Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DóraTanár

9 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három sorozatot rendelt be 22 epizódos teljes évadra az NBC, ezzel a network tévék közül elsőként szavazott bizalmat újoncainak. A Revolution esetében ezen annyira nem is lehet csodálkozni, hiszen a posztapokaliptikus környezetbe helyezett családi dráma (itt írtunk a közepesen…..
hogyvolt Fátylat rá! -1x01 2012.09.04 10:00:00
Új Viasat-reality-t hogyvoltozunk a címe Fátylat rá! és perszehogy a csatorna külön bejáratú Pinokkinája, Hováth Éva az egyik műsorvezetője, aki, az Éden hoteltől eltérően nem egyedül vezeti a házasulós valóságshow-t, hanem Müller Attilával, akiről én egy Fókusz- vagy…..
DóraTanár 2012.09.04 20:23:45
@violin123:
Nagyon szívesen, hiszen ez a véleményem, de amit sixx-ről írsz az nekem esik rosszul, mivel mi akik olvassuk a posztjait kedveljük őt és a stílusát. Amit ő ír az nem befolyásolja a nézők/ olvasók véleményét, mindenki magának alakítja ki, hogy kit kedvel és kit nem. Lehet őt nem kedvelni, de ebben az esetben pont Veletek rokonszenvezett és ez a posztból is érződött. Sixx így ír és pont ez a jó benne.
Üdvözlök mindenkit az eheti Sons hogyvolton! A múlt héthez képest két karaktert is átneveztem közkívánatra, az egyik a banda főnöke (Clay), aki ezentúl a Vörös helyett a Hellboy vagy HB névre fog hallgatni, a másik pedig az ügyeletes pszichopata Gronke, őt mostantól Tigrisnek…..
DóraTanár 2012.05.01 09:35:57
@szepi79, első ezen a néven:
szia, itt vagyok, olvasom/nézem lelkesen... ez a rész tetszett, imádom a skót kiejtést amit Chibs előad. Lehet, hogy származásilag írt játszik, de akkor is skótosan beszéli az angolt. :-)

Segítsetek kicsit: már majdnem befejeztem az első évadot, csak az évadzáró van hátra de nem nagyon értem, hogy miért olvasgatja Szőke az apja irományát, pláne, hogy belevágta a tűzbe. Oké, tudom, hogy kiszedte, de hát valamiért csak elege lett belőle és beledobta... Változik valami tőle? Lehet spoiler is, megvan az összes évad csak még nem láttam :-)Köszi
DóraTanár 2012.05.01 17:53:34
@szepi79, első ezen a néven: Bocsánatot kérek, elfelejtettem, hogy nem szabad spoilerezni, meg azt is, hogy az a rész amiben a tüzes jelenet van még biztosan nem ment magyarul a tévében.
Köszi, hogy azért válaszoltál, legközelebb inkább csak olvasok és nem írok.
A Csillag születik második döntője egész jó volt, azt kell mondanom. Ha kivágnánk belőle a Lilus-Nóris részeket, és csak egyben leadnánk az egészet, akkor remek jó szórakozás, tényleg. Dráma nem nagyon volt, elég kiszámítható végeredmény született, a jók ma is jók voltak,…..
Elnézést a késlekedésért, elég, ha annyit mondok, a luízenríkét a hajánál fogva húznám vissza Spanyolhonba? Autó után kötve. Félúton csere. Hajról farokra. Erről akkor elég is ennyi, mert felhergelem magam, az meg senkinek nem jó. Negyedik epizód, vége az elődöntőknek, a…..
DóraTanár 2012.04.26 12:27:38
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ezt a kérdést Derek is feltette, hogy mire való a hámozó? :-) De a gasztronómia félistenei a hámozót nem ismerik :-) pontosabban nem akarják ismerni.

Ben az egyik kedvencem, Christian pedig annyira irritált, hogy áttekertem azokat a részeket a vége felé, ahol már nagyon el volt szállva magától...

