emberek pluszkilóinak oka legtöbbször…..
Tőzsdesuli Tőzsdebuborékok 2014.01.18 17:05:29
Azok többsége, akik sohasem vettek részvényt, amint meghallják azt a szót, hogy részvény, azonnal az 1929-es tőzsdekrachra vagy nagy áringadozásra gondolnak. Persze, legyen bennünk óvatosság. Ennek illusztrálására hoztam néhány példát. Volt egy részvény, amelynek…..
Tőzsdesuli Bevezetés 2014.01.18 13:55:04
A nagyszerű ötletekből, ezek megvalósításából és az ezekbe való befektetésekből is rengetegen lettek már milliomosok, és akár Te is az lehetsz. Álom? Sokak számára igen. De hidd el, megvalósítható, ezt ezrek és ezrek példája tanúsítja szerte a világon. Hogy csak néhány…..
Tőzsdesuli Kezdetek 2014.01.17 12:03:57
Sokáig gondolkoztam, vajon elkezdjem-e ezt a blogot, de végül vállalkozó kedvű énem kerekedett felül, így hát itt vagyok. Az elkövetkezendő bejegyzésekben megkísérlem bemutatni a tőzsdét magát, a kereskedést, a technikai elemzés alapjait, és bepillantást nyerhetsz a tőzsdei…..
Pozitivitás A boldogság útján 2014.01.10 20:17:00
Az emberek legnagyobb része életének legalább felét boldogtalanul tölti el. Ha azt mondom Neked: életed 100 %-ban boldog lehet, akkor bizonyára hitetlenül fogadod. Holott ki az, aki alakítja a körülményeidet, az életed? Csakis Te Magad. Ha nagyszerűen akarod érezni Magad, akkor itt…..
BREKI 2011.09.06 05:00:00
  Demeter az év ifjú borásza  Tokaji bort választott az év borának a fiatal borászok Junibor egyesülete, így Demeter Endre (32) 2009-es száraz furmintja viselheti egy éven át a kitüntető JuniWine címet.  …..
Sophia Soldier 2011.09.01 22:14:28
Mielőtt erre a Földre leszülettél, a tudatod már akkor is létezett. A tudatod választotta ki leendő testedet arra, hogy formát öltsön. Mielőtt ide érkeztél tudtad, hogy bármit megtehetsz, bárki lehetsz, és lehetőségeid korlátlanok. Egészen így volt 2-3 éves korodig. Nézd…..
Pozitivitás Vágyaink tárgyai 2011.07.07 21:14:00
A Vonzás Törvénye a vágyak törvénye. Bármit megkaphatsz, amiről csak álmodozol: egészség, siker, boldogság, pénz. El is érheted ezt, ha megfelelő rezgésszintre hangolódsz, és hagyod folyni a dolgokat. Ez a kulcsszó: a dolgok folyása. Hiszen csak az az ember viheti tökélyre ezt…..
Ezek a csodálatos szavak fejezik ki leginkább Univerzumunk természetét, mely szeret minket, és minden kérésünket teljesíti, legyen az jó, vagy rossz. Minden egyes ember frekvenciáját befogadja, veszi az adást, és mindent valóra vált. Éppen ezért nagyon fontos a pozitivitás.Persze,…..
Igen, erről is szólnom kell az elkövetkezendő néhány sorban. Először is szögezzük le: a pozitív hozzáállás nem azt jelenti, hogy mindent szótlanul tűrünk, és közben hazudunk magunknak. Az önámítás egy olyan csapda, amibe sokan belesétálunk.Ami jó, az jó, ami rossz, arról…..
Pozitivitás Vizualizáció 2011.06.06 15:56:05
Ha már elég jól érzed Magad, továbbléphetsz arra az ösvényre, amely a vágyaidhoz vezet majd. Ennek a legegyszerűbb és egyik leghatékonyabb eszköze a vizualizáció. Képzeld el a vágyott érzést, pillanatot, dolgot. Írd nagyon jól körül az elméd számára, ez nagyon fontos. Nem…..
Pozitivitás Lehetőségek 2011.06.05 11:41:51
A boldogságot, az örömöt, a csodát egyszerű megtapasztalni, ha úgy élsz, hogy hálával gondolsz minden pillanatodra. Aki csak pozitív dolgokat gondol, azzal mindig csak jó történik - ez a vonzás törvénye. De mivel a nap 24 órájában érnek minket különböző ingerek, rosszak is,…..
Pozitivitás Az elme hatalma 2011.06.04 08:34:06
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz." (Henry Ford)Győzködjelek még? Mire vársz? Velem tartasz, vagy ez még mindig nem elég?Csak kérlek, tegyél egy próbát, ami álljon abból, hogy a mai napon csak pozitív dolgokra gondolsz. Ez terjedjen ki a…..
Pozitivitás Változtatás 2011.06.03 10:49:00
Úgy érzed, az életed megérett a változtatásra, mégsem tudsz lépni? Megértelek. Olyan sok minden van, ami visszahúz minket, olyan sok láthatatlan akadály, amiről azt hinnéd, a javadat szolgálja.Nem mersz munkahelyet váltani, mert félsz az újtól, és úgy vagy vele, hogy itt még…..