Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hat után

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lucien Hervének, úgy emlékszem, láttam már egy másik kiállítását évekkel ezelőtt. Rémlett az is, hogy magyar származású, meg hogy elég híres, de ennél többet ha keresztre feszítenek sem tudtam volna hirtelen mondani róla. Úgyhogy pont kapóra jött a Szépművészeti Múzeum…..
hat után 2010.12.28 19:46:22
hat után 2010.12.28 21:43:12
@bestpixel: bocs, nem kikerülni akarjuk a kérdéseket, csak azt reméltem, sikerült összeszednünk előre a válaszokat, mivel olyanokat kérdeztél, amikről feltételeztük előre, hogy - tök jogosan - kérdések lesznek. Ezek szerint nem sikerült :)

Nincsen titok vagy csókosság: ez egy vállaltan, leírtan és a logóval is jelzett módon támogatott blog. Más hasonló blogokhoz hasonlóan fizetett tartalomként jelenik meg az Index-címlapon, a mezei civil blogoktól elválasztott részben.

Az első hetekben különböző szerzőkkel próbálgatjuk, ki milyen fogást talál a témákon (pont azért, hogy ne az egyen-programajánlókat gyártsuk újra, mert az tényleg van, személyes, sztorizós, nem sznobkodós, érdemben kedvcsináló kultúrblog viszont nincs). Aztán akikről úgy érezzük, hogy a leginkább ráérez és a legjobban fogadják, az nagyjából kötetlenül írhatja a blogot, amíg világ a világ.

Szóval nyilvános kísérletezés van, úgyhogy köszi minden visszajelzést, mert hasznosak.

(És nem, telefonhirdetés nem lesz ;))
A Hat után egy városi kultúrával foglalkozó blog - lesz.Te a következő hétben egy nyilvános tesztüzemet fogsz látni: több szerző is kipróbálja magát, mert éppen keressük azokat, akik januártól házigazdák lesznek itt. Közben lakjuk be az oldaldobozokat is, ahogy…..