Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VAÚÚÚ

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az FHB igen precízen néhai ügyfeleit is kiértesítette, hogy amennyiben nem értesítik bankjukat szerződésük felmondásáról, januártól őket is érinti a bankadó: Nemrég kaptam elhunyt párom nevére levelet az FHB Banktól. A haláleset a banknál is be volt jelentve, ami a…..
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
VAÚÚÚ 2012.11.09 15:33:48
Naiv ügyfél kideríti, miért kerül a vártnál sokkal többe a Telenornál a fix havi 800 perces, 16 ezer forintos csomagja. Teljesen hiába méri ugyanis telefonján a perceket, minthogy nyáron megváltoztatták a szerződés feltételeit. Ez alapján a 800 percéből 480-at beszélhet le…..
VAÚÚÚ 2012.10.12 16:43:59
Azt már tudjuk, hogy a mobilszolgáltatók se nem javítják, se nem cserélik az iPhone-okat. Naiv ügyfél egy iPod Touch-ra szeretett volna egy új képernyőt az iphoneszerviz.hu-től, de sajnálatos módon szerelés közben eltört a képernyőlezáró gombja. Mivel ezt 3 hét alatt sem…..
A Homár nem tudná megmondani, hány helyen lehetett volna még elkészíteni ezt a fotót, amit Tatu Monk a Mammut Matchben lőtt, de legközelebb majd jobban figyel: A képen a Mammut 1 bevásárlóközpont alagsorában található, nagy Match közért egyik futószalagja látható. A fotókon…..
VAÚÚÚ 2012.09.11 21:12:46
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Naiv ügyfélnek kétszer kellett fizetnie a DM-ben, mert ő ugyan kapott smst az összeg levonásáról, a pénztáros csak hibaüzenetig jutott. A vezetőség szerint szar a bankja, és ha nem hiszi, hogy tényleg nem vonták le az összeget, menjen el és nézze meg náluk. És nem…..
VAÚÚÚ 2012.08.15 16:27:36
Valószínűleg évtizedekig eláll, de azért legközelebb érdemes megnézni a címkék vásárlás előtt: Anyám ma volt vásárolni az Allee Sparban, vett egy csomag sörperecet (sört is hozott... :D ), amiről itthon kiderült, hogy már több mint fél éve lejárt a szavatossága. Jó,…..
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Hőség elől a legkülönbözőbb helyekre menekülhetnek a naiv városjárók Budapesten. Benézhetnek a polgihoz, vagy az Uránia moziba, ha éppen nem plázáznak. Ildi szerint a Premier Outletben még nézelődni sem kell bemenni, egyből az utcát hűtik:  A 7végén a  Premier hallgató…..
Utolsó postom megjelenése óta sajnos tudomásomra jutott, hogy azóta még több emberrel megtörtént ugyanaz, mint amit írtam nektek. Tudom, a munkalehetőség nem túl jó itt Floridában sem, de azzal, ha más ember zsebébe dolgozzunk azzal nekünk nem lesz jobb. Talán…..
comment:com Ki vagyok én? 18+ 2011.02.03 10:00:00
Ki az a sorozatszereplő, akit mostanában iszonyú vicces karakteréért imádunk, de az ugrás utáni képen a farkát szorongatja fájdalmas arccal?..
VAÚÚÚ 2011.02.03 10:06:57