Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RowiwClub (törölt)

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
RowiwClub (törölt) 2012.06.21 21:10:34
E blogon korábban többször írtunk az önvédelemről és a jogos védelemről. Mert az ugye mégiscsak abszurd, hogy ha a 80 éves Mariska néni éjszaka arra ébred, hogy a szobájában motoz egy betörő, és halálra veri a Horthy Miklós bevonulása idején nászajándékba kapott kristályvázával, akkor a szervek az…..
RowiwClub (törölt) 2012.06.19 11:40:56
@hattyú: Mekkora köcsög vagy, öregem!
Persze, legyen káosz és anarchia az országban, menjenek csak bátran lopni, gyilkolni időseket.
Chris Brown és Rihanna kapcsolata soha sem volt erőszakmentesnek nevezhető, és most, hogy a kanadai rapper Drake is képbe került, úgy néz ki a buli folytatódik. Chris Brown nemrég feltöltött egy képet, amin az orrában lévő kokainrög mellett egy sérülés is látható. A két…..
RowiwClub (törölt) 2012.06.15 19:29:55
  Az egyik kedves partnerünk továbbította felénk Vadai Ágnes levelét, amiben a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője országgyűlési fejléces papíron figyelmezteti nagyon előzékenyen hirdetőinket, hogy a hirdetéseiket megjelenítő Mandineren nem megfelelő a moderálás. A…..
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
Az impotenssé vált magyar politikának már egyetlen egy szereplője sincs, amelyik kiállna, és azt mondaná, elég volt? Miközben Biszku Béla, az 56-os megtorlásokat levezénylő belügyminiszter virágot helyez el Kádár János sírján, és ehhez nem a börtönből kell kimenőt kérnie,…..
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
Ó a Holló oly borzasztó, elemezgetni nem lehet. De, mert mégis Poe-ról van szó, kritikaversre ihletett...
Egy többlépcsős unortodox igazságszolgáltatási reformra van szükség, amely lehetővé teszi a társadalmi elvárások becsatornázását a büntető igazságszolgáltatásba. (Képünkön a társadalmi elvárásokra közvetlenül reagáló igazságszolgáltatás látható.)   A KIM…..
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
Budapest egyik külső kerületében vagyunk, helyszínünk egy elhagyott autószerelő műhely, ahova januárban 3 hajlék nélküli ember költözött be. Szerettek volna lakni, élni valahol. Az időpont kedd 23 óra 40 perc, amikor a ház elé szirénázva érkeznek a rendőrautók. A környék…..
RowiwClub (törölt) 2012.05.12 20:27:46
@Kuviklacz: Te pedig látogass el Csepelre, a védenceid közé, csak nehogy nyárson végezd.
RowiwClub (törölt) 2012.05.13 12:49:49
@radikalisviccek: A hajléktalanok pár év után annyira kikészülnek fizikailag, hogy már munkaerőként nem hasznosíthatók. Az alkoholizmus és a kemény telek elveszik a méltóságot. Legtöbbjüket már a szó európai értelmében nehéz embernek nevezni.
Bennem a Csepelen és máshol, hajléktalanok által elkövetett - nem is kevés - gyilkosság nagy megdöbbenést keltett. Persze, joguk van megtagadni az ellátást és deviáns életmódot folytatni.

