Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth Brick

6 bejegyzést írt és 648 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Castle téma mindig is a kedvenceim közé tartozott így annak ellenére, hogy a Fright Knights nem éppen mondható a sorozat fénypontjának egész hangulatos kis altéma lett. Én úgy vagyok vele, hogy ha a középkori környezetet összehozzák a legóval az nekem bejövős. Kattints a…..
Íme itt egy jó kis Kockagyár féle végigjátszás mely ha az említett oldalon jelent volna meg akkor az olvasó játszik című rovatba került volna. :) Nagyon örültem neki amikor megláttam, hogy valaki küldött egy végigjátszást hisz a blog még csak nem rég indult. Nagy örömömre…..
Üdv! Nos mint láthatjátok már nincs naponta új  bejegyzés a blogon, ez azért van mert természetesen nálam is beindult az élet a szeptemberrel! :D Persze majd próbálok ide is írogatni és persze azt se bánnám ha néhány vállalkozó szellemű ember küldene valamit esetleg! Nos addig…..
Maga a Ninjago téma nekem is bejön habár ez az amit igazán a kisebbeknek találtak ki. Főleg a pörgettyűs részét, amivel én nem tudok mit kezdeni. Szerintem marhára nem passzol ez a búgócsiga harc a Legohoz, engem arra a Bayblade vagy mi a fene nevű sorozatra emlékeztet leginkább.…..
Darth Brick 2012.09.15 19:23:26
Ha ma 1960. augusztus 24-e lenne, és elém kerülne egy ilyen kép (mely történetesen 1960-as), egész biztosan betenném a szerdai szelektívbe. Igazából persze ez még ma is beférne a szerdai szelektívbe, csak már senki nem épít így és ilyet. (És az mennyire kemény, hogy 1960.…..
Darth Brick 2012.08.06 22:16:09
@s55: khm... láttad te a Télapu-t?
Darth Brick 2012.08.10 00:55:41
@s55: ott megmutatták, hogy fér be a dagadt télapó a szűk kéményen.
Kockapótló Próbáljuk meg... 2012.07.08 01:28:00
Mit lehetne ide írni? A cél nem változik, csak a hely - ha Ti is úgy akarjátok :) Azért, hogy továbbra is meglegyen a helye a Legoval kapcsolatos híreknek, megjelenéseknek, végigjátszásoknak, akcióknak, apróhirdetéseknek, ugyanúgy mint Tutuka blogján. Hogyan fog működni? Egyedül…..
Darth Brick 2012.07.15 00:40:11
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
Geekblog Iron Sky 2012.05.25 07:30:00
Nácik a Holdon! Nácik a Holdon! Amikor 2018-ban az Egyesült Államok meg nem nevezett (de Sarah Palin-re nem véletlenül hasonlító) elnöke úgy dönt, hogy kampányígéretéhez híven (Black to the Moon, értik, ugye?) egy űrhajót indít a Holdra. Az újraválasztás mellett azonban az…..
A tartalom és a forma tökéletes egysége. Akár legóból, akár húsból nézzük. (Szincsák Róbert alkotása) ..
Nemzeti! Együtt! Működés! Hölgyeim! És! Uraim! Orbán Viktor (Takács Zoltán) Zuschlag János (Ladiszlaidesz Tamás). Ő ma még szerepelni fog. LOLcsi. Kövér László, hatalomtechnikus mérnök sarlóval és kalapáccsal. (Sir Lloyd Waldorf) Selmeczi Gabriella (vbazsa).…..
Darth Brick 2012.05.24 19:26:39
@HUN_Sector: Temperával is lehet, akkor az simán lejön fotózás után.
Minden várakozásomat felülmúlta a miniversenyünk. Nyolcvanhat, jobbnál-jobb alkotást küldtetek a felhívásunkra. Mindenkinek nagyon köszönjük, és természetesen mindenkinek gratulálunk. Óriásiak vagytok! Legnagyobb kedvenceitek Puzsér Róbert, Deák Bill Gyula, Fluor és Nagy Feró…..
