Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h@jmi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vonat olyan mint a panel: télen hűt, nyáron fűt:) A alábbi post-ot BKV Figyelő kapta, ezúton köszi, hogy továbbítottad! Gondolom sokan ki fognak röhögni, de azért talán egy-két embert "megmenthetek" egy kis kellemetlenségtől. Hogy okozhat egyetlen sima utazás cca…..
Kedves kalauzékat ideje lenne illemre tanítani. Bunkóságban felülmúlnak lassan mindenkit... Hello! Rákoskertről (Budapest XVII. ker) megyek be nap mint nap a Keletibe és meglepő, de gyorsabb, mintha a BKV-val araszolnék reggelente a dugóban, még akkor is, ha - egyáltalán nem…..
Új MÁV blog Flirt tapasztalatok 2007.09.06 10:35:38
Gábor megfigyelései alant. Sziasztok, a mai nap vonatoztam egyet Gárdonyba, majd vissza Budapestre. Odaút egy vadiúj Flirt szerelvényt volt szerencsém kipróbálni: A vonat modern, tiszta, csendes, és tényleg jól gyorsul, De hát a menetrend az menetrend, így a MÁV-nál megszokott…..
Hát most elérzékenyültünk. De nagyon. Amíg könnyes szemeinket törölgetjük (de tényleg nagyon jól esett), addig indzsoj Anna sztorija. Helló kedvenc blogom, bloggere(i)m :D Több helyen láttam már postot azzal kapcsolatban, hogy szeptembertől négy hónap után végre megszűnik a…..
Tegnap hívtak. Szeretnék az Elvira-t új alapokra helyezni. A kérésük, hogy minden olyan hibát írjatok meg, ami bosszantó, elírás, nem egyértelmű.Minden javaslatot, ami esetleg a jobb működést szolgálja szívesen vesznek.Kérek mindenkit, hogy emailben küldje el nekem az ötleteit,…..