Nekünk viszont lehetne jogunk nagy vadászatokat rendezni rájuk, hehe, megfilmesítve: főszerepben Danny Trejo.
Mintegy 50 embert gyanúsítanak bűncselekménnyel a VII. kerületben, amiért egy illegális akció keretében elfoglaltak egy üresen álló belvárosi ingatalant és ott egy szegény sorsú kilakoltatás elött áló asszony számára rendeztek gyűjtést. Az eseményt a Börtön helyett…..
RowiwClub (törölt) 2012.05.13 07:34:00
Május 9.-én az Európa-nap alkalmából mondott nem éppen ünnepi beszédet Nigel Farage az UKIP, az angol függetlenségi párt európai parlamenti képviselője. Egy függetlenség-párti képviselő általában hivatalból szkeptikus az unióval kapcsolatban kapcsolatban, Farage azonban…..
GPOY-t RT-zett korábbi EIC-jéről TBG. A fotón a jelenleg az ELTE BTK-n PHD-zó, mostanában HTB UP-t éppen UV-n buktatja meg az EMC-s GYP.     "FYI már beírta az ETR-be a jegyet ez a PMS-es MTK-s GYP, ASDASDASD, várjál, bedobok egy HP-t, BRB!" - kommentálta a HVG-nek…..
RowiwClub (törölt) 2012.05.10 07:18:38
 - Magyarország ma olyan hely, ahol kormányzati politikusok előbb megjelennek az Élet Menetén, aztán hagyják, hogy Horthy-szobrot avassanak.- Magyarország ma olyan hely, ahol több százmilliárdos megrendeléseket kap a kollégiumi szobatárs és volt fideszes pártigazgató, a többi…..
Nem is tudom, sokat vívódtam, hogy illik-e még Gyurcsány Ferencről bármit is írni, hiszen meghalt már szegény, drága jó ember volt, mégsem szép dolog a holtakat gyalázni, no. De aztán azt gondoltam, hogy mégiscsak fontos dolgokat mutat meg nekünk az ex miniszterelnök úr. Majális…..
Párt lett a 4K!-ból. A következmények: van baloldal! Senki nem hazudhatja magának, hogy ha a Fideszt szeretné leváltani, akkor muszáj neki az MSZP-t vagy a DK-t támogatnia szavazatával - ennek az érvelésnek mától nincs érvényessége. Honnan és merre? A 4K!-t elkötelezett fiatalok…..
RowiwClub (törölt) 2012.05.02 18:13:28
RowiwClub (törölt) 2012.05.02 18:25:22
@nakivagyok: Simán, róluk feltételezem, hogy dolgoztak már életükben, láttak cigányt közelről, titokban nem kommunisták, szeretik a sört.

Nem minden bölcsészre illik a fenti sor ellentetje, de használható politikus nem lett még egyikből sem. Lásd Antall történészkormányát. És a komplett SZDSZ-t.
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
RowiwClub (törölt) 2012.04.26 07:08:28
@Mária: Rágalmazás :)
Mint amit te csináltál Bencsikkel? Nem baj, legalább megfogant egy sikeres blog, amit nem spammelnek szét az érdeklődők.
Egy fákért aggódó kedves ismerősöm, Lakatos Béla hívta fel a figyelmemet egy olyan problémára, mely igen gyakori a városi közterek, parkok, utcafrontok fáinál, és elsősorban a fiatalabb csemetéket érinti. A bemutatásra kerülő káros jelenség azonban nem csupán a…..
RowiwClub (törölt) 2012.04.24 16:20:41
Varánusz Kövér: ide köpjetek! 2012.04.22 05:20:00
Ki gondolta volna, hogy a SkiccPali ügy ekkora lenyelhetetlen békát jelent a nemzeti együttműködőknek. Küszködnek vele, mint apóka a szalonnabőrrel, a feje még kint van, ám a lábujjaival már a hánytatópontot birizgálja a ner nyelőcsövében. Csoda, ha az inger hatására…..
  Aki nem hiszi, mennyire érzékeny alapjog a véleménynyilvánítás szabadsága, és mennyire lehet vele élni avagy visszaélni, és mennyire fontos lenne a totális véleményszabadság jogállami biztosítása (amibe semmilyen tabu büntetőjogi védelme sem kerülhetne bele), az most…..
RowiwClub (törölt) 2012.04.20 19:45:23
@mavo: Olvasván eddigi kommentjeidet, most, hogy hozzám szóltál valami síkos, undorító érzés szállt meg, mint mikor meztelencsigára tenyerelek. Kérlek, ne kommunikálj velem. Le is tiltalak, tehát értelme sincs.