Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az okos

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leonito direkt dupla kerámiabetétes fűtőszállal felszerelt mosógépet vásárolt, mert attól a reklámszöveg szerint háromszor tartósabbá vált volna az eszköz: 3 éve vettem egy samsung mosógépet, egész pontosan wf9602sqr típust. (100k volt akciósan.) Fennen hirdeti a cég, hogy…..
az okos 2014.04.28 16:23:29
@Cicmen: :)a válasz is kb. ennyit érne meg az eredmény is... :)
A Douglas szerint megtévesztettük az emberiséget, amikor lehoztuk a Váci utcai üzletük kirakatának fotóját, ami közepén egy turistalehúzó kocsma bejárata látható. Ezek szerint nem található turistalehúzó kocsma az üzletük alatt? Nem teljesen világos, hogy ez most egy…..
Zs. ingyen kapott egy új húsmentes pizzát a Betyár pizzériából, miután benézték a rendelése feltéteit: Netpincér.hu-n szoktunk időnként rendelni ételt, ha véletlenül nincs kedvem/időm/energiám főzni, ahol lehetőség van rögtön kártyával ki is fizetni a rendelt…..
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
az okos 2013.06.19 12:05:34
@Reggie: Na erről van szó,ez mindjárt megmagyaráz mindent,biztos,hogy így volt :) nagyon jó vagy :)
György még reménykedik, hogy egyszer kap egy másik készüléket a folyamatosan meghibásodó Nokia C3-01 helyett: Van egy garanciális NOKIA C3-01 típusú mobiltelefonom, ami már sokadszor ugyanazt a hibát produkálva romlik el. Felhívtam a márkaszervizt és megkérdeztem, hogy mi a…..
Gabba érdekes dologra lett figyelmes a Szent Jupát étteremben: míg a magyarok automatikusan fizetik a 10%-ék szervízdíjat, a külföldiekre ez nem vonatkozik. Múlt héten az egykori Moszkva térnél ettünk a Szent Jupát étteremben. Az étlapot szemlélve azonban egy furcsa dologra…..
az okos 2011.08.12 13:37:37
@hagyma: nekem minden világos amit kiírtak és elviekben minden világos de a gyakorlatban igenis megtévesztő és biztos,hogy nem véletlenül van így de te ezt nem értheted mert szerencsédre te nem itt élsz és neked eszedbe sem jutna így ügyeskedni de itt más a mentalitás ezt meg én tudom mert itt élek ezekkel a kicsinyes trükkökkel nap mint nap...
az okos 2011.08.12 13:42:46
@hagyma: csak itthon a kedves szorgalmas és jó pincérekből van a kevesebb sajnos és én éppen ezért szeretem ha rám bízzák,hogy díjazom a pincért és milyen szinten.
az okos 2011.08.12 13:48:27
@Sasfióka: kezdek megnyugodni,hogy nem én vagyok az egyedüli aki érti miről is szól a nyelvi trükk.
Még sosem volt Mercedesünk, de ha lenne, tuti nem örülnénk, ha a cég úgy viselkedne velünk, mintha magyar, nem pedig német luxusmárka lenne. Gábor autója nem indult el egy kisebb angol úton. Felhívta a Mercedes Assistace számát segítségért. Nem is az zavarta igazán, hogy az…..
Tökéletes üzleti modellről készített fényképes bizonyítékot R. köszönet érte, ha lesz egy kis indító tőként, mi is hipermarketláncot alapítunk. A lényeget R. szavainál tömörebben mi sem tudnánk visszaadni: Ezt ma fényképeztem az Auchanban, a pénteken lejáró kenyeret…..
Már az itt következő vendégposzt miatt megérte a lángos (meg más magyar ételek) a világban-sorozat. Csehszlovák Kém, akinek van egy Sercsecs nevű, frankó prágai kocsmablogja, ugyanis nagyszerű, hangulatos összefoglalót írt nekünk a csehek és a lángos szenvedélyes viszonyáról.…..
az okos 2010.11.29 12:44:02
az okos 2010.11.29 13:05:29
@atpijkamo: van rá esély ahogy látom a múltheti termést is...
