Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szahar!

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
Új rovatunkban az adott nap legizgalmasabb képei közül csemegézünk. Első kiválasztottunk szintén egy újdonság lett... A Népszabadságban ugyanis mától úgynevezett képrejtvényekkel is színesítik a tartalmat. Az első ilyen képet mi is megkaptuk, de eddig még nem sikerült…..
Szahar! 2011.08.09 07:27:53
A Kína által nyújtott segítség után 15 millió dolláros hitelcsomagban állapodott meg a Magyar Kormány és az Asia Center bevásárlóközpont. „15 millió dollár hitelt nyújt a bevásárlóközpont, plusz 16 millióról tudnak számlát is szerezni” – jelentette…..
Szenzációs ez a Fidesz, csak így tovább :) Ősszel bezár a Zöld Pardon és a Rió a Petőfi-híd budai hídfőjénél, a helyén egy nagy Országzászlót állítanak, a terület pedig az alkotmány hatályba lépésének emlékhelye lesz. Beszarás-behugyozás.Koronaúsztatás? Ugyan…..
Szahar! 2011.05.12 17:34:11
@Dendrobatidae: Ezután jön még a Városliget fáinak kivágása és helyette Újalkotmányliget telepítése, Állatkert helyett Nemzeti Állatok Parkja?
A kétharmados szellem vasútja... csak gratulálni lehet!
Sok okosság elhangzott a hétvégén, és ráadásul én mindet egyszerre, vasárnap olvastam....kicsit tömény volt. Nem igazán tudok választani, segítsetek eldönteni: Ki volt a hétvége embere, melyik hír/nyilatkozat viszi a prímet? 1, Sipos László, a Rovás Alapítvány elnöke A…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Szahar! 2011.04.28 17:23:33
@bastian: A nyugati multik (is) le vannak szaharva, de másfelől, ne próbáljon engem terelni a KÓRmány, mert az úgyis az ellenkezőjét váltja ki.
Szahar! 2011.04.28 17:43:54
@ftxpmj: Nem az a kérdés, jobb-e, hanem az, hogy ne próbálják sugallni,hogy jobb!
Szahar! 2011.04.29 17:33:36
@@korovjov: OK,de rajtunk,vásárlókon múlik,hogy meddig teheti.
(Részlet egy jövőbeli jó parti tévénézőnaplójából) Bevezetés A mai szép Magyar Nemzeti Este megtekintettem apukámmal a Magyar Nemzeti Összefogás Televízió esti Híradó műsorát, és nagyon tetszett. Az alábbiakban leírom, hogy miért. Tárgyalás A…..
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
Szahar! 2011.04.13 17:57:40
@A nevem Nick.: Ez szuper...:-)))
Szahar! 2011.04.13 17:58:54
@Kisördög mocorog: - vagy kecskét, áramot, naplót.
Varánusz Tahó Lacik alkotmánya 2011.03.22 11:37:00
Szórakoztató lesz ez a következő pár hét, kedves Feleim. Az alkotmányozás folyamata előhozza a kenyerespajtások valódi énjét, elválik szar a májtól. A kormánypárti arroganciára lassan immunissá váló közvélemény már csak néhány kimagasló teljesítményre kapja föl a…..
Szahar! 2011.03.22 18:58:38
@Zene 56: Gratulálok! Ezért biztosan adnak majd egy barackot...
Török Gábor okosan azt írta ma, Lázár előtt két út áll: vagy "beleáll az ügybe, példák, előképek sokasága áll ehhez rendelkezésére: beszélhet megvágott felvételről, félreértett szavakról, őszinteségről és még sok minden másról ... vagy rendhagyó módon…..
Szahar! 2011.03.20 15:25:15
@martonx: Miért ne? Ezen már nem lehet rontani.De nem ők fognak jönni, hanem a vak düh.Majd csak nézünk...
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Szahar! 2011.03.20 04:24:54
@Kicsi Kacsa: www.youtube.com/watch?v=d2Me00QO4hU - És ezt hiányolják az UPC műsorából...???
A Hírcsárda stábja előre követte az ünnep eseményeit, ha nem akar estig várni a Híradóra, kattintson. Spoilerveszély! Budapest 0900 Védett mókusmajom miatt maradt el a zászlófelvonás a Kossuth téren. A ritka példányt Schmitt Pál maga is megtekintette a zászlórúdon. A…..
Szahar! 2011.03.15 17:46:05
@soproni1: Már javában dolgozik a Nemzeti Zászlókészítő Vállalat a kivágott közepű EU-zászlókon. Felirat: BELGÁK HAZA!!!
Az új alkotmány tervezete szerint a Magyar Köztársaság elnevezés helyett a Magyarország név lesz az érvényes. Ez a szabály nem csak az államformára, hanem hazánk bármilyen kontextusban történő említésére is vonatkozik. Ha valaki a jövőben például egy korrupciós ügy, vagy…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. Mit király, KIRÁLY volt ő egyenesen, aki népnek sorsát igencsak szíván viselte. Úgy határozott, nem folytatja elődei útját, nem él a szokásjoggal, ami feljogosítja az országalmából részarányos darab kiharapására. Azon ott…..
Szahar! 2011.03.13 02:47:02
@néma bárány: Nem sokan.Legjobban azt nem értem, hogy lehet,hogy senki nem szólt neki: A Skiccpali után most még ezen, a Kotmányon is röhögjön a fél ország? SZAHAR! - mondaná az előd...
A Ferihegy és a Lágymányosi híd átnevezése csak a jéghegy csúcsa. A kék metró új neve El Camino lesz, Tarlós Istváné pedig József nádor.   Tegnap nyújtotta be a kormány a tálcaközi földrajzinév-bizottságnak azt a javaslatát, amelyben a Ferihegy és a Lágymányosi…..
Idáig nem nagyon foglalkoztunk az új alkotmány előkészítésével mert bőven vannak ennél fontosabb problémák is szerintünk ... sztálini alkotmány vagy orbáni alkotmány, nem mindegy? Szoptunk, szopunk és szopni fogunk, tökmindegy az alkotmány. De most elkészült az új alkotmány…..
Szahar! 2011.03.10 15:06:57
@Gunther: Például.Vagy bármilyen.Humanista. Gondolkodó. Ezt az orbánkotmányt remélhetőleg törli a legközelebbi (bármilyen,csak ne narancsszínű) parlament.Szégyenletes.
Ahogy végiglapoztam az elmúlt hét történéseit megállapítottam, hogy - sajnos vagy sem - értelmileg még mindig olyan szegénynek hatunk, mint kikopott NDK műbőrkanapé a biedermeier tálalószekrény mellett.Kezdődik az egész ott, hogy a hét legfontosabb gazdasági híre címért…..
Szahar! 2011.02.12 19:54:55
@hazug fidesznyik: Nem amit: Akit...:)
  Most, hogy Magyarország gyakorlatilag átvette az EU soros elnökségét, a következő, nem egyszerű menetnek ígérkező félév és a népeink közötti örök és megbonthatatlan barátság jegyében hadd köszöntsük Herman van Rompuyt, az Európai Tanács állandó elnökét, a…..