Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabyka016

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban történt megkeresés miatt úgy érzem, már megérte, hogy elindítottam ezt a blogot. A megkeresés Máté Gergő részéről jött, aki családjával egyetemben elkötelezett állatvédő, korábban több esetben támogatott menhelyeket, állatvédelemmel kapcsolatos…..
Gabyka016 2010.12.19 17:08:28
Én annyit szeretnék ehhez a témához hozzátenni,hogy örülök hogy van egy ilyen kezdeményezés,annál is inkább mivel jelenleg magyarországon nem foglalkoznak a menhelyek a macskákkal(tisztelet annak az 1- 2 kivételnek) pedig nekik ugyanannyi joguk van az élethez,a szeretethez és a megbecsüléshez mint a kutyáknak!
Sajnos a menhelyek nagy többségének jó a reklámja de érdemben nem sokat tesznek,vagy fel sem veszik a telefont,vagy "tele vannak" és küldik tovább azt a szerencsétlent aki segíteni szeretne egy állaton!
Én életemben elöször kb 5éve találkoztam a Junior Kisállat Rezervátummal,mivel elötte ment el a cicánk és innen szerettem volna másikat,és kellemes meglepetés ért,miután a cicák többsége egy védett de mégis szabad nagy gyümölcsösben él,vannak elkülönítők és karanténok,és hatalmas szeretet veszi őket körül!
És még nem mondtak nemet egy cicára sem,ha tudnak segíteni megteszik!
Itt a cicákat szerződéssel adják örökbe mert itt minden cica egy élet és nem statisztika és nem darab-darab!
Megnézik ki és hová viszi a cicát!
Mivel hazánkban az állam nem támogat semmi ilyen tevékenységet így ők is a magánadományokból és az 1%-ból kénytelenek nagyon nagyon nehezen megoldani a lehetetlent!
Úgy gondolom bárki is kapja ezt a támogatást,annak olyan alapítványnak vagy magánembernek kell lennie aki nem csak statisztikát csinál meg szép reklámot,hanem tényleg a macskákért és azok jobb életéért küzd!
És rájuk is fogja fordítani a pénzt!
Aki szeretné őket bővebben megismerni,és belenézni a mindennapjaikba itt megteheti,nagyon sok hasznos tanácsot,leírást lehet találni a macskatartással és a betegségekkel kapcsolatban!
www.juniorrezervatum.hu