Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martiHUN

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Back 2 Basics Elindultunk! 2015.01.16 12:01:36
Megnyitotta kapuit a Back 2 Basics Blog! Kérlek olvasd el a Szabályzatot és a GYakran Ismételt Kérdések menüpontot! E-mail címünk: hu.back2basicsblog@gmail.com Szeretettel várjuk a videókat! Nagy tisztelettel,a Back 2 Basics Blog csapata..
martiHUN 2015.01.20 19:03:58
Szegasztok! Igen, jól olvastátok, MÁR MEGINT egy ÚJABB filler évad jön a Naruto Shippuuden-ben... A kép a supersaiyanland oldalról való, és a wikipédián eddig 5 epizódról írtak, de a Pierrot Studio-t ismerve lesz még legalább még 10 filler epizód is, és a tengeren fog…..
martiHUN 2011.08.04 10:58:04
Mától lépett igazán életbe (milyen meglepő, hogy a soros elnökség befejeztével...) ez a moslék és máris látom, hogy az összes blog alatt valami ilyesmi látható:Kommentek: A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a…..
You Know What Bullshit?   Tudni akarjátok mi baromság? Nerd barátunk elmondja. Alex Burton pedig feliratozta. A Nostalgia Critic mellé egy kis idegesség is belefér. Jó szórakozást.   ..
Nagy nehezen végre sikerüt döntést hoznom, de el kell mondanom az unalomig ismételt sablonszöveget, hogy sok ember megérdemelte volna... Az ugrás után láthatjátok az értékeléseket és végül a nyertest.   Összesen 52 videó érkezett, amelyeket itt megnézhettek 17 kép, a…..
Becsülettel intéztem a beadványok értékelését, írogattam papírra, pontoztam. Átnéztem az e-maileket, megnéztem a videókat. És már megint komoly szarban vagyok, mert nem tudok dönteni...Azok közül, amelyeket korábban láttam, mindig volt 1-1 favorit, ma rádöbbentem, hogy azoknak…..
martiHUN 2011.01.17 13:14:48
Az eddig beérkezett pályázatokat igyekszem megtekinteni, listázni. Míg nyertest hirdetek, eltarthat pár napig.Holnap kezdődik azonban egy új nyereményjáték, amire azonban még nem találtam ki feladatot. Az 1 hétig fog tartani, részletek holnap...
Azt hittem ezt az abszurdumot végleg elvetették, de tessék...  Lehetnek blogok, amiket regisztrálni kellBár a kormány a médiatörvény angol nyelvű magyarázatában még azt állította, hogy nem kell a…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
martiHUN 2010.12.23 20:48:58
@adido123: Ja azt úgy értettem,hogy a 2. pálya befejeztével visszakerültem az 1. pályára (ahogy freddy videójában is benne van)és nekem a 3. pályán is ez volt.
martiHUN 2010.12.24 19:02:59
@adido123: Ajánlom nézd meg freddy többi ringrikeres videóját az Indavideón igazifreddyd név alatt.