Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Galahad

0 bejegyzést írt és 5848 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Egymagam vagyok, senki sem szeret  Szívem összeszorulva a földön reszket Remeg ajkam, hideg a testem. Az érzés, darabokra töri lelkem. "        Évike    Becsapódott mögötte az ajtó. Édesanyja távolodó alakja könnyei homályába veszett. "Intézetbe mész! A fene se küszködik veled! Te teszed…..
A galériába a teljesség igénye nélkül szerepelnek a mai vidéki napilapok online kiadásainak címlapjai. Egy hír mindegyiken ugyanaz, ugyanott van a címlapon, ugyanaz a szövege, mindene, és egyszerre élesedett. Kellett nekem kérni, ugye...
Sir Galahad 2018.12.16 18:42:35
@Brandon Frazer: Gondolom, közben Bözsi néninek pisztolyt tartanak a fejéhez, nehogy átkapcsoljon mondjuk az RTL-re vagy az ATV-re.
Sir Galahad 2018.12.16 20:32:52
@A törökszultán: Azon sem csak ezek a csatornák jönnek be, szóval kamu.
Sir Galahad 2018.12.16 21:03:32
@A törökszultán: Mindenki addig lapoz, ameddig akar.
Amikor ezt a cikket kezdtem el írni azt gondoltam, majd arról írok, hogy ez a tüntetés sorozat miért nagy dolog. Hogy mennyire fontos, hogy rég nem látott módon az ellenzék a parlamentben egységként és végre tökös egységként működött. Gondoltam majd fejtegetem, hogy az azóta történt események…..
A kemény fagyok beálltában, és az ünnepek közeledtében bízhat a kormány. Ha nem az év végén fogadták el azt a több szempontból is felháborító törvénycsomagot a kormánypárti képviselők, akkor most komolyan kéne számolniuk azzal, hogy minimum a rabszolgatörvényt vissza kell vonniuk a magyar polgárok…..
Sir Galahad 2018.12.15 19:55:31
  Franciska december 12-én tartja a névnapját. A barátai közt elég népszerű, sokan kérdezték tőle, mit kér e napon; volt akinek egy jó rozét mondott, volt, akinek Nutellát.   Egy dolgot viszont biztos nem kért.   Azt, hogy megszavazzák a „rabszolgatörvényt”. Franciska ugyanis egy műszaki…..
Sir Galahad 2018.12.15 08:44:00
@math0: Attól függ, hogy érvényt lehet-e szerezni neki.
Sir Galahad 2018.12.15 19:47:04
@math0: Egyszer, amikor vita meg érvek helyett trágárkodni kezdtél, megfogadtam, hogy amíg nem tanulsz meg kultúrember, vagy egyáltalán legalább ember módjára kommunikálni, nem állok veled szóba. Most mégis megtettem. Hibáztam, többet nem fordul elő.
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
Sir Galahad 2018.12.14 14:47:21
@martineden: Veled ellentétben én fellapoztam az egyik (a mi megyénkben megjelenő) helyi napilapot, és bizony írnak benne a zavargásokról: címlapon a helyi vonatkozású eseményekről, bent pedig, az országos események rovatában a pestiről is. A vidéki sajtónak az a feladata, hogy a helyi eseményekre koncentráljon, ez felel meg az olvasók igényeinek - aki meg inkább az országos események iránt érdeklődik, olvashat országos sajtót. Nem látom, hogy mi ezzel a gond, kedves nemtudommilyenpatkány.
Sir Galahad 2018.12.14 14:49:10
@IV. (Parkoló) Béla: Ha ilyen történt Szabolcsban, akkor tökéletesen igazat adok neked, akkor az ottani napilap nem látja el jól a feladatát.
Sir Galahad 2018.12.15 07:22:28
@martineden: Délmagyarország.
A hozzáférhető adatok szerint Nacsa Lőrinc a huszonkilencedik évében jár, a képernyőn azonban legalább tízzel látszott idősebbnek önmagánál. Tudtam róla, hogy sokáig a kereszténydemokraták ifjúsági szervezetét vezette, és most már országgyűlési képviselő. Ma reggel tűnt fel az egyik tévé műsorában,…..
Alex, a tizenkét éves kisfiú nap, mint nap sírva járt az iskoláiba. Egészen addig, amíg édesapja .....
Sir Galahad 2018.12.11 07:51:33
@Zabalint: Neked is figyelmedbe ajánlom előző hozzászólásomat.
Sir Galahad 2018.12.13 13:44:58
@dr. mesterséges színezék: Persze, ez is lehet. De még egyszer mondom, nem derül ki a kiváltó ok a sztoriból, pedig fontos lenne ismerni.
Sir Galahad 2018.12.13 13:45:17
@látjátok feleim szümtükkel: Nem tartoztam a zaklatók közé. A legkisebb voltam a tornasorban, inkább célpont lehettem volna. De jellemzően nem bántottak. Mondjuk a viselkedésemmel nem is tettem pokollá senki életét. Az ok nélkül kötözködőknek persze el kell venni ettől a kedvét határozottan, de miért kéne becsukni?
