Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válni nem jó. Elvált, gyerekeket nevelő nőként – is – mondom: válni nem jó. Nem jó, mert véglegesíti azt, hogy tényleg vége a szerelemnek, vége a közös életnek, vége az együtt ébredéseknek, kávézásoknak, kirándulásoknak, hülyüléseknek, mindennek, ami közös.Egyet…..
Akárcsak a többi szuperhős, Sínekköztrohangáló Isti is a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel a semmiből, hogy megmentse áldozatait. Csak ő még neki áll tudálékoskodni baleset- és munkavédelmi oktatást tartani  ..
  ..
gergon 2014.04.18 22:08:48
Sajnos már kevés ilyen igazán igényes honlap található az Interneten. ..
világevő Market, Párizs 2011.07.18 09:00:00
 Bár gyakran megszédülök a csillagos éttermek ragyogásától, ezúttal eljutottam egy nagyon kellemes, de csillag nélküli helyre is, egy nagyon kedves Párizsban élő ismerősöm segítségével.Az étterem neve meglehetősen egyszerű: market. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy a…..
Hogy mi az a TMP? Tetovált Munkatárs Program! Hogy ez mi? Klikkelj ide és megtudod! Fogadjátok szeretettel a város legszebb műkörmösét, Horváth Eszter! Az interjú többi része, Eszter tetoválásai és munkái valamint hirdetése a tovább gomb után olvasható! Szia Eszter! Most hogy…..
gergon 2011.06.24 23:01:22
???