Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rendicsek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, 98%, meg hárommillió-háromszázezer ember. Tudom, persze. Csak a torka véres a kormányzati rizsának. Érvénytelen. Kudarc. Személyesen Orbán Viktor kudarca. A saját maga által kialakított népszavazási rendszerben egy viszonylag népszerű kérdésben vallott kudarcot a mi egykoron csodált…..
rendicsek 2016.10.23 11:30:45
@fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya:
Ez éppen nem jogi, hanem egy hatalmas politikai bukta. Jogi ügyekbe egyébként sem szoktak a kormányok belebukni. Viszont politikaiba igen.
Üdv Mindenkinek!  Benő megállt Otta városában, bement egy bevásárlóközpontba és tudta egy kicsit tölteni az akkumulátorait. Sikerült váltunk pár szót, és tudott küldeni pár darab képet. De előtte elmondta, hogy az éjszaka nagyon hideg volt, szinte az összes ruháját fel…..
rendicsek 2015.07.30 21:15:05
Az a kérdés, drága fideszes barátaim, hogy Magyarországnak van-e miniszterelnöke vagy a miniszterelnöknek van-e Magyarországa? Ha az előző, akkor gyorsan meneszteni kell a szövetségeseket és ezzel a magyar érdekeket eláruló, korrupcióval kompromittálódott Orbán Viktort, helyére…..
rendicsek 2014.12.01 13:45:31
rendicsek 2014.12.01 13:49:08
@11235813: A Fidesz-tábor ilyetén való jellemzése hamis. A fideszesek nagy százaléka jómódú, polgári gondolkodású, antikommunista ember. Hogy mennyire van elegük az orbánizmusból, az a mostani közvélemény kutatásokon látszik.
Ha a sza.t felteszik a stelázsira még nem lesz lekvár! Ennyi! Bizonyára érti Kolosi a példát, de ha nem, akkor majd megérti. Demokrácia és sajtószabadság, bár egyesek nem akarják látni, létezik Magyarországon. Ha ezt Kolosi nem érzi, akkor a receptoraival van nagy gond. Vagy nem…..