Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizinyenyec

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Vizinyenyec 2018.12.15 22:05:52
Hát, ehhez túl sok mindent valóban nem lehet hozzáfűzni, de a hotdogos jelenet picit tényleg sok volt. Nem mentek tovább. (az eredeti címben kvartett volt, mert elbasztam)..
Vizinyenyec 2018.08.15 22:14:21
A Paláver az a műsor, ahová a meztelen migráncshordák elől menekülnek azok a szerencsétlenek, akik ugyan szavazhatnak, de szövegértési képességük nem haladja meg egy közepes méretű talicskányi aprómajomét. Jó, a műsorvezetői négyes is rém erős, a Bayer-Huth-Jurák-Stefka fedzetsorral azért legalább…..
Vizinyenyec 2017.12.01 12:14:16
@közösperonos átszállás:
Én elolvastam. Csak bólogatni kell. De mivel ez egy rádió sajnos nem látjuk
Vizinyenyec 2017.12.01 12:34:03
@kószák egyike:
Nekem az elötte levő mondat is karcolt miszerint "elküldték nekem az internetemen". Ezek szerint neki saját van és innen ez a sok marhaság :)
Komolyan, ráfért már valami erre a műfajra, a pucércsajos verzió nem jött be, nálunk is kihajították a köztévéből az ízes palócos magyarsággal beszélő palit, valaminek változnia kellett, na. Az oroszok mutatják az irányt, nem is akárhogyan. Az orosz légierő gépei…..
A Doktor House hetedik évadának 13. epizódja ezzel a Ponyvaregény-főhajtással indult. ..
Vizinyenyec 2011.02.24 09:36:28
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
Vizinyenyec 2011.02.02 10:16:51