Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeniallGull

12 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon elfogyott a fertőtlenítő alkoholunk, úgyhogy útközben elmentem a patikába venni egy új flaskát. Kérdésem felétek, szerintetek mennyibe került egy 100 grammos flaska? Nem egy nagy darab, összehasonlításképp kiraktam egy fülpálcikát. Megfejtés majd pár tipp után a…..
GeniallGull 2012.08.24 20:51:41
GeniallGull 2012.08.24 20:51:43
A "Csempészek" után még egy példa, hogy hogyan kell jó trailereket (filmeket?) csinálni. Ha ez nem hozza meg az ember kedvét, akkor semmi. Sajnos az "End of Watch"-nak még nincs magyar megjelenési időpontja. Amúgy Michael Pena (latino fickó) kezd a ranglétrán egyre feljebb mászni.…..
Alkonyattól Pirkadatig: A történet ott kezdődik, hogy Seth Gecko(George Clooney), és Richard Gecko(Quentin Tarantino) egy bankrablás után megpróbál elmenekülniük az Usá-ból Mexikóba. Majd később túszokat is ejtenek és az ő segítségükkel sikerül megmenekülniük a rendőrök…..
A fekete ruhás nő:Daniel Radcliffe alias Harry Potter miután lezárult a Harry Potter széria ez az első komoly filmje. Szóval mondhatni elég nagy feladat hárul rá ebben a filmben. Nyugodtan kijelenthetjük nem okozott csalódást. Sőt az én szemembe még túl is teljesített… Na de…..
Ha akar valaki valami jó most futó sitcomot annak ajánlanám a New Girlt! Szerintem jobb, mint a Community vagy akár a Modern család, viszont nem egy Big Bang Theory... Még az első évad sem futott le, de viszonylag jó a nézettsége, és jó kritikákat kap szóval valószínű lesz…..
A film: A történet középpontjában Skeeter (Emma Stone) áll. Miután befejezte a főiskolát elhatározta, hogy könyvet ír a helyi elitnegyedben szolgáló fekete cselédek életéről. Hosszas és nehézkes idők után sikerül maga köré gyűjteni elég sok embert, hogy elkezdje írni a…..
Aki nem ismerni az itthoni filmesvilág abszolút vezető, és talán egyetlen értelmes filmes magazinját, annak kiváló alkalom a mostani szám, hogy megismerje. A múlt havi 100 oldalas kiadás sem volt semmi. De ez nagyon üt. Félelmetesen sokféle tartalom, minőségi írások,…..
Idén is felkelek hajnalban és végignézem az idei díjátadót. Folyamatosan frissülve élőben közvetítem majd az eseményeket, valahogy úgy, ahogy tavaly is volt. Remélem idén is velem tart egy pár ember, még ha nem is olyan érdekes a filmlista, mint tavaly volt. Kommentekre ugyanúgy…..
 Itt letölthető mp3-ként (110 MB)LEGJOBB FILMThe Artist – A némafilmes Éjfélkor Párizsban Az élet fája Hadak útján A leleményes Hugo Pénzcsináló Rém hangosan és irtó közel A segítség Utódok..
A film:  A film történetéről annyit, hogy van James Franco (Jake) aki apjával és gyerekkori barátaival építi a városuk közelében lévő hajót. Azonban Jake emellett jó bokszoló is. Még régebben jelentkezett a seregbe és egy nap megkapja a nagy lehetőséget. Hogy ő is…..
Cseh filmet fordítani mindig élmény, és nemcsak azért, mert kitűnő lehetőséget nyújt e gyönyörű nyelv gyakorlására (és frissítésére), hanem mert ők valahogy nem felejtettek el (jó) filmeket csinálni az elmúlt húsz évben. Ez most is így volt, szinte minden percét élveztem,…..
GeniallGull 2012.02.20 19:33:44
@halamita: Már sikerült megszereznem! Szerintem mindenki nevében mondhatom, nagyon szépen köszönjük a feliratot! :)
 A film: A film Bostonban játszódik. A főszerepben Ben Affleck (Doug) egy profi bankrabló csapat feje. Több bankot is már simán sokszor kiraboltak. De azonban most valami rosszul sült el. Túszt kellett ejteniük.Természetesen lesz egy FBI-os szál is. Ez nem hangzik túl eredeti…..
