Regisztráció Blogot indítok
Adatok
é3hesvagyok

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János nem érti, hogy miért kellene neki azért fizetnie, hogy a postán kiderítsék, kinek adták oda a csomagját illetéktelenül. A Magyar Posta, ahelyett, hogy a címzettnek kézbesítette volna a küldeményt, valahol máshol, valakinek másnak adta át. A követett küldemény után…..
Érthetetlen módon kevés szállodában lelkesülnek be, ha a kedves vendég a macskájával együtt érkezne. Szilvi több helyen érdeklődött, és első körben olyat helyeket talált, ahova nem, felárral vagy csak raktárra néző szobába mehettek volna: A problémám nem érinti az…..
Azt hittem, hogy uj mobiltelefoncserélési rekord született, de kiderült, hogy két éve egy naiv ügyfél 8x járt a Samsung Telemax szervizében. Legalábbis Zsuzsinak azt mondták, miután negyedszer vitte be a Samsung Galaxy S Advance-t, hogy már csak kétszer kell vinnie, és kicserélik.…..
Szilvit a 100-as busz sofőrje letiltotta a tömegközlekedésről, mert megkérdezte, hogy mikor indul a járat: Van egy rettegett busz amivel szerintem minden BNV-Budapesti Nemzetközi Vásárra tévedő ember összefutott a csodálatos 100-as busz. A 100As busz viszi a kedves utasokat…..
Árpádék gépe Madrid felé fantomizálódott, csak 2 órával később találtak helyette egy pótgépet, amikor kiderült, hogy az már nem indul el aznap. Igenám, de addigra a személyzet is fantomizálódott, akiket további 2 óra alatt tudtak csak levadászni. Viszont adtak egy szendvicset…..
Appleblog Steve Jobs a fán 2010.12.27 09:28:55
Na tessék, egy újabb regény, mondhatjuk, mint Woody Allen, miután lemászott a nőről - lenyomtunk egy újabb karácsonyt. Mint minden újkori, jóérzésű karácsony, ez is a féktelen zabálásról szólt, erről bővebben hamarosan az Egy nap a városban blogon jelenik meg poszt, persze a…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..