ÁDER JÁNOS WANTS YOU! Elküldted már a nevezésed a miniversenyünkre??? Ősidők óta és talán legtöbbször visszatérő témánk a blogon a LEGO és az erőszak viszonya. Legutóbb a egy elutasított cuusoo-s projekt miatt került előtérbe megint a kérdés, hogy szokás…..
Darth Brick 2012.05.12 00:48:19
@Llew: Jedi vallású... aki hisz benne, attól még nem feltétlenül tud bánni az Erővel.
Neveltetésemet tekintve katolikus vagyok, ám nem Pap. (vagy csak nem szóltak? megkérdezem a feleségem)
Az idei Star Wars-naptól nem voltam elájulva legózás szempontjából. Viszont hülyét kaptam a sok-sok "Az Erő veled van a rendelésnél" promóval, az összes jelentősebb SW fórum ezt nyomatta, hogy aztán jól hozzá vágják a T. rendelőkhöz az egész SW univerzumot krómból grátisz.…..
Hogy ne maradjunk szöveg nélkül sem, komment-klasszikusunkat, rozsamarcit idézem e helyütt: "Legóék a kezdetek óta ismétlik önmagukat city, sw és kitudja még, milyen téren. Szóval ha vége lesz ennek a lájkolós korszaknak, majd megint jönnek a vasútállomások felüljáróval,…..
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
Darth Brick 2012.04.12 20:02:12
@Anak: Nálunk itt a világ végén három helyen kapni a 6-os szériát. Igaz jó drágán. Épp most vettem hirtelen felindulásból két Rómait. Volt vagy 20 zacsi, abból kettőben Cohorsom újoncai lapultak. Hoppá, most nézem levitték az árat 559-re :)
Benzinkúton 890Ft, játékboltban 790.
A számlán már az szerepel, hogy:8827 minifigura 6,7.
Ezek szerint a hetes is lesz. juppííí
Darth Brick 2012.04.13 11:56:27
@Anak: Ne aggódj! A mienk 265km-re van BP-től. :D Még éppen az országban.
Elég nagy biztonsággal ki merem jelenteni, hogy a Harry Potter sorozat 2011-ben lezárult. Élt 54 készletet, amivel önmagában is érdemelne egy vagy két külön posztot - talán majd amikor a kifutó készletek is elfogynak a polcokról. Addig is álljon itt az egyik utolsó darab…..
Képes ízelítő több témában a nyáron megjelenő készletekről: Star Wars (a 9499-ben Amidalával), Monster Fighters, Ninjago (plusz képekkel) és City témában a várva várt 4429-es kórházzal. Legózásból eredő gyerekkori gerincproblémákra gyógyírt hozhat egy legótáska. Az…..
Darth Brick 2012.04.28 22:12:00
@Yooha: Ha muszáj, akkor tudok scan-t küldeni.
Ezer éve az volt az (egyik) oka annak, hogy elkezdtem írni ezt a blogot, hogy nem találtam olyan tartalmat a nagy magyar internetben, ami a legóról a magamfajta egyszerű, a legóért távolról rajongó embereknek szól. Olyanoknak akiket igazából nem érdekel, hogy mi az a snot, mit jelent…..
Királyok nélkül nincsen Castle sem, noha viszonylag későn jött be ez a figura. Sajnálatos módon királyból kevesebb is jutott mint varázslókból és boszorkányokból. (A teljesség, és pontos érthetőség kedvéért ajánlom, hogy fussátok át a Kastélyok képes történetét,…..
Bejelentésre került az Architecture sorozat következő tagja. A Big Ben június 1-től lesz elérhető a shop.lego.com-on 29.99€-ért. A dobozban az összeszerelési útmutató és kockák mellett ezúttal is helyet kap az épület történetének összefoglalója. Szerintem…..
Darth Brick 2012.04.19 12:42:17