Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kencefice

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Minden évben alig várom az első hideg hétvégét, végre lehet kocsonyát főzni. A kocsonya szempontjából lényegtelen a külső hőmérséklet, mert mindig a hűtőbe rakom megdermedni, de ez már így marad. Az autók hűtősapkájának dísze sem került át a…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
Stöcki kolléga, a flashjátékos KMK-blog gazdája adta ide elképedve a szezon legostobább magyar reklámtermékét. A Nivea "for men" termékcsaládjának szerveztek egy SMS-nyerőjátékot, ezt marketingolnák ezzel a papírra nyomtatott mókás szörnyszülöttel. Képzeljenek el…..
Gratulálunk annak a kedves tahónak, aki mintegy 5 nappal az átadása után lefejelte a Nyugati pályaudvar esélyegyenlítő liftjét. Til szúrta ki az értelmetlen vandálkodást, egy perc néma csend.Előtte: Utána:Mit mond erre a MÁV? Hajtás után kiderül.Update1: Szóval megkérdeztük a…..
Először azt hittük, hogy ez a bulletpoofbaby egy szépen kivitelezett vicc, aztán hogy nem az, most megint inkább a tréfára szavaznánk. Ezen az oldalon extrémparanoid embertársaink elvileg golyóálló babakocsit és járókát, miniatűr gázálarcot - ez különösen ijesztően néz ki!…..
Különös műfaj, ugye? Főleg, hogy az Úristent Pécsi Ildikó férje, a focista Szűcs Lajos alakítja, az utolsó mondata meg az, hogy "Thank you, Jesus". Reklámban azért ritkán istenkednek-jézusoznak, főleg ha utána ártatlan teremtményeket akarnak legyilkolni, azért is…..
kencefice 2007.09.12 12:31:25
Haász kolléga says: Az ember élete csupa derű, ha négyhónapos gyereke van. Különösen, ha rendszeresen a Tescóban próbálja beszerezni az utód létfenntartásához és szórakoztatásához szükséges kellékeket. Bár ebben az esetben valószínűleg nem a forgalmazó, hanem a csalafinta…..
kencefice 2007.09.11 15:49:02
A történetben szereplők nevét természetesen megváltoztattuk, de még így is pofánbaszott minket a sztori. Vajon tényleg véletlenül ment félre az sms, vagy ez volt a legrövidebb, legegyszerűbb módja a kapcsolat örökre lezárásának? Már sosem tudjuk meg. Talán nem is baj.…..
Kezdjük a hetet egy aljasan oldschool húzással, azaz az uszodában időző emberek ruháinak elemelésével. Naiv ügyfelünk Budakeszin, az Aqua Panzióban úsztatta gyermekét, s eközben cipőjét elvitték. Az esetek 99%-ban kintről szivárog be a tolvaj, de mint a levélből is kiderül,…..
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..
Vázolnám röviden, hogy miért végződik látványos pofáraeséssel szinte minden olyan kísérlet, ami az Amerikában futó zsánerfilmek illetve sorozatok magyarítására vállalkozik: az írók-rendezők alábecsülik a provincializmus erejét, azt, hogy egy nagy téma kisszerű…..
Misztikus anomáliával találkozott Hetty szombaton a pécsi Árkádban. Az OTP-automa kizárólag régi ezreseket adott ki, amiket aznap már ember nem fogadott el: Pécsen az Árkád Üzletközpontban szeptember 1-jén, szombaton 11 órakor az OTP automatából vettem fel pénzt. Az automata…..
A héten két otpbankkártyás ügyfél is befutott panaszával, úgyhogy ömlesztünk. Az első levélíró Róbert nem érti, miért tűnik el mindig a kipostázott új kártyája, ráadásul még csak nem is a logisztikai központban, hanem az OTP bankfiókjában. Már a harmadikat várja.…..
kencefice 2007.08.29 13:36:48
1.?
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..