Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarantino

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Szegénység blog Dilemmák 2009.01.19 10:36:00
Az új albérletben szükségünk lesz egy porszívóra, felmosó szettre, és előbb-utóbb egy mikróra, étkezőasztalra és székekre. Meg még pár apróságra.Pörgettem a neten a webshopokat, árösszehasonlító oldalakat (ezt, ezt , ezt , ezt, meg ezt ), és képzeletben elköltöttem egy…..
Imádunk listákat olvasni meg böngészni, így mi is készítettünk egy nagyon szubjektívet a legtökösebb tévés fazonokról. Felkerült rá sorozatgyilkostól, sittes drogoson át jól szituált maffiózóig mindenki, jó szórakozást hozzá! A számozás nem sorrendet jelöl, ennek…..
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..
Az első nap a héten, amikor - elsősorban a mozicsatornáknak köszönhetően - nem a sorozatok mentik meg a világot, igaz elsősorban az art-mozik közönségének lesz jó napja. Persze ettől még jön A médium 2x05 (Hallmark, 20:00), a Harmadik műszak 2x20 (AXN, 20:00), a Titkos Szolgálat…..
Tékozló Homár A kedves spammer 2007.08.23 13:47:00
Nagy divatja van idén a "véletlenül másnak küldött" levélnek látszó spameknek, azt gondolják a tahók, ezek majd után nem fogják bíróságra cibálni őket. ern0 tegnap csodálkozott rá jelenségre: ez csak nekem uj, vagy most kezdodik a kedves, kozvetlen hangvetelu spamek…..
Tarantino 2007.08.23 15:40:01