Ha már írt nekünk egy klassz vendégposztot, beleolvastunk Csehszlovák Kém Sercsecs nevű prágai kocsmablogjába, ahol találtunk egy remek posztot, ami elmeséli, hogyan kezdte el gyártani egy élelmes örmény Csehországban az émelyítő ízek szerelmeseinek heroinját, a Marlenkát.…..
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Sziasztok!   Azért írok nektek, mert az ex-főnököm szó szerint üldözni kezdett. A sztori előzménye annyi, hogy friss diplomásként nem igazán tudtam elhelyezkedni a szakmámban (tudom, tudom, büfé szak), ezért egy titkárnői állást elvállaltam egy kisebb cégnél.Van egy két…..
Igazi jó bicskanyitogató sztori X-é. Olvasónk Rómából jött Budapestre Alitaliával. Viccelhetnénk olcsón, hogy aki ilyet tesz, magára vessen, de nem viccelünk. X. kiszálláskor az ülések közé ejtette a mobiltelefonját, amit a reptér épületébe érve azonnal észrevett, és…..
az okos 2010.10.23 16:07:21
@wartaz: Tökéletesen igazad van,már kezdtem azthinni hogy én látom csak így. Köszi.
Ilyet se látott még a Homár, hogy táppénzcsalás vádjával állítson falhoz egy háziorvost az OEP, aztán később már a beteg is őt hibáztassa. Nem csoda, hogy összeesküvésre gyanakszik:Háziorvosként dolgozom egy kis településen, a legtöbb embert, a betegeket a rendelőn…..
az okos 2010.10.18 22:33:37
A jövő generációk elemzőire vár annak kibontása, hogy miért a vécé a backdoor kommunikáció Mekkája. Semmi sem tud olyan klassz papír flamewarokat kirobbantani, mint egy nem előírásosan használt kefe. Phaeton "egy technikum amúgy tűrhető állapotban lévő wc-jében"…..
az okos 2010.10.16 09:18:08
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Ágnes a Rádiótaxi Budapesten belül fix tarifás kedvezményével ment volna partizni a Szigetre egy külső kerületből. A taxis megpróbálta kirakni őket először a Budai hídfőnél, aztán a sziget bejárat kishídjánál: Évek óta külföldön élek, és azóta igen nehezen viselem a…..
az okos 2010.07.27 16:32:57
@atpijkamo: te tényleg egy rosszindulatú irigy vérproli lehetsz mert már máskor is feltűnt a hozzászólásodból de most bebizonyosodott.Ha ennyi az ár promócióban akkor ezért választották ezt a taxitársaságot.És nehogymár a gurulókoldus mondja meg hogy hova akarok menni a pénzemért.Te birka.
az okos 2010.07.27 16:42:09
@atpijkamo: jólvan na kicsit erős voltam, de azért okos vagyok,jólelkű és nagyvonalú.
az okos 2010.07.27 16:46:11
@Slaydo: na ezt jóltetted és igazad is van.Én is kértem már vissza borravalót utólagos suttyóságért.Ezek tényleg azt hiszik,hogy a borravaló az automatikusan jár...
Lehet, hogy egyeseknek az árvíz miatt nincs fedél a fejük felett, dehát nyár van, ilyenkor minden ügyintézés különösen lassú, még akkor is, ha nem mennek szabadságra, hiszen pénzkifizetésről van szó egy biztosítónál. Gabi szülei ezért birkatürelemmel várják lassan 2…..
az okos 2010.07.20 12:43:13
@atpijkamo: a lényeg a rosszhiszeműség nem, atpijkamo?egyébként nagyon résen lettél volna,azért gratulálunk...
Márciusban futott egy kört a Homáron Ferenc, aki hitelátvállalósan vásárolt autója integrált cascojáért küzd a Lombarddal. Azóta a PSZÁF félmillió forintra büntette a pénzintézetet, amiért tévedésből 37 ezer forintos törlesztőt kalkulált, bár igazából 52 ezret kellett…..
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..