Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nane!

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
Nane! 2011.12.30 20:11:10
@Ben Franklin: Olajról volt szó. Egy litert SEM vittek még ki. Ezt elismered?
Nane! 2011.12.30 20:12:46
@dbeata: Jól látod! Igen, volt álmodozás, hogy végre egy normális országot építenek fel. De jött a csalódás és a fidesz-maffia.
Nane! 2011.12.30 20:14:37
@Ben Franklin: tesó? TESÓ? Aha! Te is kapsz segílyt, tesókám? Mi ez a cigány tempó? .-))))

Na csá!
Attila küldte be az alábbi panaszt, melyben arról ír, hogy a Zalaegerszegtől Budapestre tartó gyorsvonat Győrben annyira megtelik, hogy utána már csak komoly harc árán lehet bárkinek is felszállnia. Ez a hering-jelenség ismeretes, főleg a diákokkal zsúfolt csúcsidőben, vasárnap…..
Nane! 2011.12.01 18:12:19
@ZBR: "A baj az, hogy drága! Legyen occó. Szinte, vagy akár teljesen ingyen lehetőleg, gondolom."

Rosszul. mármint rosszul gondolod. Különböző szolgáltatásért különböző ár jár. Ha valaki állva utazik, akkor nyilván kevesebbet kéne, hogy fizessen, mintha ülne.

De tudod mit, fizess egy hamburgerért ugyanannyit, mint egy hatfogásos vacsoráért. Így is zabálsz, úgy is zabálsz!

Hülye vagy-e?
Nane! 2011.12.01 18:13:05
@ZBR: A fasznak kell Szolnokon tárolni, mikor Győrben van rá szükség!
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Nane! 2011.11.26 19:17:16
@troll ellenpólus: Melyik fideszes képviselőnek tetszik a mamája lenni?
A provokatív, "modern" stílusú, sokak szerint a klasszikus magyar darabokat szándékosan, gúnyból obszcenizáló Alföldi Róbert maradhatott a Nemzeti Színház élén. Tarlós próbálja menteni a helyzetet, először a szakmai, javaslattevő bizottság szerint legjobb pályázatot…..
Nane! 2011.10.08 11:50:41
@Húsleves: "nem azért kaptak eleget a jobboldaltól, mert politizálnak, hanem azért, mert hülyék"

Nem, nem! Dörnerék kapnak a pofájukra azért, mert síkhülyék!

Hernádiék csak az igazat mondják, ami persze nem tetszik a jobbosoknak.
  Nem látszanak csillapodni a kedélyek az új médiaszabályozásról szóló vita kapcsán - még a szakmaiak sem. Bár a kormány azt állítja, hogy a vita most már kezd normális - professzionális? - mederbe terelődni, érdekes módon a több éves szakmai tapasztalattal rendelkezők…..
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
Mivel a Parlament ma hajnalban elfogadta a médiatörvényt, rendhagyó lapszemlét készítettünk. Összegyűjtöttük, mely médium hogyan fogadta a törvényt. A lista még nem teljes, várjuk a kiegészítéseket. Népszabadság: Az új médiahatóságnak üzenjük: Nem vagyunk az…..
Nane! 2010.12.21 16:14:52
@gravi_t: Tudod, nálad mindenki szembejön az autópályán. A nemzetközi közvélemény, a sajtósok, a médiában dolgozók, sőt, a Magyar Hírlap is.
Nane! 2010.12.21 16:28:49
@bb2: "Sajnos ha ránézek 3,5 éves fiamra, összeszorul a szívem, vajon milyen jövő vár rá?"

kétnyelvű óvoda, plusz még egy nyelv, aztán hajrá!
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
Ezt megkönnyeztem. Hoppácsak, a beküldő nevét kihagytam a posztból, ejnye. Meg6ónak köszönjük a találatot. ..
Nane! 2010.12.19 08:47:53