Az ötlet – aktív és korábbi sportolók cipőket gyűjtenek a címbeli jelszóval rászorulóknak – remek! Már csak azért is, mert a segítő szándék mindig jó, a nehéz körülmények között élőknek ugyanolyan fontos kéne legyen a sport, hát a cipőn nem múlik majd legalább… Persze, ettől nem lesz egyszerűbb az…..
Rogán, Orbán, Harrach, Kocsis, Gulyás saját testével védik az ad-hoc módon a szavazást padsorokból vezető Latorcait miután az MSZP-P és a DK képviselői eltorlaszolták az elnöki pulpitust, ahova Kövér házelnök nem tudott felmenni. Az ellenzék többi része állva tiltakozik, fütyül, szirénázik,…..
Az is elmehetne máshová dolgozni, aki ezt mondta. De sürgősen. Tényleg ennyire hülyék vagytok? Tényleg ennyire leszarjátok a magyar dolgozókat? Vagy egyszerűen csak simán érzéketlen bunkók vagytok? Nézzük csak. Fiatal ember vagy, van egy barátnőd. A csaj veled van, mert lát benned valamit, tudja,…..
A magyar kormány úgy gondolja, hogy idehaza minden rendben van a demokrácia, a jogállam, a szólásszabadság körül; Timmermans: Orbán Viktor szíveskedjék még burkoltan sem zsidózni Soros ürügyén; Európa élvonalában vannak a magyarok, ha a migránsokat kell utálni...
Lukácsi Katalin volt kereszténydemokrata politikus, a kormánypártokból kiábrándult civil aktivista azzal lepett meg az ATV szombat esti műsorában, hogy a napilapok között a Népszava példányszáma a „legmagasabb”. Kijelentését arra alapozta, hogy a Magyar Hang legutóbbi számában ezt olvasta. A Civil a…..
Sir Galahad 2018.12.11 07:46:23
@Zöldi László: Jogos, hogy nehéz egy ilyen összesítéshez adatokat szerezni. Én mégis azért tartanám jónak, mert így kiderülne, a napilapok valóban veszítenek-e olvasókat, vagy csak áttérnek a nyomtatottról az online változatra.
Nem Zoltán az első, aki megírta véleményét a témában (gondolom, nem is az utolsó). Ötven évesen, négy év nagy-britanniai élet után azt mondja, miként nem a pénz miatt lett határátkelő, így hazaköltözése sem pénz kérdése. Amiért különösen érdekes az írása, hogy…..
Arról más sokszor volt szó, hogy a netes vásárlás esetén még nem érezhetjük magunkénak a kiszemelt terméket csak azért, mert betettük a kosárba és megnyomtuk a rendelés leadása gombot. Ezúttal azonban olvasónk ennél tovább jutott, mégsincs tabletje. A webshop szerint ő mondta le a rendelést,…..
  Réti néger Londonban! A szülői munkaközösségben ismerkedtünk össze. Júliából ügyész egy vidéki kisvárosban. Gréta elhagyta az országot és lakberendezéssel foglalkozik Londonban. Ameddig a gyerekek általánosba jártak, sok volt a közös program. Szerveztünk osztálykirándulásokat, ahová kisérő…..
Sir Galahad 2018.12.10 14:51:44
@math0: Az édes jó anyukáddal beszélj ilyen hangnemben. Köszönöm.
Sir Galahad 2018.12.10 14:58:34
@math0: Akinek nincs érve, az te vagy. A trágárkodás nem érv. A veled való kommunikációt ezzel befejeztem mindaddig, amíg nem tanulsz meg kultúrember módjára viselkedni.
Az Egyesült Királyságban élő magyarok száma a legfrissebb statisztikák szerint nagyjából 100.000 és 350.000 fő közé tehető. Az Index az ONS (a brit KSH) adatai alapján 98.000 főre becsülte ezt a számot a 2017-es adatok alapján. A Brexit miatt azonban korántsem mindegy a jelenleg kint élők és…..
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
A német és a francia kormány engedni látszik Közép-Európának a kvóták ügyében, miközben Magyarország és Lengyelország fű alatt rombolja a közös értékeket; Orbán azt reméli, hogy politikájának ideológiai kisugárzása elvonja a figyelmet arról, hogy irányvonala tele van ellentmondással és súlyos…..
Sir Galahad 2018.12.08 16:57:27
Ma december 7-e van. Mikulásról, meg boldog ünnepekről kellene írnom, de arról éppenséggel nem tudok. Nincs miből. Hiányzik az idill, az utóbbi hónapok eseményei egy jókora űrt hagytak maguk után, bennem mindenképp, és azt hiszem, a társadalomban is. Nincs két hónapja, hogy elfogadták a törvényt,…..