Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emes3

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy kifutottam az őszből, na. A világ biztos tele van olyan emberekkel, akik a holnap problémáival foglalkoznak, én többnyire a ma kérdéseire keresem a válaszokat. Így nem eszem, amikor nem vagyok éhes, nem alszom, amikor nem vagyok fáradt, és nem veszek téli ruhát, amíg be nem…..
emes3 2010.12.21 22:28:17
Szia!

Olvasom egy ideje az írásaid. Sokszor és sokat akartam már hozzászólni, de valahogy rosszul gazdálkodom az idővel...:(
Éltem egy ideig Pesten, de engedd meg kérlek a nagyképű szöveget: ha fizetnének sem mennék vissza. Anno úgy gondoltunk a szentendrei út betonkockái között falusi lányként nem lenne becsületes gyereket nevelni. A hitel szó mai napig semmilyen formában nem szerepel a szótáramban tehát a kertvárosi luxusról is lemondtunk.
Na de nem erről akartam írni.
Hiányzik. A kulturális sokszínűség. A cirkogejzír faszéke, amin az istennek sem tudtam elaludni pedig Tarkovszkij ment, persze bach muzsikával.... megvan még vajon?
No nem is erről akartam írni.
Te aki ízig - vérig a világháló /fene... siccc!!!!/ gyereke vagy, Te nem ismered a vaterát, vagy az ebayt?
Komoly?
No, erről akartam írni.
Közhely, de Jézuskától - géppuskáig mindent lehet kapni.
Sőt! Ha hiszed, ha nem én évek óta nem voltam vásárlás címén a "sarki fűszeresen" túl. Pedig van három kölök! Mindent a neten veszek.
Sapkák. Idén én is gondban voltam, mert nagyot nőttek a kölkök is és a fejük is... Nem nevet inkább minőséget szeretek megfizetni. Rátaláltam a north face -re. Szombaton megtaláltam a vaterán az eladót. Kérte nézzem meg a north face.com a sapikat. Vasárnap föltette nekem, pénteken csöngetett a postás és hozta dublinból /!!!/ mivel az eladónak ott volt a központi lerakata/ az öt darab sapkát, potom 32 ezer forintért. Óh igen lehet fujjolni, hogy váság / igen így mondja a piacon a néne a kérdésemre miért is nem adja olcsóbban a tojást/ van. Igen. De ezek SAPKÁK.

Szép estét! Orsi