Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheReaperHUN

2 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+ Jó hangsúlyozás+ Érdekfelkeltő, izgalmas videó+ Vicces jelenetek- Kicsit mintha az OtherWorld-öt utánoznád, hasonló a videó felépítéseJó lesz ez így, de találd meg szerintem a saját stílusodResidentmusic ..
Mick ..
TheReaperHUN 2012.07.28 13:57:11
@PCVeterán: Rendben, köszönöm a megfigyelést és megfogadom a tanácsodat : )
GMST Shorts Új vidi 2011.06.22 22:55:12
Üdv, TheReaperHUN lennék, és mivel Zack Change barátom nem tudta kipostolni a vidijét, ezért és megteszem neki :P  Jó szórakozást hozzá! :D..
GMST Shorts GMST Shorts - Minecraft 2011.06.20 15:10:00
Üdv mindenkinek! TheReaperHUN lennék, és jöttem kipostolni ide az elsó vidim :P Jó szórakozást hozzá!..
SziasztokNemrég egyfajta pletykák kezdtek el terjedni, hogy a GMST felbomlott, meg összeomlott. Ez abszurdum a GMST soha nem omlott össze, csak szünetelt egy ideig (suli, magánélet stb.). Természetesen készítettünk videókat, mert ezt nem lehet mondani, hogy nem, és még Live adásokat…..
Újabb utánzó 2011.03.06 22:24:00
Na srácok, ismét itt van egy örökvesztes wannabe kis senki, aki a profilnevemmel próbál visszaélni Youtube-on. Kemény 30 másodperc alatt rá lehet jönni, hogy a nevemben szereplő kicsi L betűt nagy I betűvel helyettesítve volt képes regisztrálni. Most gondolom vidáman dörzsölgeti…..
...Justin Bieber is megérkezett! A fiatal pop-icon (...böeee...) számára az elődeihez hasonlóan megalkottak egy 3D-s koncertfilmként reklámozott másfél órás önajnározást. Hogy mennyire lehet ez jó film, azt remekül példázza, hogy az Imdb-n több, mint ötezer szavazatból 1.2…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Baaad Movies Kié lesz a Málna? 2011.01.26 18:15:28
2011. február 26-án, az Oscar díjátadó előestélyén kiderül, melyik filmek, színészek, rendezők, párosok, forgatókönyvek stb. kapják a "Legrosszabb" titulust jelképező Arany Málnát. A jelöltek listáját nemrég hirdették ki, melyek nagyrészével egyetértünk, két…..
Szegasztok! Újra fent a Skelter Heaven, s meg is kaptam a legelső "szerzői jog megsértés felratot", mert valami "Muyap" cégnek a zenéjét használtam.... DE MI AZ A "MUYAP"?! Bár hol kersetem, semmit sem találtam róla, + hogy melyik…..
Szegasztok!Szomorú hírrel kell kezdenem a napot, ma mehpróbáltam felmenni a youtube-ra, de nem sikerült, majd felmentem az email-címemre, ahol ezt találtam:                  KURVA ANYJÁT! Oda lett…..