Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szafe

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma (vasárnap) annyira belejöttem az irkálásba, hogy gyorsan ezt is megírtam, de a Csuszi majd csak hét közepe felé élesíti, nehogy perek tömkelege boruljon a nyakunkba, hogy mindenkit elvonunk a munkától  és persze azért is hogy egyenletesebb legyen az élmény nektek. Amint azt az…..
Höri menni Amerika Hát Nahát! 2016.09.03 21:36:37
Gondolom mindenki legnagyobb döbbenetére - teljesen megfeledkeztem az elektronyos naplóírásról, mintha soha nem is lett volna. Teher alatt azt hiszem kicsit jobban nőtt a pálma, és most csak úgy elvagyok, mint a befőtt, sőt néha talán örülök is, mint majom a farkának. Szép megfontoltan ellátogattam…..
Jó napot jó szurkolást mindenkinek. Megvolt a superbowl megvolt az első közösségi superbowl party-nk és kiderült,hogy ez az egész nem igazán a meccs köré van építve… hanem a reklámok és a félidei show köré. A társaság nagyon jó volt, sok érdekes mindenféle ember. A meccs kezdetekor én próbáltam…..
Hi my friends, please pardon my French but ever since I started blogging I have been toying with the idea of doing an entry in English so that my dear foreign friends, who „nem beszélek magyarul”, could also have a little bit of an insight on our lives in the not so big, but far away city of…..
Halihóó Drága Feleim! Engedjétek meg, hogy egyből az igen tajtékos kis lovak közé csapjak, mert szorít az idő és a bundabugyi.  A Zünnepek közül én húztam a hosszabbat, ígyhát elétek tárom életünk első olyan többnapos Szilveszterének történetét, amikor a 31-ét követő napok nem szánalmas…..
Kedves Rajongók! Már rég nem született új bejegyzés pedig eltöltöttük első karacsonyunkat és újévünket is az Új Világban. Mivel mindig lusta vagyok nekiállni a bejegyzésnek az időigényessége miatt ezért most úgy döntöttem nem törödünk az elgépeléssel és a csoda helyesírásommal csak irok ezerrel.…..
Sziasztok! Legújabb hírem – ami valamicskét hozzájárult, hogy ekkora űrt eresszek két bejegyzés közé – hogy elkezdtem dolgozni. Köszönöm a képzeletbeli pacsit mindenkitől, zsebre is teszem! Egy vezeték nélküli szívmonitorozó készülékeket gyártó cég könyvelésén…..
Hello Kedves Rajongok :) Eloszor is, amint elkezdtem irni a blogot eszrevettem,h annyira hozzaszoktam az angol billentyuzethez es ahhoz , h azon irok magyar leveleket,h mar automatikusan ekezetek nelkul irom a szavakat. Szerencsére ez a Wordnél azonnal kicsapta a biztosítékot és visszaterelt a…..
Höri menni Amerika Jógosítvány 2015.11.07 18:20:08
Sziasztok, Ezen a héten megvolt az első hivatalos jógaórám, ami azt jelenti, hogy kiléptem a nyolc hetes kezdő tanfolyam biztonságos kis melegéből és bementem egy sima jógaórára. Ilyen tömeget még sosem láttam a teremben, meg is örültem, hogy áhh úgyse férek be, de sajnos a…..
Höri menni Amerika Bűnös város 2015.10.26 04:25:43
Na ez a pillanat is eljött, bár nem kis késéssel és egy extra bejegyzéssel beékelődve, de itt a története az exodusunknak a Bűnös városba. Csak hogy mindenkit előre elszomorítsak, a marketingesünk sokkal jobb mint a szerzőink, uh a Bűnös város becenevet csak ráragasztottuk és a…..
Sziasztok! Ezeregyéve nem írtam sajnos nektek, igazán röstellem, de hát a Höri feje folyamatosan vagy az aktatáskájába szorult be, vagy túlságosan mélyre lógatta és ezért mindenféle szemét ragadt az orrára, vagy pedig ravasz módokon zsarolt, hogy ne jegyezzek a netnaplómba.…..
Sziasztok! Nagyon félek megírni ezt a bejegyzést, ami nyilvánvaló jele annak, hogy muszáj megírnom. :D Előre is elnézést kérek azoktól akik ezt borzasztó nyálasnak/unalmasnak/álszentnek…..
Höri menni Amerika Első hónapunk 2015.09.07 02:01:27
Üdv Kedves Mindenki! Kisebb szünet után én is új bejegyzésre adtam a fejem az ittlétünk első hónapfordulójának alkalmából. Ami azt illeti elég sokszor eszembejut, hogy milyen jó lenne ezt vagy azt megosztani veletek és valami kis frappáns mondatfolyam is megfogalamazódik…..
Szeervusztok! Elnézést, hogy csak most jelentkezem, de túl sok dolog nem történik velem, hacsak nem nevezzük történésnek, hogy próbálok amerikai klasszikus filmeket vadászni a netflixen, hogy értsem, ha valaki netán ezekből idézget, mint otthon én a „Drakula halott, és…..
Sziasztok! A mai blogbejegyzés majdnem egy szorongásos roham áldozata lett, de úgy döntöttem, hogy nem hagyom magam és megírom anélkül, hogy túlságosan megírnám vagy megijednék, hogy megírom.…..
szafe 2015.08.14 07:02:24
Sziasztok! Mivel Csubakkorádó éppen szunyókál kicsit nehézkes éjszakája után ezért ma rajtam a sor, hogy szórakoztassam a nagyérdeműt. Az elmúlt blog óta izgalmas volt az életünk de…..
Szóval túl vagyunk a nettó 9 órás repülőúton, ami számomra olyan volt, mint amikor a Félelem és reszketés egy sötét sikátorban véletlenül összefut a 8.utassal aki épp…..
Magyarország már megint rosszabbul teljesít. Az International Humanist and Ethical Union által elkészített, ateisták, humanisták és vallástalanok elleni diszkriminációt világszinten vizsgáló tanulmány szerint hazánk a vörös, vagyis súlyos kategóriába esik. Nálunk eszerint oly…..
Futballsznob Felmosták velük 2013.04.03 11:57:05
Mintha legalább két emberrel kevesebb lett volna a Juventus, mint a Bayern München, és így is volt. Előbb egy képpel illusztráljuk az öszbenyomást, aztán kifejtjük. (A felfújható kesztyűk Matrit és Quagliarellát jelképezik). A mérkőzés előtt is várható volt, hogy azon…..