Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajdina

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hét fantasztikus volt. Lehet a meleg, lehet a kiváló tervezés és végrehajtás okozta “sokk”, de egy pillanatra meg kellett állnom.Valahol szerda magasságában (lehet már csütörtök volt, kicsit egybefolynak a napok) történt, hogy rácsodálkoztam: milyen szépek is a kábelek! Ahogy ott egymás…..
 Bevallom, némi izgalommal mentem ki a helyszínre, hogy segédkezzek a mozaik elhelyezésében. Egyrészt mindig várakozással tölt el, hogy az addig csak a műhelyasztalon dédelgetett munka hogyan fog tudni beilleszkedni új környezetébe, másrészt ez esetben különösen izgatott, hogy…..
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
hajdina 2011.07.30 14:25:29
@biohouse: Megoldás: A 20 napon túl a munkáltató dönthesse el, jár-e valakinek többlet fizetett szabadság. (Amúgy még a 20 is sok, 15 elég lenne.)

Családbarát ötlet ez is. Jelenleg pl. egy óvónőnek vagy más pedagógusnak 46 nap szabija van, ha van 3 gyereke akkor akár 53!
Az óvoda nyáron min. 1 hónapra bezár, az iskolákban már nincs olyan hogy nyári napközi vagy ügyelet, nincs már önkormányzati napközistábor, csak fizetős, kb. heti 20-25 ezer Ft-ért, vagyis kiskorban min 1, később 2-2,5 hónapra meg kell oldani a gyerek elhelyezését...