Max még fiatal és persze ki ha nem én fazon, de még mindig jobb mint az otthonülő apuka....grrrr
Torchwood again, hölgyeim és uraim, ma időutazós rész lesz, tessenek figyelni a hátsó sorban is, igen, maga, ne dumáljon, mert aztán majd nem tudja miről volt szó! Felhős, borult idő, vidéki angol repülőtér, Toshiko kivételével az egész Torchwood ott áll a kifutó szélén,…..
Új nap virrad a kemény fiúkra, épp nagyon keményen hegesztik a hegesztenivalót, Elvis érkezik, szintén keményen, kezében papírzacsi. Hamar kiderül, mit hozott: muffinokat sütött a drága, a srácok rápusztulnak, Elvis meg büszke, az ő sütijében semmilyen mesterséges szar nincs,…..
Hella újra, legelőször is elnézést kérek mind a három olvasómtól a csúszás miatt, először a gépem robbant le kicsit, aztán én nagyon, ma tudtam csak befejezni az újabb csudás epizódot. Bele is csapunk rögvest, ma Casperes rész lesz, máhogy egy kísértetté előléptetett forma…..
DóraTanár 2012.04.22 19:34:07
@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: well.... nagyon élveztem a Welsh dialektust :-)a történetek..... hát egy nagyon jó volt, bár nem vagyok benne 100%, hogy az első évadban volt.... amikor Gwen megkérdezte egy epizód elején, kiugorva a TW jeep-ből, hogy "Látott-e erre egy gömbhalat sportkocsiban?" Az jó volt...
DóraTanár 2012.04.22 20:01:43
@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: Inkább olvasom a posztjaidat, nem szeretném magyarul végignézni :-) Ígérem, hogy átérzem a továbbiakban a szenvedést.

Dr Who-ról nem írnál posztot?
Köszönet a beebeer unokaöcsinek. Hálám örök, és ezt nem félek sörben kifejezni. Ahogy ígértük, itt az Amerikai mesterszakács második évada, Gordon Ramsay-vel és velem. Mellesleg itt van Graham Elliot, és Joe Bastianich is, amíg a lelkesítő ami szövegelés megy, elmondom, kik…..
Folytatódik Magyarország legnagyszabásúbb tehetségkutató-paródiája, és még tízen vannak versenyben, sosem lesz vége, úgy érzem. Claudia érkezik két táncosfiú gyűrűjében, akik együttes életkora nem éri el Clau éveinek számát. Hatalmas tupírt kapott a fejére, és…..
Egy vallomással kezdem: mindig utáltam a Csillag születiket. Ehhez képest most mégis úgy jártam, hogy a Sixx azt mondta, írjak hogyvoltot. Úgyhogy a lehető legideálisabb körülmények közepette, Miskolcon, brutális mennyiségű húsleves után anyám mellett az ágyon néztem végig…..
DóraTanár 2012.03.20 18:44:09
@villanella: hát ebben lehet valami, de mondjuk vki újat nem lehetne használni? Már az is eszembe jutott, hogy a Showder Klubos fiúkból lehetne egy műsorvezető, legalább valóban jól lehetne szórakozni...
DóraTanár 2012.03.20 19:02:56
@villanella: az az érzésem, hogy a "bevált recepten ne változtass" elvét követik mindenhol. A másik lehetőség, hogy olyan airtight szerződésük van a fentebb említett műsorvezetőknek, hogy nem éri meg kirúgni és újat használni és ha meg már amúgy is ott vannak akkor legalább dolgoztatják őket.
Az, hogy nekünk nézőknek már elegünk van, nem érdekel senkit.
Ez érvényes a műsorokra is, hiszen nem is tudom mióta nem volt igazán jó műsor a tévében.
Nem állítom, hogy csak NatGeo-t meg Discovery-t néznék, de azért, néhány sorozaton kívül (Castle, Grimm, néha House) nem túl sok értelmes műsor van.
A tehetségkutató műsorokkal meg az a baj, hogy úgyis csak énekes nyerhet, mert az eladható...
Hölgyeim és uraim, ma odabaszunk a mesék varázslényeinek izomból, záródnak az ajtók, tessenek vigyázni. Egy erdőben kezdődünk, lájtos fantasymuzsika kíséretében idős hölgy óvakodik előre a fák között, boldog extázisban suttogva egy diktafonba, itt lesznek valahol, óvatosnak…..
DóraTanár 2012.03.20 18:41:18
@Vackorkörte: Nagyon szeretem a Torchwood-ot, az összeset megnéztem már eredetiben, imádom a sztorit is meg a kiejtésüket.

