Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énmegén

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, direkt lett kicsit hatásvadász a bejegyzés címe, de a valóságban tényleg erről van szó: a Louis Vuitton weboldalon ugyanis elérhető egy új szolgáltatás Mon Monogram néven, ahol személyre szabathatod a kiválasztott Speedydet vagy Keephall utazótáskádat. A variációk…..
A Youtube és a Myspace már sokakat juttatott hihetetlen hírnévhez és sikerekhez, rengeteg tehetséget fedeztek fel ezeken a kép és videó megosztó portálokon keresztül. Tegnap találtam meg Juicystar07-et (Blairt), aki szépségápolási tanácsokkal látja el számítógépek előtt ülő…..
Reneszánszát éli -részben Tim Burtonnek köszönhetően - az Alíz Csodaországban. Jövőre mutatják be a filmet Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Anne Hathaway főszereplésével és a Bergdorf Goodman ünnepi kirakatait is Alíz története ihlette idén.Bármelyik kirakati…..
Nem, nem eski szó egyetlen vámpírról sem, ám mégis maradjunk a mesék világában. Ma úgy látszik ilyen napom van, csupa varázslatos lény jár az eszemben. Ha valaki hasonlóan álmodozó hangulatban van, biztosan love-olni fogja ezt a Hófehérke harapta csillogó almát. Gonosz…..
OurFashion MAC Colour Craft 2009.04.20 18:26:00
Igen, tudom, hogy akár a MAC márkanagykövete is lehetnék, annyira rajongok értük - deennek csak az az oka, hogy olyan gyönyörűségeket készítenek, mint amilyeneket lentebb láthattok.A kollekció neve Colour Craft és július, augusztus környékén lesz majd kapható ez a…..
énmegén 2009.04.21 13:23:44
OurFashion Vásárlás itthon 1. 2009.04.19 21:19:00
Mostanában sokszor csalódottan jövök haza egy-egy lelkesen indult vásárlás után, mivel semmilyen különleges darabot nem találok a plázákban, ezért nekiálltam kicsi butikokat keresgélni ahol különleges darabokat lehet kapni, vagy esetleg designer cuccokat olcsón. Az első ilyen…..
Már nagyon régen nem irtam kivánságlistát, de most összejött pár dolog, amiből ha csak egy megvalósul már nagyon boldog leszek. Megállapítottam, hogy sokkal rosszabb olyan kívánságlistát írni, amin viszonylag elérhető dolgok vannak (kivéve persze a Furla táskát), mint…..
Mint, ahogy azt már tegnap megírtuk a márciusi amerikai Vogue címlapján Michelle Obama szerepel. A cikket, ami elég érdekesnek ígérkezik mától olvashatjátok a neten is, és már több fotó is napvilágot látott. A fekete ruha és a törpesarkú Christian Louboutin cipő tökéletesen…..
OurFashion Az idei őrület 2009.01.19 17:00:00
Minden éveben van valami, amit először csak kevesen hordanak, a többiek pedig nem értik, hogyan is lehet az ominózus darabot viselni. Aztán eltelik egy kis idő, és az összes üzlet polcain ugyan az az alapötlet alapján variált darab jelenik meg. Ekkor aztán már az eleinte kételkedők…..
Lányok, én próbállak benneteket arra ösztönözni, hogy találjátok meg a saját stílusotokat és a kérészéletű divattrendeket mindig alaposan átgondolva, csak akkor integráljátok bele ebbe, ha igazán a magatokénak érzitek  - de most kénytelen vagyok…..
énmegén 2008.09.24 21:09:58
Egy nagyon dühös lány írt nekünk ékezetek nélkül. Részegen szerette a fiú a lányt, józanon kevésbé. A lánynak azért kellett örülnie, ha együtt vannak, akkor nem fekszik le 100 lánnyal. Figyelem, a fájdalommérő magas számokat mutat!Azėrt irok, mert duhos vagyok. Duhos es…..
Végül is nem meglepő, ha indulatokat vált ki, ha egy csapat nő életvitelszerűen kidobálja az ablakon a tampont egy ezrek által látogatott intézményben. Dehát kell is a feszültség ahhoz, hogy igazi backdoor kommunikációs gyöngyszem szülessen. Most kettő mesterfokú példányt is…..
Left Dick nem szakítós sztorit, hanem a szakítás irodalomtörténetének háború és békéjét írta meg. Nagyon hosszú, de annál izgalmasabb történet, vicces tördeléssel. Kell ennél jobb felütés? Nem, de én tudom a poént is már. Lány értelmes dumával kidob fiút... chapter…..