Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskacico

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt egy tragédia, melytől még mindig hangos a sajtó. Egy kisgyermek veszítette életét, a hírt - megrázó mivolta mellett - méggyorsabban terjesztette, hogy ezúttal egy ismert előadó kisfia volt az áldozat (nyugodjék békében!). Talán így mégtöbben "magukénak érezték" a tragédiát, méginkább…..
macskacico 2019.09.05 20:07:59
@Melee:
"A gyerekpóráz azoknak a szülőknek nyújt segítséget, akik nem törődnek a gyerekkel. Forgalmas út mellett nappal se rohangáljon össze-vissza a gyerek, nehogy este, rossz megvilágítás mellett. Ez a szülő felelőssége. Itt az anya bukott meg, nem a gyerekpóráz hiányzott."
ez valami egész bámulatos, ahogy egyszerre mindent demonstrálsz, amit a blogger a jelenségről leirt
Ismét itt a nyár! Kora reggeltől késő estig flangálhatunk világosban, a gyerekek suli után is játszhatnak a játszótéren, rohangálhatnak a parkban. A kutyánk, aki még mindig fél kicsit a sötétben, boldogan fetrenghet a frissen nyírt fűben a reggeli és az esti séta során is. Kirándulhatunk,…..
macskacico 2016.06.11 10:49:46
@jog-ász: "mekkora kamu ez a 19 fok, irodában a kinti 37 fokban 26ra állítottuk a klímát és nem picsogott senki."

Hadd foglaljam ossze az allaspontod: kamu, a 19 fok, amirol a posztolo ir, mert NALATOK az irodaban 26 fokra allitottatok a klimat, es az jo volt mindenkinek.

*rohog*
Amikor valaki felfedezi magán az elmúlt időszak rossz étkezési szokásait már kész a baj, mert az eredmény szemmel látható lesz a tükörben is. Belenézzünk és egyre jobban látszanak a zsírpárnák, amik eddig nem voltak ott. A legtöbb ember általában úgy kezd bele az első…..
macskacico 2015.05.05 00:33:46
Hát már ideje volt:) Ennek örülök, a súlyom pont 82,1 volt reggel:), az edzést persze most sikerült befejezni (ma 4 videó is volt, igaz összesen csak 53 percet kellett rászánni, de azért ez az 53 perc elég lassan/szenvedősen telt :D) , bár magamhoz képest egész korán van még:)…..
macskacico 2015.03.24 20:00:50
Hiába törölte el az alkotmánybíróság, a gyalázatos negyedik alaptörvény módosításba beleírt Pintéri szabálysértési törvényt ma újra tárgyalni kezdi a parlament. A legszegényebb, hajléktalan embereket büntető javaslat egyenesen illeszkedik abba a sorba, ami azért bünteti a…..
Hosszú szünet után végre újra tudok az eredeti témába vágóan írni: újra diétázom :) Előzményként annyit, hogy szülni 94,1 kg-val mentem, szülés után pár nappal (amikor hazaengedtek a kórházból) 86,6 kg voltam, majd ez lement kb. 2 hét alatt 84,5 kg-ra. És ez volt az…..
macskacico 2013.09.07 01:26:12
malackacicóskodások Számok 2012.03.01 10:38:00
Múlt hónap:64 - km, futás54 - kg, én10 - óra, kungfu2 - centi, a hajam-9 - fok, a leghidegebb, amiben még futottam És sok minden, amire nem elegek a számok...
macskacico 2012.03.01 19:06:48
@PrettyWitch: Mondjuk Hatvanig? :)

Meg nemtom havi 1 lesz-e, vagy suritek rajta. Rengeteg szamot tudok.
Macskacicó történetei Dormeo 2011.09.28 20:30:00
Ma egy levél várt a nem eléggé titkos mailboxomban. Nem eléggé titkos, mert ugyan én richtig elfelejtem mi is a jelszavam, de rajtam kívül mindenkinek szabad bejárása van oda, példának okáért erre a címre érkezik az összes fontos üzenet még az előző életemből, amikor…..
Macskacicó történetei Hol lakik? 2011.08.28 23:22:00
Macskabácsi újabban állandóan a ruhásszekrény előtt hupákol. Óbégat, alányúlkál, hisztihisztihiszti. Meséltem egy barátomnak, hogy biztos lakik valami a szekrény mögött, alatt, esetleg benne, de gőzöm sincs mi lehet az. Mondjuk az kicsit gyanús, hogy ha kinyitom a…..
Még hogy nem dübörög a magyar épitőipar... Ma reggel fél hétkor, ahogy immáron egy hete menetrendszerűen, megszólalt az ablakom alatt az ütvefúró, fürge kis CAT-ok szaladgálnak, dolgoznak a jómunkásemberek. Lógok az ablakban bedagadt szemekkel, és egy vállról indíthatóról…..
8kor mész haza munkából, a 4es6osra felszáll veled két qpacsapat, a kékek és a sárgák. Nézed őket. Nem üvöltik, sárga szöcske, a kombínóval talán nem is lehet ilyet, gólyák, te, mióta járnak ilyen jócsajok az infóra? Közben számolod, 17 éve volt az első qpád, ők talán…..
Egy kép tegnapról nem hagy nyugodni. Metróaluljáró, sodródom a délutáni tömeggel, sálsapkakesztyű, sohatöbbetnemindulokelminuszbanszoknyában, whu-whu, mindjárt a metróban vagyok. Vagyis lennék, kis fennforgás van a lépcsőknél, a három biztonsági őr épp arrébb terel egy…..