Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brooks was here

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemrégiben megjelent KSH adatok alapján úgy tűnik, hogy a magyar foglalkoztatáspolitika igazi gyorsnaszádként tör előre, hiszen a kormányváltás óta 155 ezer fővel nőtt a foglalkoztatottak száma. A harmadik negyedéves adatok alapján sincs miért szégyenkeznie a kormánynak, 2010…..
brooks was here 2012.12.19 14:17:53
@Pipas: Biztos nem azért, mert magyarországon a programozók 99%-a képtelen normális munkát végezni.

A többi faszságoddal nem akarok foglalkozni, de ezt a faszságodat honnan vetted?
brooks was here 2012.12.19 14:33:15
@Pipas: Érdekes, hogy ennyire különböznek a tapasztalataink, erre csak ennyit tudok mondani. Igaz, nem oktattam.
A Lamborghini SUV premierjével egy időben tudatta a világgal az olasz autós cég, hogy a vezető német gyártókhoz hasonlóan márkanevét beviszi a kerékpárbizniszbe is. A méregdrága sportkocsik mellé természetesen egy megfelelően árazott „high-end” kerékpárt kerestek a…..
Néhány hétig az autók között kell közlekedniük a kerékpárosoknak az Andrássyn, mert átépítik a kerékpárutat és a parkolósávot. Az autósoknak is zökkenőkkel jár a következő hónap: a munkavégzés idején nem lehet parkolni. A munkálatok első része hétfőn kezdődött az…..
brooks was here 2012.04.17 16:51:18
@Alf: még most is ezen röhögök :D
Kerékagy Ne légy állat! 2012.04.05 12:14:00
Ne bringázz a járdán! ..
brooks was here 2012.04.05 16:07:39
@paranoir:
Elmondtad, amit akartam.
Aki nem tud városban bringázni, ne tegye. Ugyanígy: aki nem tud kikerülni egy bringást, ne vezessen. Ennyi.
brooks was here 2012.04.05 16:25:43
@Öreg Trafford: Engem ütött már el, igaz, jó régen volt.
Csikorgó fagy, a leheletünk mázsás lufitömbként fagy a szánkra, majd hangos reccsenéssel minduntalan letörik. Elfagyott láb a bakancsban, negyvennégy réteg ruha, és a Madarász Viktor utcai kórház buszmegállója előtt feltűnik valami fura. Valami házi tákolmány, ilyen…..
    Szívecskés kismackók helyett foglalkozzunk inkább fontos dolgokkal ezen a szörnyű napon - mondjuk sörrel. Hallottatok már a dán Bøgedal márkáról? Én sem. A 2004 óta kapható sör Casper Vorting és Gitte Holmboe 1840-ben épült, Vejle Ådal közeli…..
brooks was here 2012.02.14 13:19:49
Jókai nem hazudott: létezett a "Senki szigete". A magyar-román-szerb hármashatár közepén elnyúló Ada-Kadeh szigete turisztikai attrakciónak számított jó klímája, vadregényes festői romjai és etnikai egzotikuma miatt, amely a Vaskapu I. erőmű építése miatt 40 éve tűnt el a Duna hullámaiban. Ada Kaleh…..
A Mercedes-Benz, a BMW és az Audi is új kerékpár-kollekcióval állt elő az elmúlt hetekben. A németek kétharmada rendszeresen biciklizik, az autógyártók ráébredtek, hogy a kocsik mellett jó üzletet lehet a márkás kerékpár. Szinte egyszerre dobta piacra a három német autógyár…..
brooks was here 2011.05.24 09:20:26
A második Audit tudom értékelni. Ja, attól, hogy koskormányos, nem országúti (verseny). Inkább hibrid-trekking cucc, ha jól látom Alfine-nal szerelték. A többi is ugyan az csak más felszereltséggel.
Itt egy kis támpont a kategóriához:
www.marinbikes.com/2011/bike_specs.php?serialnum=1556
Illetve ilyen a Kona Dew Drop is, de azt idén már nem gyártják. Egyébként hamarosan lesz tárcsfékes országuti is, illetve ha jól emlékszem nemrég olvastam, hogy a cyclo crossban is engedélyezett lett-lesz. Ez az egész leginkább marketing, biztos nem venném meg egyiket se, mégha lenne is ennyim.
brooks was here 2011.05.24 09:40:18
@froton: Igen, lehet hogy jól látod :)
no emisszió Tahók a vízen 2011.05.01 20:44:11
El tudja Ön képzelni, hogy valamelyik szép európai nagyvárosban, amelyet átszel egy folyó - mondjuk Párizsban, Passauban, Lyonban vagy valahol a Mosel, esetleg a Rajna mentén - kigyúrt kopasz idióták, technó- vagy lakodalmas zenét bömböltetve száguldoznak a vízen többszáz…..
