Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wampire

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy járt körbe a kulcsa a szerkesztőségben, mint egy jóféle rakéta egy züllött kerti partin. Felszabadultan, lelkendezve szállt ki belőle mindenki, nehezen engedve el a kormányt: ez aztán az igazi hot hatch, élményautó a javából, nem lehet vele nem betyárkodni, milyen jó, hogy…..
wampire 2012.09.15 08:16:30
wampire 2012.09.15 08:49:10
@BTO11: ok, túllihegtem :) Ha üt és bekap: hagyom. Majd szétkapom, ha semmi baja nem lesz :)
Ez a hét így sikerült. Először lemerült az akksim a belvárosban. Nem először fordul elő, hogy letérdel, pont most két éves, elvileg eddig kellett bírnia, ehhez képest már tavaly télen töltőn volt kábé nettó két hetet. Szerencsére a bátyám épp indult haza, odagurult,…..
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
Külföldi közlekedésbarátok magyarországi barangolásainak eredményét bemutató sorozatomban ezúttal Észak-Pestre kirándulunk, Roy Makewell felvételei segítségével, melyek Geoffrey Tribe-on keresztül jutottak el hozzám. Újpest és Rákospalota a nyolcvanas évek elejéig a…..
Szerintem meg kell nézni és beszélni kell róla.Majd húsz éve dolgozom és foglalkozom cigányokkal. Évek óta gondolkozom rajta, hogy meg kéne írni azt amit erről tudok, de sosem volt elég erőm hozzá, mert mindig amikor nekigyürkőztem eszembe jutott, hogy micsoda barmokkal kéne…..
wampire 2012.03.23 10:13:50
@rockjano: Igazad van, nem kell odaköltözni, ez nagyon olcsó érv sokak részéről, mármint az " élnél ott ". Abban viszont tévedsz, hogy át tudod érezni, az tapasztalás nélkül nem megy. A napi 24 órás fizikai-lelki terror kitettséget pedig úgy jellemezni, hogy "nem könnyű", hát...
wampire 2012.03.23 11:24:44
@rockjano: Megoldás? Bárcsak lenne hozzászólásban megfogalmazható, de ez nem lehetséges. Talán a szigorú feltételrendszerű, rohadt drágán megvalósítható pozitív diszkrimináció, amely tényleg csak a kitörésre hajlandó, jövőképpel rendelkező réteget vonja el a kriminalizált környezetből, ugyanakkor törekszik minél jobban szélesíteni ezt a kört.
Kedves Barátaim!Megint az van, hogy értek én mindent. Én már csak ilyen megértő vagyok. Sokaknak nem tetszik, hogy az állampolgárság mellé szavazati jog jár a külországba szakított magyaroknak. Az sem tetszik sokaknak, hogy miközben az anyagi következményeket nem, vagy csak nagyon…..
wampire 2012.01.29 09:12:23
@Brendel Mátyás: Nem, ha csak tud románul, attól még nem. Viszont, ha kettős állampolgár, akkor igen, sőt köztisztséget is betölthet. Ne csúsztass.
Tisztelt Közterület-felügyelet! Ma reggel találtam egy papírpacát az autóm szélvédőjére fagyva. Csak úgy pőrén, zacskó nélkül dugva az ablaktörlő gumija alá mállott a gyűrt-tekert saláta. Elsőre az ugrott be, hogy eredetileg talán valamilyen nyomtatvány lehetett. Az…..
Subba Újévi kívánság 2012.01.02 10:10:00
                 /VIA Szarvas/..
wampire 2012.01.02 11:25:23