Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hahovirag

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A 2010 decemberben a családtámogatási törvény módosító javaslatainak elfogadásával változott a GYES-re való jogosultság munkavégzés mellett. Az új szabályozás szerint kereső tevékenységet nem folytathatsz a gyermeked egyéves koráig, ha a gyermek elmúlt egy éves, heti…..
Hahovirag 2012.09.12 12:19:42
@Dolgozó mami: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Ez egy kis cég, két ugyan olyan munkaköre nincs senkinek, a fizetésemelés is mindenkinél egyedi. Van akinek a bérét emelik, van aki béren kívüli juttatásokat kap, de béremelést nem. Érdekesen járnak el, de ez ellen én nem tudok tenni.Felmerültek további kérdéseim is: Most a 8 órás szabikat töltöm (harcok árán), 8 órás munkaszerződéssel.A bérem magasabb lett, de gyanítom nem a cég béremelése kapcsán, hanem a családi adókedvezmény stb. miatt. Már nem emlékszem, hogy a kormány mit módosított. :)Konkrétan béremelésről nem volt szó közöttünk. Kérdés:Visszamenőlegesen kérhetem a béremelést?Ez jár nekem (versenyszféra) vagy csak egy opció?A főnököm már pedzegette, hogy nem biztos, hogy lesz munka részemre. kérdés:ha felajánl egy másik munkakört, köteles vagyok azt elfogadni csupán azon okból kifolyólag, hogy az a munkakör nem tetszik nekem?A munkáltató elküldhet-e engem emiatt?Mondhatom-e neki, hogy fizessen állásidőt? Ha felmond, melyik felmondási típusnál jár nekem végkielégítés? A felmentési időre is ugyan annyi pénz jár, mintha dolgoznék? Ha 6 órában megyek vissza, akkor a végkielégítés is 6 órában jár? 2008 óta dolgozom ennél a cégnél, kislányom 2013.06. hóban lesz 3 éves.
Bocsi a sok kérdésért, de szeretnék felkészült lenni a "harcban". :)
Szép napot!

Válaszodat előre is köszönöm!

H.
Eladó tégla építésű lakás, Budapest 3. kerület Bécsi út, 45 M Ft, 80 m²  Elsőre mellbevágóan magasnak tűnik ez az összeg, aztán amikor kiderül miről is van szó, akkor... nos akkor nem tudom, hogy magas-e vagy alacsony, mert gőzöm sincs a kriptaárfolyamról. Amúgy a…..
Hahovirag 2010.12.21 13:16:58