Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Bölcs (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban körbefutott a weboldalakon egy fotó, amin az átlagos női arcokat mutatják, országonként lebontva.A magyar átlagos nő és férfi így fest:Az első, ami eszünkbe juthat, hogy ezek ugyan nem az átlagos női arcok. Aki sokat járt a világ nagyvárosaiban, lefotózott már az…..
A Bölcs (törölt) 2011.02.11 11:19:02
 Mivel töltik az idejüket az emberek ott, ahol fél évig tart a tél, kinn mínusz 40 fok van, benn viszont nincs áram, folyóvíz, sőt, wifi sem. A helyzetet még elképzelhetetlenebbé teszi, hogy ezen emberek egy olyan faluban élnek, ahová nyáron is csak dzsippel lehet eljutni,…..
A Bölcs (törölt) 2011.02.11 10:47:02
Biztos akad néhány név, akiről nem tudtál! Via  ..
A Bölcs (törölt) 2011.01.21 10:48:31
@Atomot az indexre!: tehetségtelen ócska ripacs, kb. a bajor imre külföldi megfelelője
mérhetetlen pénzzel..
az elmúlt tíz évben szegény félkegyelműt megszállta a jótündér és olyan felfoghatatlanul jó embernek gondolja most már magát, hogy talán azzal a gondolattal is eljátszik néha, hogy vajon nem-e ő maga az isten
A Bölcs (törölt) 2011.01.21 10:58:48
@Atomot az indexre!: jól érzed. sőt.
ha saját műsora lenne az echo tvn akkor oda még bonót is meghívná én meg így érzem :D
A fiú felvitte magához a lányt, levetkőztek, de a fiú magán hagyta a boxert, majd másnap szőrén-szálán eltűnt.Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött,elfoglalta a helyem, szemtelen volt,nagyképű,arrogáns,és elvesztem a…..
A Bölcs (törölt) 2011.01.19 13:58:45
A demake (azaz népszerű filmek vagy videojátékok elképzelése régi játékként) rajongóinak ismerős lehet Andy Rash neve: ő az a grafikus, aki elkészítette az eredeti Star Wars trilógia főbb szereplőit pár pixelben – úgy, ahogy annak idején korai Sierra- vagy…..