Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bencsik1906

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No kérem, úgy tűnik megérkezett a valódi fragmentáció Androidra. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy ezt nem a Google-nak köszönhetjük, de még csak nem is a készülék gyártóknak, hanem az Nvidia-nak. A PC piacon is voltak húzásaik, de most az Android világában is megmutatják a…..
Petitől kaptuk e-mailben az infót:"Mai nap reggel a "Rendszer(KIES)" felajánlotta a frissítést!PDA:JPH PHONE:JPPCSC:JP9 Csak gondolom megosztom ,hogy akinek nincs lehetősége mindennap megnézni az tudjon róla!" Köszönjük :)..
bencsik1906 2011.01.07 13:37:42
@bmfcb: Hát célszerű lementeni a névjegyeket KIES-el is szerintem de lehet szinkronizálni a gmail-el is. A programok úgy tudom megmaradnak de a kezdőképernyő én úgy emlékszem hogy nem.(rögtön reseteltem).
De én sem értek nagyon hozzá:(

Szerintem várd meg míg valaki aki tényleg ért hozzá kommenteljen mert nem vagyok benne biztos hogy nem írtam nagy hülyeséget.
bencsik1906 2011.01.07 13:54:33
@readya: Igaz bocs akkor a hülyeségért!!
Egyébként a samsung.hu-ról letölthető a teljesen új KIES új kezelőfelület meg minden eddig nem tűnik rossznak:)
Mi van ma a Samsung-al????
bencsik1906 2011.01.08 08:23:31
@Randalf: Hát ha nem használok memória tisztítást csak egyszerűen lelövőm a futó programokat akkor igen tűrhető a sebesség nincs nagyon lag kb olyan mint a 2.1-es(valóban 1-2 lag-tól eltekintve).Viszont programon belül meg néhány helyen gyorsabb úgy tapasztalom.
Gyorshír. Elvileg 2010.12.20.-tól, azaz hétfő reggeltől elérhető a magyar Samsung szervizekben is a Froyo (2.2) Samsung Galaxy S telefonokra. Előzetes információink szerint az FROYO.XWJPA (alapsáv I9000XXJPP) szoftverről van szó. Elvileg napokon belül megérkezik KIES-re is a…..
Megjelent a legfrissebb 2.2.1 Samsung Galaxy S-re. (úgy néz ki, lassan 2 naponta lesz új FW), a Samsung belelendült. Az előző verzió pár hibáját javították illetve még gyorsult a szoftver. Hogy értsd, minden picit gyorsabb és most már a galéria is gyors. Az első boot természetesen…..