Ez a rész nem a kedvencem, de tetszett, ahogy Jack, hogy elrejtse a halhatatlanságát és azt, hogy nem öregszik, eltűnik a "tündéres nyanya" életéből majd magyarázza, hogy nem is ő volt hanem az apja, nagyapja, ükapja :-)
hogyvolt VV - 365. 2011.12.15 13:37:00
Igen, a 365. Napja. Kerek egy éve írtam az első posztot a Hogyvolt blogra. Hogy volt? Szoktam vihogva mesélni, én lennék az első, akit basznának ki a c:c blogról. Van tévé, hogyne, de nem nézem. Bár tegnap valakinek sikerült az, ami sixxnek sem, bekapcsoltam. Önként. Ugyanez…..
hogyvolt VV5 - 1X74 2011.11.27 17:35:00
Ha már öfi alatt azon gondolkodom rezignáltan, vajon miről fogok holnap írni, baj van. Nagy baj. Kedvem lenne, csakhogy nincs miről. Unalmas a műsor. Hiába próbálkozik Péter és Attila, már ők is untatnak, sőt, idegesítenek az órák alatti rosszalkodással és a tolvajlással is.…..
DóraTanár 2011.11.27 21:09:44
@anica inkognitóban: ez tény, hogy most már tudjuk :-) de milyen kérdést tett fel amire Attila nem válaszolt? Azt hallom, hogy élveboncolás megy, de azért Attila eddig nem volt bunkó a MŰSORVEZETŐKKEL :-)
DóraTanár 2011.11.27 21:11:58
@anica inkognitóban: sajnos én sem :-(
hogyvolt VV5 - 1X69 2011.11.22 16:30:00
Készül a világ egyik legjobb kajája, tepsis krumpli, oldalassal, félbevágott, egész fej fokhagymával, (jó, traff kommentelő húsz perce harsányan röhög rajtam, úgyhogy egy fej fokhajmát kettévágtam, na) almával együtt sütve, kár, hogy nem érzem az illatát, mert ma reggelre…..
hogyvolt VV5 - 1X66 2011.11.19 17:30:00
Hát kérem, ma újra bebizonyosodott, egy zseni vagyok. Teljesen egyedül megtanultam képernyőfotót csinálni és egyszer sem basztam közben földhöz a laptopot. A szükség nagy úr, ugye, Sigiském, hű társam az agybajban? Más csoda is történt, megemeltem a seggem és elmentem futni,…..
DóraTanár 2011.11.20 20:25:21
@témázgató: miért van eltiltva?
hogyvolt VV5 - 1X65 2011.11.18 17:35:00
Hihetetlen, anyám még mindig letagadja az ismerősöknek, hogy a VV-t hogyvoltozom, hát szülő az ilyen? Nem elég, hogy mínusz három van, még ez is. Persze vannak esetek, mikor megértem őt, a legutóbbi esetre csak az a mentségem, fiatal voltam és bohó. Jó, már a Góg és Magógból…..
DóraTanár 2011.11.18 18:46:09
@Némber Ván: Ez nem jutott eszembe, de igazad van, arra is hasonlított... bár nem értem teljesen, hogy mit gondolt a stylist aki ráadta ezt a függönyszerű izét.... Ez szerinte illett a tánchoz?
DóraTanár 2011.11.18 19:14:27
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hol van ez a hely??? Ennyiért fázni? Sajnálom, talán a forralt bor segít...:-) vagy a pálinka.... fincsi :-)
DóraTanár 2011.11.18 19:15:34
@Némber Ván: Elfogadom az érvelést, mindkettőt... igazad lehet.. bár a stylist-ok észjárását normál gondolkodású ember nem biztos, hogy tudja követni :-)
hogyvolt VV5 - 1X03 2011.09.15 13:00:00
Hát Szűzmáriám, na. Be kell vallanom, úgy vagyok, mint az ősrégi viccben a parasztbácsi a repülőgépen: arra ugyan számítottam, hogy összefosom magam, de hogy mindez a nyakamba is szakad, arra nem. Azt se tudom, hol kezdjem, tényleg. Ha már a kommentelők is Szalay Annamáriáért…..
hogyvolt Aranypart - 1x03 2011.08.25 06:48:00
A tegnapi dráma utóéletével folytatjuk a siófoki állatkert nyílt napját, Pókmajom ugye távozott, mert nem szegény, mint a többiek, így nem is dolgozik. Szegény Korvettádám (aki szerint…..
Mark Pellegrino a sci-fi-rajongók egyik tévés istene, a Lost Jacobja mellett eljátszotta már Lucifert az Odaátban, most pedig vámpírvezért alakít a Being Human amerikai újrájában (Emberbőrben címmel vetíti az AXN), de volt ő már erőszakos fráter a Dexter első és második…..
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
hogyvolt Alekosz - 1x12 és 1x13 2011.05.23 14:00:00
Alig tértem magamhoz a görög érzékiesség randi után, máris két újabb ökölcsapást kaptam, mindkettőt gyomorba. Sigismundus Sokol rádiós képén azóta röhögök, mióta átküldte, és elhatároztam, ezentúl én is beöltözök tévézéshez, téma szerint. Az Alekosz feleséget…..