Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lili Marleen

0 bejegyzést írt és 467 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A moziban is az a jó, hogy senki se mond előtte semmi okosat, szóval sok duma helyette jöjjenek a filmek, nem sorrendben. A filmrészleteket igyekeztem eredeti nyelven megkeresni. Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva:…..
Lili Marleen 2011.06.22 13:28:24
Annie Leibovitz újabb fotósorozatot készített, amelyben ismert színész bújnak híres Disney figurák bőrébe. Az elsőn Olivia Wilde formálja meg a gonosz boszit, a tükörből Alec Baldwin tekint rá. A másodikat a Szépség és a Szörnyeteg ihlette, itt Penelope Cruz és Jeff Bridges…..
Lili Marleen 2011.03.05 10:35:54
@ifjú padavan: Jeff Bridges. Ofkorsz.
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt állásinterjún voltam az egyik mobilszolgáltató cégnél. Kiderült a helyszínen, hogy 2 órát kell ott lenni, és ez csak az első forduló. Bemutatkozással kellett kezdeni, a többiek előtt,több, mint tízen voltunk. Majd következett 5!!!! teszt: - Az…..
Lili Marleen 2010.09.12 13:07:12
@_Molly: ezt de jol mondod.:)
Subba 9 éve történt 2010.09.11 11:11:00
Szokásos kérdés, ki hol volt akkor?..
Lili Marleen 2010.09.11 22:46:58
Subba Szittya étek az interweben 2010.09.10 16:14:00
Egyé mélymagyart! Szuperül rányúltak a piaci résre!..
Egészen véletlenül rátaláltam Schobert Norbi Facebook adatlapjára. Az első reakció: azt a kurva...!!!Először is Ápdét Norbinak olyan részletes önéletrajza van, hogy az 12-es betűmérettel 4,5 oldalnyi(!) word dokumentumot tesz ki. Aki nem hiszi, annak íme:Mintha, totál…..
Lili Marleen 2010.09.10 14:51:30
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
A rendszeres olvasók már többször találkozhattak olyan hírekkel, amelyekben a legnevetségesebb dolgokat mutattuk be. Ilyen volt a Cápolip és a kínai dvd-borítók gyűjteménye is. Eljött az ideje, hogy mindenki kedvencét, Darth Vadert is elővegyük. Mai összeállításunkban…..
Lili Marleen 2010.09.09 00:17:04
 A szépségfasizmus születése az első (fény)képes reklám megjelenéséhez köthető. Rágógumit szép gyerekkel, mosogatószivacsot csinos asszonykával, megbízható autót jóképű apukával reklámozunk. A reklámszakma észrevétlen alaptörvénye lett a nájszfész. Modell a…..
  „Jajj gyerekem, hát hagyjál mán engem ezekkel a léha dolgokkal, annyi értelme sincs, mint a fába faragott pinának” – mondta nemrégiben idős, tapasztalt, 80 év fölött is szkanderbajnok, mindennapjait vadakat terelő juhászként élő ismerősünk, akinek…..
Lili Marleen 2010.08.18 12:29:50
@Galván_Tivadar: kerlek mondd, hogy ezt te talaltad ki... :D Ilyen hulye senki nem lehet, ugye? Ugye? :S
Első blikkre olyan lesz, mint az angol, amin nem is lehet csodálkozni, mert az eredeti liszensz alapján készül. A műsorvezetők közül a Rescue Me-ben is szereplő Adam Ferrara komikus lehet ismerős, a többi meg majd kiderül a bemutató után. Én elsőre azért nem temetem. ..
A nyolcvanas évek után most az ötvenes évekbe jutott eszébe visszarepíteni a közösségi médiát a dél-amerikai Moma reklámügynökségnek. A print hirdetések a brazil Sao Paulo-i reklámfesztivál kampányának részei, és grafikailag és szövegezésben is pontosan úgy készültek,…..
Oké, van egy elméletem. Egy összeesküvés-elmélet. Ezek napjainkban élik fénykorukat, így én is beszállok.Kezdődött minden a tetheringgel. Néha elment, idegesítő volt. Ez volt a 3.1.3 korszak vége. Hogy miért ment el, nem tudom, de többen jelezték, hogy nagyjából egy időben…..
Lili Marleen 2010.08.05 21:14:17
@Le Coq: nem vagy, en hasonlo cipoben ulok. Az enyem ket eves, erezhetoen lassabb pedig rendszeresen letakaritok rola mindent, ami nem kell, idonkent az Onyx is besegit es megis...:(
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
Közszolgálati jellegű bejegyzés következik. A főszereplő egy nagy szálloda és egy nagy bank, a mellékszereplő egy régi barátom, aki másfél éve lépett be a szobalány-iparba. A világ egyik legnagyobb szállodalánca (amit a Bárányok hallgatnak kórházigatgatója után…..
Kedves szerkesztőség! Mivel csak most találtam rá az oldalukra, most tudok beszámolni 5 évvel ezelőtti gyorséttermes „kalandommal” kapcsolatban! Nos az egyik budapesti pláza gyorséttermébe vettek fel még anno 17 évesen! Ugye mint diák, sok kisebb hülyeséget csináltunk,…..
Lili Marleen 2010.07.17 10:28:28
@Strici: altalaban igy csinaljak a gyorsettermeknel - amennyire en tudom.
Viszont itt az a baj, hogy hat teszem azt 5 fankot lehetne a dolgozonak elfogyasztani, valoszinuleg akkor is ellopna a hatodikat csak azert mert megteheti.
Nekem ezzel van elsodlegesen bajom.
(Mondom ezt egyszeru nyomtato lokent - ha _erted_ _hogy__gondolom_)
Lili Marleen 2010.07.17 10:30:51
@epres négercsók: "a fiad talán azért nem lopott a tecsóból, mert nem tudott / nem mert."

En tudnek lopni a munkahelyemrol, megsem teszem meg.
De ezek szerint nem vagyok annyira elelmes mint gondolom, Te...:)
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..
Nem sokkal azután, hogy forradalom volt a szavazófülkékben, Szenes Andrea visszaszivárgott a köztévébe, hogy egy teljesen értelmetlen műsorban ugyanazt a kérdést tegye fel ötször alulról indult művészeknek, de ennyi nem volt elég. A sok év mellőzöttség után most már nem is…..
Lili Marleen 2010.07.14 23:26:53
@R. Daneel Olivaw: mar irtam Dexternek.;)
                                     Scott Schuman A streetstyle  fotózás ”pápája”…..
Durvul a helyzet idefent! Ahogy a nagy klasszikus filmben mondják: a helyzet fokozódik! Esély sincs a javulásra, inkább egyre rosszabb a levegő a netes társkeresés mezején. Szinte minden kommentelő panaszkodik: kevés a sikerélmény, sok a megalázó, értelmetlennek tűnő jelenség, sok…..
Végzettségemet tekintve villamosmérnök vagyok, 20 évet töltöttem el a szakmában, javarészt vezetőként. Franciául, oroszul és angolul beszélek. volt már néhány munkahelyem, igazán sohasem hittem, hogy állás nélkül maradhatok. Sokszor ültem az asztal túloldalán, nagyon sok…..
                                   A Ray Ban - AviatorA nagy múltú cég 1937-ben dobta piacra a világ máig legismertebb…..
Lili Marleen 2010.06.18 09:49:15
@MP: az uk oldalrol tudsz rendelni "latoszemuveget" toluk.. Kozelebbit sajnos nem tudok..:((
www.ray-ban.com/uk/products/optical