 Itt van arról egy összesítés, hogy szerintem melyek a legjobb sorozatos főcímek. 5. Maffiózók-Sopranos 4. A hivatal(Us)-Office 3. Trónok Harca-Game of Thrones 2. Walking Dead1. True Blood  ..
Mivel épp az Oscar-szezon közepén járunk, úgy gondoltam, első posztokként leírom 4 Legjobb film-jelölt kritikáját. Kezdeném is a legfrissebb élménnyel, A 2012. február 16-án Magyarországon is bemutatkozó Utódokkal. A filmet idén 5 Oscar-díjra jelölték, a legjobb filmre,a…..
GeniallGull 2012.02.19 16:40:30
 A film:A történetről annyit kell tudni, hogy van Bradley Cooper (Eddie) aki egy kiégett író. Egyik nap találkozik a volt ismerősével, és kap tőle egy elég érdekes "drogot". Ez a drog segíti abban, hogy az agyának a 100%-át kitudja használni. Ő ezzel elkezd élni…..
Emlékeztek a Drót-os kalandomra? Összefoglalva, Drót helyett az egyik lemezen "Az ígéret megszállotja" film volt Jack Nicholsonnal. Sokat láttam már a borítóját, de sosem néztem meg végül. Nos, ha már tervezetlenül ott volt a birtokomban, akkor meg is néztem.Kifejezetten…..
Fecó a Kocka blog szerkesztője volt beszélgetőtársam a 10. kiadásnál.Itt le lehet tölteni a beszélgetést (63 MB)Következő filmekről beszélünk:-Az öldöklés istene-Suszter, Szabó, Baka, Kém-Borotvaélen-Sin City-Faun labirintusa-Death Race 2000-Kill List-Tetovált lány (USA)..
  A film: A film története nem túl komplikált. Van egy srác aki látja, hogy a halál mikor, és hol fog lecsapni. (Először egy repülőn ül és azt álmodja, hogy felszállás után lezuhan a gép de felébred és leszáll a gépről vele együtt még páran és amiről…..
Nagyjából megtanultam kezelni a Movie Makert, úgyhogy itt egy újabb videó!Ezúttal filmkritikával jelentkezem! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!   Egyébként az éves filmlistámon ez a valami 1,5 pontot kapott a 10-ből. Túl szigorú lennék? Nem hinném!..
Ezt a beszólást a végén meg kell, hogy osszam veletek ..
GeniallGull 2012.02.03 16:40:56
@filmkiller: FAIL!
  A film:Adrien Brody jó színész ez tény.Viszont ezt a filmet még ő sem menthette meg.Hogy miről és szól ez a förtelem? Egy férfi (Brody) egy autó roncsba tér magához viszont nem tudja mikor és, hogy került oda.Viszont a hátsó ülésen van egy halott férfi Brodynál…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én lassan jobban szeretem Charlie jeleneteit, mint Hankéit. Talán azért, mert komolyabbra veszi a figurát, és olyan tökélyre viszi a szexmániás, semmitől sem visszariadó, spermaagyú karaktert, hogy ha nem lenne képtelenség, még azt hinném, Karinthy…..
GeniallGull 2012.02.01 17:30:35
Ahogy én látom a filmeket BD-Film 2012.02.01 14:58:00
Sok szeretettel köszöntök mindenkit a blogomon!Ez itt az első Blu-ray bemutató. Az alany pedig nem más, mint Az Őrület Határán. Információk a filmről:-1998-as Amerikai háborús dráma.-Dvd-n itthon 2007-ben jelent meg, BD-n 2011 elején.-Rendezte Terrence Malick (Mennyei…..
Kis szünet (és interjús kitérő után) itt a 9. epizód, ahol a Baaadmovies teljes stábjával, plusz most először Zolyval, az Otherworld.hu főszerkesztőjével visszatekintünk 2011-re, kikacsintunk 2012-re. Emellett az elején Zoly beszél a Legstötétebb óra, én meg a Muppets című…..
A következők inkább magamnak érdekesek, hogy majd nagypapaként visszanézhessem ezeket. 2010 végén átvettem más filmőrültektől azt a szokást, hogy naplót vezetek a filmezési statisztikáimról. Az én 2011 enyhén szólva szuperlatívuszokban gazdag, mert kétlem, hogy valaha…..