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
brooks was here 2011.04.22 16:56:20
@Dendrobatidae:
Menj at a svab szomszedodhoz es kerdezd meg, szerinte hogyan nez ki egy magyar..Minden bizonnyal azt fogja mondani, hogy ugy mint te, mert te egyertelmuen egy tipusmagyar vagy, olyan, amilyet az o uk-ukapja latott a hajorol, amikor a Dunan becsurgott az orszagba..Meg azt is fogja mondani, hogy milyen kar, hogy nem hasonlit rad jobban, nem is igazi magyar igy.. :D
Van baj.
kb. 200 ősrégi porszívó, mosó- és konyhai robotgép, illetve stb. hangszerként nagyzenekarba rendezve Michael Petermann nyolc évnyi kemény munka befektetése utánbemutatta a The Stupid Orchestrát..
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
brooks was here 2011.04.10 13:58:17
@troll ellenpólus:
Nevedhez melto, hogy minel tobben mondjak, hogy nem tapsolnak Cohn-Benditnek, annal inkabb vagy biztos az ellenkezojeben. Valoszinuleg van valami sablonod, amit ilyenkor elokapsz, csak par szot kell cserelgetni benne. Elsoben kaptad az olvasokonyvhoz?
brooks was here 2011.04.10 14:10:08
@milyen szép a Vértes, ó:
Es valoban, bedoltem..Tul valosagos volt a kommentje, aztan megneztem a blogjat. :)
brooks was here 2011.04.10 14:19:40
@gipsz1234: Ott van a neve mellett :)
Trendi margitszigeti bringázást szervezett a Budapestre látogató uniós környezetvédelmi miniszterek számára a kormány. A pénteki protokoll eseményre több kerékpáros szervezet vezetője is meghívót kapott. Ők viszont azt mondták: ha már demonstrál velük a kormány, akkor akár…..
brooks was here 2011.03.23 21:09:45
@kispista5:
Igen, igazad van. De a kresz vizsgaval legalabb van esely arra, hogy nem vagnak telibe egy buszt a jobbkezes utcaban. Ismerek olyan embert, aki 25eve folyamatosan piazik vezetes kozben (huha, gondolom nagy ujsag). Egyebkent a rendoroknek is ra kellene menni a bringasokra, ezert biztos utalni fognak most, de van par dolog, ami kurva idegesito..Sotet bringaut - kivilagitatlan bringas, piroson athajtas, stb.
brooks was here 2011.03.23 23:17:43
@tízpercbringa:
:D
Igen, de a fel varost mindenkepp lezarjak emiatt :D
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..
Darkest Hour - The Human Romance (Century Media) A metál színtérnek vannak alakjai, akikhez egy bizonyos hangzás köthető. Az egyik közülük Peter Wichers, a Soilwork gitárosa, aki hosszabb ideje producerként is dolgozik, illetve most emellett visszatért zenekarába. Az ő kezei alatt…..
Lassan belekezdenek az új alagút belső burkolásába a Margit híd budai pillére alatt. Nyáron „valamikor” már használatba is vehetik a bringások a 90 milliós lukat, amely összeköti majd a rakparton futó északi és déli bicikliutat. Másfél hónapig még biztosan marad az…..
Többször is foglalkoztunk már a blogon Verók István egykori terézvárosi polgármester tevékenységével, ezért nem mehetek el szó nélkül a legutóbbi fészbukos megnyilvánulása mellett.A Tűzraktér nemrég (február 26-án 21:53-kor) kitette a Facebook-falára, hogy a VI. kerületi…..
brooks was here 2011.02.27 13:30:48
@Illumination:
OK, legyen tisztulás..Mit terveznél a helyükre?
A Kultival például mi bajod volt?
brooks was here 2011.02.27 13:51:57
@Kult:
Igy van, akinek volt esze nem ment ki bizniszelni.
Újabb budapesti szórakozóhely ellen indít hadjáratot egy belvárosi önkormányzat. De most nem a szocialisták, hanem a Fidesz. A West-Balkán tragédiát meglovagolva akarják bezáratni a Tűzrakteret. Itt viszont nem csak egy kocsmáról, hanem egy összművészeti centrumról is szó van.…..
brooks was here 2011.02.27 13:44:07
@Metál -e a bimetál?:
Komolyan azt hiszed, hogy csak liberálisok járnak olyan helyekre, amit te nem szeretsz? Sőt, lehet, hogy vannak liberálisok azokon a helyeken is, amiket te szeretsz. Apropó, hogyan állapitod meg valakiről, hogy liberális? Úgy néz ki, mint egy betépett, homokos művész és rengeteg pénze van Budapest kifosztásából? A sörrel kapcsolatban igazad van.
A világ legsűrűbben lakott területe volt a 15 hektáros japán Hashima szigetvárosa. A város és az innen induló tengerfenék alatti bányajáratok építésekor 1300 kínai és koreai munkaszolgálatosnak kellett meghalnia. 1974 óta börtönbüntetés terhe mellett senki sem tehette be a lábát a Pokol szigetére.…..
brooks was here 2011.02.12 11:05:38